Francja, Privas
... na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g Od 1885 roku sekrety wiecznej młodości! Krem z kasztanów z Ardèche to przepis stworzony przez Clémenta Faugiera w 1885 roku w Privas. Przepis ten pozostał niezmieniony od momentu swojego powstania, wykorzystuje tylko naturalne składniki. Składniki: kasztany, cukier, kawałki kasztanów w cukrze, woda, syrop glukozowy, naturalny aromat waniliowy Przygotowany z 45g owoców na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g Kod: 561 Waga netto (g): 340 Waga brutto (g): 400 Cena netto: 2.55 Cena brutto: 2.69...
Francja, Vernosc-Les-Annonay
... składniki, bez aromatów, bez konserwantów, bez barwników - Krem z kasztanów 100% „CLEAN LABEL” bez obecności syropu glukozowego - Pasta z kasztanów o wyraźnym smaku kasztana, mało słodka i niewaniliowa - Puree z kasztanów dostępne w woreczku Doypack dla łatwego i szybkiego użycia - Naturalne kasztany w syropie do wielokrotnego użytku: jako dekoracja, w kawałkach jako dodatek W przypadku przetwarzania kasztanów pochodzących z Rolnictwa Ekologicznego, firma otrzymała certyfikat ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits jest również certyfikowany przez IFS i BRC.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play