Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Paris
FRJ NEGOCE: Handel mięsem, świeże mięso hurtowe (Francja) Od momentu założenia w 2015 roku, firma FRJ NEGOCE specjalizuje się w handlu świeżym mięsem, w szczególności wołowiną, cielęciną i jagnięciną. Kontakt do firmy: FERROUDJI Kamel...
Francja, Caen
... Stanach Zjednoczonych: świeże warzywa (marki Florette, Priméale, Créaline), cydry i soki (marki Loïc Raison, Ecusson, Danao), produkty mleczne ultraświeże i składniki mleczne, drób i mięso. Grupa Agrial osiągnęła w 2014 roku przychody w wysokości 4,2 miliarda euro. Zatrudnia 12 000 pracowników.
Francja, St Ouen Du Breuil
Źródło dostarcza lokalne produkty restauratorom pragnącym gotować smacznie, domowo. Nasze wartości: Szacunek dla zasad higieny i łańcucha chłodniczego. Śledzenie pochodzenia, które pozwala klientowi konsumentowi zobaczyć związek między jego talerzem a lokalnym terroirem. W zamian restaurator zobowiązuje się do regularnych zamówień. „Dobre produkty od lokalnych producentów dostarczane do kuchni res...
Francja, Poitiers Cedex 9
... pakowania, mrożenie), dania gotowe (produkty świeże, mrożone, konserwy, produkty cateringowe, wędliny cukiernicze), piekarnictwo i cukiernictwo (zakłady przemysłowe produkujące chleby, wyroby drożdżowe i ciasta w wersji świeżej i mrożonej), jaja (centra pakowania jaj, jednostki produkcji produktów jajecznych), logistyka (platformy logistyczne, magazyny chłodnicze), silosy i pasze dla zwierząt (zaopatrzenie, zbiór, przechowywanie, suszenie, pasze dla bydła), architektura przemysłowa (sklepy, biura, budynki przemysłowe) ...
Francja, Rungis
Firma di spé ré znajduje się w Rungis. Oferujemy regionalne wędliny, takie jak foie gras, produkty świeże, sałatki, łosoś... Zawsze byliśmy związani z odkrywaniem najlepszych produktów z naszych francuskich i zagranicznych prowincji. Firma, hurtownik wędlin, została założona w 1975 roku i osiedliła się na MIN w Rungis już w 1978 roku. Specjalności to głównie regionalne wędliny, foie gras, łosoś Label Rouge, produkty świeże oraz sałatki. Gastronomia: Produkcja specjalności regionalnych i zagranicznych. Tel.: 01 46 87 33 00.
Francja, Corbas
Międzynarodowy handel mięsem: wieprzowina, drób, wołowina. Świeże i mrożone mięso...
Francja, Versailles
Założona w 1958 roku, JACOB SA jest firmą rodzinną specjalizującą się w hurtowej i półhurtowej dystrybucji drobiu, produktów mlecznych, artykułów spożywczych, mięsa i wędlin. JACOB SA składa się z profesjonalnego i dynamicznego zespołu, który oferuje szeroki asortyment produktów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby restauratorów, piekarzy, rzeźników, drobiarzy i kateringów dzięki codziennym dosta...
Francja, Castelnaud De Gratecambe
Francja, Polignac
Francja, Gellainville
Francja, Monteils
Francja, Marseille
Francja, La Chaize Le Vicomte
Francja, Lillers

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play