Francja, Bagneux
...Wózek wykonany z polipropylenu i stali (zgodny z normami HACCP). Elementy stalowe są pokryte farbą antykorozyjną i odporną na zarysowania, co zapewnia wysoką odporność na chemikalia, warunki atmosferyczne i promieniowanie UV. Grubość rury wynosi 1,5 mm. Średnica rury to 22 mm.
Francja, Montfort Sur Meu
...Bretania zawsze była znana z naleśników i jesteśmy dumni z oferowania autentycznych bretońskich naleśników pszennych. Idealnie nadają się do zabrania na wynos lub jako deser w restauracji! Sos czekoladowy, gałka lodów, flambowane… nadziewaj je według własnych upodobań! Wytwarzane w Bretanii zgodnie z bardzo wysokimi standardami jakości (przewyższającymi normy HACCP), zapewniamy utrzymanie...
Francja, Donchery
...Środek czyszczący, odtłuszczający, dezynfekujący o szerokim spektrum działania na bazie amoniowych związków czwartorzędowych. Zatwierdzony do kontaktu z żywnością, HACCP, zgodny z rozporządzeniem z dnia 5 kwietnia 1991 roku. Spełnia najsurowsze normy AFNOR: bakteriobójczy (EN 1040, EN 1276, EN 13697, NFT 72170, NFT 72171, NFT 72190), grzybobójczy (EN 1650 i NFT 72201) oraz wirusobójczy (EN 14476...
Francja, Saint Pal De Mons
...Dostosowana do normy ISO 22000 Olej certyfikowany NSF H1 Dla przemysłu spożywczego Smaruje, czyści, działa antyadhezyjnie Leczenie kuracyjne lub zapobiegawcze Innowacyjny system Detect Blue, niebieski kolor na pojemnikach umożliwia łatwe zlokalizowanie i wpisuje się w Twoje procedury HACCP Wyprodukowano we Francji Zaprojektowana do rozpuszczania kryształów cukru, resztek cukierków i skrobi, aby...
Francja, Saint Georges D'esperanche
... pełni synchronizowany napęd Taśmy przenośnikowe z napędem pozytywnym mogą być wyposażone w akcesoria (zgrzebła, ścianki boczne…) i są dostosowane do wielu konfiguracji przenośników: nachylonych, w kształcie łabędzia, dwukierunkowych, przenośników w korycie… Cała gama spełnia najsurowsze normy higieniczne i przyczynia się do spełnienia wymagań HACCP.
Francja, Cabestany
...Specjalnie zaprojektowany do zbierania metalowych zanieczyszczeń przed wejściem w strefę wrażliwą. Ten dywanik magnetyczny został opracowany w celu spełnienia wymagań normy BRC Global Standard 4.7.7. Warsztaty inżynieryjne muszą być czyste i uporządkowane, a kontrole muszą być wprowadzone, aby zapobiec przenoszeniu zanieczyszczeń z tych warsztatów do obszarów produkcji i magazynowania. UWAGA...
Francja, AGEN CEDEX 9
AGROTEC jest Centrum Technologicznych Zasobów Spożywczych wielosektorowym AGROPOLE. Wspiera przedsiębiorstwa z branży spożywczej, pomysłodawców projektów oraz dystrybutorów w zakresie: opracowywania produktów (innowacje, optymalizacja receptur,…), badań procesów (testy na pilotach, pomoc w wyborze sprzętu itp.), organizacji przemysłowych (jakość, HACCP, normy, śledzenie, koszty produkcji itp.), badań sensorycznych (hedonistycznych i jakościowych), szkoleń standardowych lub dostosowanych (higiena, HACCP, normy żywnościowe, procesy itp.) oraz charakteryzacji produktów (analizy fizykochemiczne).
Francja, La Chapelle Aubareil
Od ponad trzydziestu lat jesteśmy rzemieślnikami i producentami wątróbki gęsiej i kaczej oraz kasztanów w Dordogne. Nasze konserwy są przygotowywane na miejscu, zgodnie z tradycyjnymi przepisami Périgordu. Nasza konserwarnia ma charakter rodzinny. Wątróbki i dania gotowe (cassoulet, konfitury, civet…) są starannie przygotowywane i podlegają największej uwadze na każdym etapie produkcji. Nasze laboratorium spełnia normy europejskie i HACCP. Wartości, które reprezentujemy, to gościnność, gastronomia, tradycja i jakość.
...Od ponad 30 lat, z obrotem przekraczającym 100 milionów euro, CIPA specjalizuje się w imporcie/eksportcie mrożonych produktów spożywczych na całym świecie. Założona w 1983 roku, naszą główną działalnością jest handel mięsem dzięki partnerstwu z grupą Socopa. Jednak od prawie 15 lat nasze zespoły z powodzeniem rozwijają produkty rybne, warzywa oraz produkty przetworzone na zamówienie, w zakładach spełniających najnowsze normy jakości (HACCP, BRC, ISO…).
Francja, Castets
... w Saint Jean de Luz lub z Adour (kałamarnice, tuńczyk biały, lampreja...). Wszystkie nasze konserwy są przygotowywane i gotowane u nas, w naszym warsztacie o powierzchni 600 m2, spełniającym normy CEE i HACCP, przez nasz zespół trzech kucharek.
Od ponad 100 lat NATURE ET ALIMENTS produkuje bezcukrowe preparaty do deserów na bazie agar-agar, kultury do jogurtów, bezglutenowy proszek do pieczenia, cukier waniliowy, aromaty i inne pomocnicze środki kulinarne, a także szeroką gamę zup instant. Nasze desery odpowiadają na specyficzne potrzeby dietetyczne (bez cukru, bezglutenowe, bezmleczne). Cała produkcja spełnia normy HACCP oraz wymagania...
Francja, Vitry Le Francois
...które wpisują się w uznaną politykę jakości (akredytacje COFRAC, BPF, BPD, BPH, GBEA czy HACCP) i które przyczyniają się do zapewnienia monitorowania łańcucha chłodniczego na każdym etapie życia produktów wrażliwych na temperaturę.
Francja, Eschbach
REA PLASNET jest francuską filią producenta REA. Produkujemy higieniczne rozwiązania do przechowywania i obsługi Twojego sprzętu. Nasze produkty są solidne i stabilne, odporne na korozję, spełniają normy higieny i bezpieczeństwa oraz wytyczne HACCP. Nasze systemy przechowywania mają tę zaletę, że są lekkie, stabilne i mocne, są dostosowane do wilgotnych środowisk i do użytku spożywczego. REA...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play