Francja, Montpon Menesterol
PRUNIER MANUFACTURE to firma specjalizująca się w produkcji kawioru z jesiotra. Jej produkcja kawioru stanowi jedną czwartą światowej produkcji. Firma z Périgord należy do grupy Caviar House, która zajmuje się dystrybucją produktów.
Francja, Rungis
...starannie wybiera najlepszych hodowców, aby zapewnić doskonałość mięsa pochodzącego z kraju pochodzenia. EURODIS VIANDES: mięso z Japonii z autentycznym japońskim Wagyu (WAGYU JAPOŃSKIE BEEF), Kagoshima Japon, prawdziwa wołowina Wagyu z Kagoshimy: kawior mięsa, ekskluzywnie w Eurodis! Angus Irlandia: mięso irlandzkie, Black Angus Stany Zjednoczone, Aberdeen Angus Australia-Szkocja, inny rodzaj...
Francja, Rungis Cedex
... produktem, który można znaleźć w ich pięciu zbiornikach. Oferują również homara królewskiego, przegrzebki, szlachetne ryby pochodzące z połowów małych łodzi przybrzeżnych, małże i ostrygi z Marennes. Dodatkowo sprzedają kawior azjatycki (Schrenki)... ECREVISSE obsługuje klientów z segmentu premium, w tym restauracje (60%) – ekskluzywne lokale gastronomiczne i hotele luksusowe, detalistów rybnych (30%) oraz eksport (10%). Jeśli chodzi o eksport, ECREVISSE współpracuje głównie z Azją.
Francja, Le Teich
L’Esturgeonnière jest jedną z trzech pionierskich firm we Francji, która 20 lat temu zdecydowała się na hodowlę sturiona syberyjskiego. Od 1991 roku produkujemy wyjątkowy kawior, kierując się pierwotną ideą rybaka z Arcachon oraz chęcią społeczności do wykorzystania lokalnej produkcji geotermalnej. Dziś dążymy do doskonałości, produkując skromne 4 tony kawioru rocznie.
Francja, Montaut
... półgotowane, kawior z Akwitanii, cassoulet, daube itp. Maison jest znana z jakości (certyfikacja IGP LANDES i SUD-OUEST, Label Rouge) oraz swojej renomy. Sprzedaje swoje produkty we Francji i za granicą poprzez delikatesy, winiarnie, sklepy spożywcze, restauratorów i catering.
Francja, St Christol Les Ales
Na usługach gastronomii od 1936 roku, Coudène, obecnie europejski lider w produkcji „brandade de morue”, potrafił się zdywersyfikować, tworząc gamę specjałów południowych: brandade de morue, Parmentier, tapenade, kawior z bakłażana, zupa rybna, rouille, aïoli... oraz całą gamę nowych smakołyków do smarowania.
... delikatesów przeznaczonych dla profesjonalistów. Dom MASSE to przede wszystkim pasja do dobrych produktów, takich jak wędzony łosoś, kawior, mięso (prosięta, bezkościowy kark prosięcia, bezkościowy udziec prosięcia, łopatka prosięcia z kością, tylna golonka prosięcia z kością, a także podroby, takie jak nerki cielęce i serca cielęce, wołowina / jagnięcina, oraz oferta mięs krojonych i bardziej szczegółowych nazw regionalnych, drób i dziczyzna, wędliny, grzyby i ravioli, skorupiaki, produkty morskie i ślimaki, oleje i octy oraz delikatesy.
Francja, PEYREHORADE
...firma BARTHOUIL produkuje wędzone łososie najwyższej jakości. Firma BARTHOUIL oferuje również inne ryby (wędzona węgorz), produkty ekologiczne (łosoś ekologiczny, terriny ekologiczne), kawior, ikrę rybną, taramę, regionalne specjały (konfitury z kaczki, świeże, wędzone, suszone piersi...) oraz gastronomiczne zestawy prezentowe.
Francja, Paris
Wyjątkowe kawior: Kawior Sevruga, Kawior Beluga, Kawior Baerii, Kawior Oscietra... Piwnica: Prestiżowe wódki (Wódka Beluga, Wódka Belvédère) i szampany rocznikowe (Ruinart, Dom Perignon, Krug)...
Francja, Marseille
Boutargue Meyer Marseille odkrywa przed Tobą pełnię smaku boutargue. Nazywana kawiorem Morza Śródziemnego, lub po prostu poutargue, jest wytwarzana z woreczka jaj muletów, który najpierw jest solony, a następnie suszony. Jej unikalny smak pozwoli Ci odkryć nowy świat. Może być używana w Twoich potrawach, a boutargue doda jeszcze więcej smaku. Ta rzadka i luksusowa specjalność jest źródłem wapnia, ...
Francja, Bourges
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play