Francja, Les Rues-Des-Vignes
LA BRASSERIE DE VAUCELLES, znajdująca się w Hauts-de-France, to rzemieślnicza browarnia, która szanuje tradycję monastycznego warzenia piwa z XII wieku. Tworzymy nasze naturalne piwa z lokalnych surowców, dobrze pozyskiwanych i starannie wyselekcjonowanych: - woda źródlana z Vaucelles - słód - drożdże - chmiel Nie używamy żadnych chemikaliów, aromatów ani obróbki. Wszystkie nasze piwa są czystym...
Francja, Toulouse
...Stolik 43x41x40 Szkło Dymione/Drewno Naturalne - Niskie Stoły - Krzesła Rozmiar (cm): 43x41x40 Kolor: Dymiony, Naturalny Długość (cm): 43 Szerokość (cm): 41 Wysokość (cm): 40 Materiał: Szkło, Drewno Podkategoria: Stoły Pomocnicze Waga Netto (kg): 4.5...
Francja, Caromb
...Szczepy: Grenache 95%, Carignan 5% Wiek winorośli: 12 lat Terroir: Gliniasto-wapienny Zbiory: Maszynowe Degustacja: • Barwa: Intensywny róż • Pierwszy nos: intensywny na drewnie • Drugi nos: dojrzałe owoce czerwone • W ustach: orzeźwiający, mineralny i okrągły • Długi finisz Dopasowanie potraw/wina: • Pikantne dania regionalne, • wędliny wędzone • aromatyczne grillowane potrawy Starzenie: 2 lata Winiarstwo: Bezpośrednie tłoczenie. Moszcz szybko schładzany, aby zachować aromaty. Naturalne klarowanie na zimno. Szybka winifikacja i dojrzewanie w półbaryłkach z francuskiego dębu.
Francja, Carquefou
...Świeży pakowany rayon : - Chipolatas naturalne X6 - Chipolatas 2X2 do krojenia - Kiełbaski X4 - Kiełbaski wędzone X2 - Kiełbaski frankfurckie X4 - Kiełbaski 2X1 do krojenia - Biała kaszanka X2 - Czarna kaszanka X2 - Boczek naturalny - Boczek wędzony - Szynki na kości X3 plastry - Szynka wędzona do grillowania X2 plastry - Pieczeń gotowana plaster - Szynka z Vendée X4 plastry - Pasztet z wątróbki plaster - Pasztet wiejski plaster - Pasztet w cieście X2 - Pasztet z głowy plaster...
Francja, Saint-André-Le-Puy
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Francja, Objat
... wątróbką, flauty z piersi kaczki z wątróbką, pasztety z kasztanami i wątróbką - Dania gotowe: paupiettes z kaczki z wątróbką, kapusta nadziewana wątróbką, duszona kaczka z borowikami, cassoulet z confitem z kaczki, confit z kaczki, confit z gęsi, borowiki w sosie - Pasztety regionalne: pasztet corrézien, pasztet z suszonymi śliwkami i wątróbką, pasztet leśny, pasztet z 2 oliwkami i wątróbką - Wędzone piersi, żołądki z kaczki i gęsi, zestaw sałat - Zestawy prezentowe i prezenty biznesowe na zamówienie - Produkcja konserw na zamówienie według Twojego przepisu z personalizowanymi etykietami.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play