Francja, Montelimar
...Idealna harmonia między delikatnością nugatu a intensywnością czekolady. Ta rzemieślnicza pasta do smarowania oferuje wykwintne doznania smakowe, idealna do wzbogacenia Twoich kanapek, jako dodatek do deserów lub po prostu na słodką przerwę. Referencja:502253 Waga (w kg):0.22 Opakowanie:12 VAT:5.5%...
Francja, Yssingeaux
...Surowa pasta migdałowa Słodkie przygotowania surowej pasty migdałowej, z aromatami lub bez...
Francja, Pessac
Siendas łączy producentów z Sardynii z nabywcami z całego świata. Nasz portal umożliwia producentom sprzedaż po uczciwej cenie, bez pośredników. Celem Siendas jest umożliwienie producentom uzyskania sprawiedliwej zapłaty za ich pracę, a także oferowanie produktów wysokiej jakości dla konsumentów końcowych. Na naszej stronie możliwe jest mieszanie produktów, jedna wysyłka, jedna faktura.
Francja, Épaignes
Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande zobowiązuje się do doskonałości, produkując własny praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu. W t...
Francja, Champier
...Daktyle nadziewane zrobione z masy migdałowej i orzechów rzemieślniczych, bez barwników, bez konserwantów i bez dodatku cukru. Ładna pudełko z przezroczystą pokrywką zawierające łącznie 18 nadziewanych daktyli. 3 daktyle z masą migdałową i kakao 3 daktyle z masą migdałową i kokosem 3 daktyle z masą migdałową naturalną 3 daktyle z masą orzechową i kakao 3 daktyle z masą orzechową i kokosem 3...
Francja, Objat
...Składniki: cukier, śmietana, czekolada biała pochodzenia spoza UE (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełnotłuste, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa), glukoza, trimolina, czekolada gorzka 66% pochodzenia spoza UE (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa), masło, pasta migdałowa, praliné, kawałki malin, kandyzowane skórki pomarańczowe, orzechy nerkowca, nugat (cukier, migdały, miód, woda, glukoza, pistacje, orzechy laskowe, białko jajka, cukier puder), pasta owocowa truskawkowa (cukier, puree truskawkowe, glukoza, trimolina, pektyna żółta, kwas cytrynowy, woda), kawa.
Francja, Furiani
...SKŁADNIKI Czekolada mleczna 33,6% (cukier, masło kakaowe, proszek z mleka pełnotłustego, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), canistrelli (mąka pszenna, wino białe, wódka, olej słonecznikowy, sól), feuilletine (mąka pszenna, cukier, tłuszcz mleczny bezwodny, białko mleka, sól, mąka słodowa jęczmienna, proszek do pieczenia: E500II), owoce suszone (migdały, orzechy laskowe), syrop glukozowy, cytrusy, sorbitol, owoc passiflory, herbata (rooibos, nepeta, koper włoski, mięta), rum, pasta migdałowa, śmietana UHT, gluten, naturalne barwniki. Referencja: EC240LAIT...
Francja, Visan
Bédouin SAS to firma zajmująca się produkcją surowców dla profesjonalistów z branży żywności ekologicznej, głównie opartych na owocach suszonych. Firma oferuje wszystkie swoje linie produktów: Owoce suszone, Owoce liofilizowane, Dodatki do pieczenia, Pasta migdałowa, Nasiona, Mieszanki owoców suszonych, Batony energetyczne,… i to w różnych formach. Te produkty ekologiczne są wytwarzane z pełnym poszanowaniem środowiska.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play