...Pudełko 300g.
A co jest w środku?
Mleko w proszku półtłuste* 91,7% (pochodzenie Francja), kawa rozpuszczalna* 8,3% (czysta arabika).
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, jaja, orzechy, seler, siarczyny.
Alergeny pod lupą
Mleko.
Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć pudełko po każdym użyciu.
Pudełko, pokrywka, plastik, łyżka, miarka do wyrzucenia.
Nasza firma EDELWEISS GROUP działa w branży spożywczej i oferuje produkty pochodzenia rosyjskiego i armeńskiego.
Proponujemy również szeroki wybór innych produktów, takich jak konserwy (kawior z bakłażana, papryka z czosnkiem, pieczone warzywa, ...), dżemy i owoce kandyzowane (orzechy, truskawki, figi, biała wiśnia, ...), kompoty owocowe (wiśnia, dereń, brzoskwinia, ...), orzechy, chipsy i inne p...
... czekoladowym ciasteczku z 3 rodzajami zbóż (pszenica, kukurydza, owies) na śniadanie Ka'ré ment Czekolada! Nowa receptura pasty do smarowania: bez oleju palmowego!
Składniki:
Płatki* (ryż*, kukurydza*), pasta do smarowania*, cukier trzcinowy*, otręby ryżowe*, odtłuszczony proszek kakaowy*, sól.
* 100% składników rolnych pochodzi z rolnictwa ekologicznego
Pochodzenie: UE i poza UE
Alergeny: Gluten i orzechy. Możliwe śladowe ilości soi, sezamu, mleka i orzeszków ziemnych
Opakowanie: worek 375 g
Zalecenia dotyczące użycia: Spożywać z mlekiem, jogurtem, musem owocowym... lub samodzielnie.
...Piernik z orzechami 250g,
Miód z regionu Centrum 50%, mąka pszenna i żytnia z Sologne, woda, orzechy 5%, świeże jajka, świeże masło, proszek do pieczenia (soda oczyszczona), sól z Guérande, przyprawy: anyż gwiazdkowy, kardamon, cynamon, goździki.
Zawiera gluten, możliwe ślady jajek i orzechów.
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
Informacje energetyczne na 100g produktu
Energia 1376...
... ziemne, orzechy, mleko, soja, sezam, dwutlenek siarki i siarczany.
Zastosowanie: Wyrabiaj masę, aby stała się plastyczna, a następnie formuj i natychmiast wyjmuj.
Wskazówka dotycząca użycia: Wyrabiaj masę, aby stała się plastyczna, a następnie formuj i natychmiast wyjmuj. Czekolada plastyczna twardnieje po 24 godzinach. Uwaga, masa czekoladowa nie znosi ciepła, które ją topnieje i błyszczy.
Opakowanie: Słoik 500g masy czekoladowej do modelowania.
Referencja: D30.1
W magazynie: 10 produktów
Wymiary: 500 g
WagaCena: 0.5...