Francja, Bordeaux
234km
...dziczyzna, sery twarde. Owoce morza, ryba w sosie, sałatka z żołądków, białe mięso, tarty. Alkohol: 14,5% obj. Szczepy: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Marka AG Vins Formaty i opakowania: Butelka (75cl) - Karton po 6 - 2020...
Francja, Pessac
246km
...Pecorino, Fiore Sardo, Ser Kozi, Krem Pecorino, Sery Górskie...
Francja, BLOIS
199km
Producent opakowań papierowych i kartonowych dla piekarni, cukierni, wyrobów cukierniczych, cateringów. Producent papierów opakowaniowych i toreb papierowych dla cukierni, piekarni, wyrobów cukierniczych. Producent pudełek kartonowych dla cukierni. Producent toreb papierowych do pakowania wyrobów cukierniczych, chleba, kanapek, placków,... Producent papierów do pieczenia dla piekarni. Pudełka opak...
Francja, Creissels
213km
Projektant i producent sprzętu dla serowarni, Roussel Inox realizuje Twoje wyposażenie z nieustanną uwagą na Twoje potrzeby.\nPosiadamy solidną wiedzę na temat Twojego zawodu serowara, udoskonaloną wśród profesjonalistów we Francji oraz na arenie międzynarodowej.\nChcesz odnowić swoje maszyny, zwiększyć swoją zdolność produkcyjną, stworzyć swoje warsztaty? Razem określimy dla każdego z urządzeń na...
Francja, LANGEAIS
206km
Specjalista w dziedzinie przetwórstwa tworzyw sztucznych stosowanego w technologii serowarskiej, Servi Doryl projektuje, produkuje i sprzedaje na całym świecie formy, bloki formujące, kadzie do koagulacji, tace do odcieków oraz wiele innych produktów przeznaczonych do produkcji wszystkich rodzajów serów miękkich i twardych. Od 1972 roku Servi Doryl rozwija unikalne techniki perforacji, tkania, fo...
Francja, Saint Romain La Motte
150km
...Papryka d'Espelette A.O.P. to czerwona papryka o owocowych nutach, z wyraźnym, ale łagodnym pikantnym smakiem, typowa dla kuchni francuskiej, a szczególnie dla kuchni baskijskiej. Galaretka z papryki d'Espelette to słodki i aromatyczny dodatek, przypominający galaretkę z porzeczek, z lekko pikantnym akcentem, który doskonale uzupełni Twoje mięsa, sery i foie gras. To flagowy produkt Sartha na...
Francja, Auxerre
242km
... mięsa czerwone, dziczyzna, sery, czekolada Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75cl Domaine: Winiarze z Alignan Neffies Appellation: Pézenas Rocznik: 2017 Szczep: Grenache, Syrah Uprawa: Zrównoważona Etykieta: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Francja, Lys Haut Layon
233km
...Terroir: Gleba gliniasta z żwirem na łupkach Sytuacja: Wysoki layon Winifikacja Fermentacja alkoholowa i dojrzewanie odbywają się w beczkach przez rok. Degustacja w temperaturze między 10 a 12°C Oko: Żółty Nos: Owocowy, dżemowy, morele Usta: Aromaty owoców żółtych i nuty owoców kandyzowanych Potencjał starzenia: 5 lat Równowaga: Wytrawne Dopasowanie potraw i wina: Ryby w sosie, małże św. Jakuba, mięsa białe i sery z gotowanych mas. Homar po amerykańsku, homar w śmietanie i kurczak w sosie białym. Cięcie: Guyot podwójny Wysokość: 100 do 120 m...
Francja, Le Busseau
219km
La Fromagerie Cap'ré, położona w departamencie DEUX-SEVRES, jest rodzinną firmą, która jest zarówno rolnikiem, jak i producentem. Posiadając około 1 600 kóz, jesteśmy w stanie produkować i sprzedawać 60 ton serów z mleka koziego. Jesteśmy producentami serów wiejskich wytwarzanych z mleka kóz z naszej farmy. Możemy produkować twaróg (ser świeży) w wersji surowej, termizowanej lub pasteryzowanej, o...
Francja, Maison Feyne
61km
CHAVEGRAND : Producent serów. Rodzinna firma Chavegrand zbiera mleko od 135 lokalnych producentów mleka krowiego oraz 20 producentów mleka koziego. Specjalizuje się w produkcji serów miękkich, takich jak camemberty, coulommiery i brie. Pracujemy głównie dla marek własnych i produkujemy ponad 8000 ton sera rocznie. Dostosowujemy naszą produkcję do Twoich potrzeb pod względem smaku, kształtu i tekst...
Francja, Broût-Vernet
99km
... najwyższej jakości. Nasze sery dojrzewają na deskach świerkowych w XIX-wiecznej piwnicy, co zapewnia idealne warunki dojrzewania, trwające od 2 do 6 miesięcy dla naszych serów kozi. Piwnica znajduje się pod zamkiem Vernet.
Francja, Roquefort
223km
Założona w 1906 roku, rodzinna firma GABRIEL COULET przekazywana jest z pokolenia na pokolenie. Firma produkuje ser owczy, Roquefort, oferując szeroki wybór serów. W trosce o jakość i rzemiosło, sery są wytwarzane zgodnie z precyzyjnym procesem produkcji. Dowodem jakości jest to, że Roquefort GABRIEL COULET regularnie zdobywa medale na francuskich i europejskich konkursach.
