Francja, Cambiac
...Wszystkie nasze kaczki są hodowane na ponad 20000 m2 parku. Gospodarstwo rodzinne prowadzące hodowlę w autarkii, karmienie kukurydzą białą, zatwierdzona konserwacja. Nasza polityka opiera się na jakości hodowli oraz ścisłej identyfikowalności żywności pochodzącej od zwierząt. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Oferujemy gamę produktów w puszkach, które pochodzą wyłącznie z naszej hodowli: foie gras, pasztet, galantyna, konfitury.
Francja, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA to rzemieślnicza firma zajmująca się produkcją foie gras, pasztetów i dań gotowych. Oferujemy produkty najwyższej jakości, w poszanowaniu tradycji, bez barwników i konserwantów. Posiadamy certyfikat BIO dla linii pasztetów oraz dla musu jabłkowego. W katalogu znajdują się trzy wegetariańskie terriny. Realizujemy paczki gastronomiczne dla gmin i komitetów przedsiębiorstw. Możliwość eksportu i dużych zamówień.
... produktów (norma HACCP) dla lepszego bezpieczeństwa żywności. Ta polityka jakości, połączona z ciągłym wysiłkiem handlowym i poszerzaniem asortymentu, pozwoliła na rozszerzenie bazy klientów o prestiżowe domy towarowe oraz na eksport. Alimentation Fine de France oferuje obecnie, pod swoimi markami M. de Turenne, Atelier Turenne i Lou Bersac, gamę ponad 1200 produktów o uznanej jakości, odnawianą co pół roku o nowe, oryginalne i ekskluzywne propozycje, takie jak Selôvin.
Francja, Caylus
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w...
Francja, La Brede
Założona ponad 30 lat temu, firma MOULIN DE LA MOLLE specjalizuje się w produkcji foie gras z kaczki i gęsi. Gęsi i kaczki są starannie karmione i wybierane, aby ich wątroby nie traciły tłuszczu podczas gotowania. W ten sposób MOULIN DE LA MOLLE produkuje foie gras z kaczki lub gęsi w różnych formatach. Firma udostępnia całe swoje know-how swoim klientom we Francji i za granicą.
Francja, St Astier
rękodzielnik konserw w Périgordzie, pani Mudry opracowuje przepisy typowo périgourdinskie, szanując tradycje nabyte przez trzydzieści lat doświadczenia w produkcji konserw gotowanych lub półgotowanych z wątróbki kaczki i gęsi, takich jak konfiturowane udka, rillettes itp. Otrzymaliśmy 12 medali w ciągu 4 lat w różnych konkursach, takich jak Konkurs Generalny Rolniczy i Krajowy Konkurs Wątróbek. Nasza pracownia ma zdolność produkcyjną, łącząc unikalne rzemiosło. Szukamy możliwości dostarczania głównie wątróbki dla pośredników, a dalsze szczegóły pozostają do omówienia.
Francja, Montesquieu Volvestre
Francja, Castels
Francja, Reims
Francja, Osses
Francja, Bosdarros
Francja, Bischoffsheim
Francja, Le Lardin-Saint-Lazare
Francja, Pomarez
Francja, Monteils
Francja, La Queue En Brie
Francja, Domme
Francja, Souprosse
Francja, La Pommeraie Sur Sevre
Francja, Caumont
Francja, Ballaison
Francja, Le Lion D Angers
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play