Francja, Flagnac
142km
...Warzywa, sery, jajka, mleko i chleb pochodzą z regionu Oksytania. •Aligot Express opracowało w swoim zakładzie R&D różne mrożone przepisy regionalne, dostosowując się do wymagań restauratorów, takie jak: •Aligot: Dostępny w różnych formatach odpowiadających każdej metodzie pracy. •Aper’ligots: Kulki Aligot do spożycia jako Tapas, w sałatce lub jako dodatek, dostępne w wersjach Cantal / Cebula...
Francja, Auros
234km
Założona w 2002 roku, MAISON VOISINE jest firmą rodzinną. Jesteśmy producentem i hurtownikiem produktów rzemieślniczych z regionu Akwitanii. MAISON VOISINE została założona, aby stworzyć narzędzie do lokalnej i regionalnej dystrybucji z odpowiednim wyposażeniem chłodniczym. Firma oferuje bezpośrednie dostawy do naszych klientów: rzeźników, wędliniarzy i sklepów spożywczych. Pochodząc z kilku pokol...
Francuski producent serów twarogowych, bio serków wiejskich, bio jogurtów. Producent serów twarogowych z mleka krowiego, koziego i owczego. Producent serków wiejskich 0% z sosem z owoców leśnych. Producent jogurtów z mleka koziego. Producent serków wiejskich z mleka koziego. Producent serów twarogowych z mleka koziego. Producent serów twarogowych z mleka owczego, serków wiejskich z mleka owczego.
Francja, Saint-jean-d'ardieres
204km
... jus blanc. Te wina, łatwe do degustacji, doskonale komponują się z różnymi rodzajami potraw. Od dań surowych lub duszonych, przez dania bistro i kuchnię fusion, po mięso czerwone i białe, owoce leśne, sery i potrawy pikantne. Każda kulinarna zachcianka jest dobra, to doskonała okazja, aby spróbować jednego z ich win MODE, CLASSIC lub CHIC, w zależności od Twojej chwilowej inspiracji.
Francja, Laguiole
137km
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
Francja, Penne
202km
La Fromagerie du Pic: produkcja serów koziych z surowego mleka, pasta mleczna, pasta prasowana. Nasze produkty: Cabecou d'Autan: ser kozi z surowego mleka Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic itd..
Francja, Ruffec
149km
FROMACOEUR, producent i wytwórca serów kozi i krowiego, przedstawia swoje produkty serowe, w tym rolady serowe z koziego sera, nadziewane kulki serowe z koziego sera, mini szaszłyki serowe z koziego sera, przeznaczone do gamy przekąsek i sałatek dla przemysłu oraz dużych sieci handlowych.
Francja, Maurs
130km
Nasz związek producentów mlecznych stworzył markę „L'éleveur Occitan”, aby promować swoje produkcje. Oferujemy różne produkty, w tym Cantal AOP „Fleur d’Auvergne” z mleka surowego i pasteryzowanego (młody i w średnim wieku). Nasz Cantal w średnim wieku jest gwarantowany na minimum 4 miesiące dojrzewania, aby zapewnić konsumentom stały smak. Opracowujemy również następujące produkty: Tome fraîche, ...
Francja, Laguiole
145km
Założona w 1960 roku, spółdzielnia serowarska JEUNE MONTAGNE znajduje się w Laguiole w regionie Aubrac. Spółdzielnia serowarska specjalizuje się w produkcji serów regionalnych z Aubrac z surowego mleka. Z siedzibą w sercu Aubrac, Jeune Montagne produkuje Aligot z Aubrac oraz świeżą Tomę z Aubrac. Jest również głównym producentem sera Laguiole A.O.P. z surowego i pełnotłustego mleka. Spółdzielni...
Francja, Villeneuve Sur Lot
196km
CBS DISTRIBUTION jest hurtownią spożywczą od 1981 roku. Firma oferuje szeroki asortyment wędlin i serów. Następnie sprzedaje produkty do 2 000 klientów, w tym małych sklepów, średnich i dużych powierzchni handlowych, restauracji, cateringów oraz gastronomii zbiorowej...
Francja, Augignac
112km
Francja, Pont De Ruan
193km
Cloche d’Or to mleczarnia serowarnia w Pont de Ruan. Wytwarza sery kozie z świeżego mleka, formowane zgodnie z tradycyjnymi metodami. Sery kozie. Ochrona oznaczenia geograficznego. Świeże i dojrzewające. Z surowego mleka. Z pasteryzowanego świeżego mleka...
Francja, Lyon
212km
Z siedzibą w Lyon Perrache, obecna w sercu miasta od czterech pokoleń, firma Piollat specjalizuje się w sprzedaży hurtowej różnorodnych produktów mlecznych. Jako jedna z ostatnich rodzinnych firm oferujących wysokiej jakości produkty mleczne, proponujemy gamę serów AOC (Appellation d’origine contrôlée) pochodzących z różnych źródeł, w tym z mleka krowiego, koziego i owczego.
Francja, Aurillac
112km
Francja, La Vernelle
158km
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play