Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Chaponost
Randy to małe i średnie przedsiębiorstwo założone w 1903 roku, znajdujące się w Chaponost w południowo-zachodniej części regionu Lyon. Zajmując się produktami regionalnymi, Randy wkłada całe swoje umiejętności w produkcję słonych wypieków, wędlin i sałatek regionalnych. Ta wiedza przekazywana jest w ramach Domu Randy od ponad wieku. Nasz zespół składa się z profesjonalistów w dziedzinie wędlin i cukiernictwa, którzy doskonale znają produkty z Lyonu, aby zapewnić optymalną jakość naszych wyrobów.
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Rungis
Firma di spé ré znajduje się w Rungis. Oferujemy regionalne wędliny, takie jak foie gras, produkty świeże, sałatki, łosoś... Zawsze byliśmy związani z odkrywaniem najlepszych produktów z naszych francuskich i zagranicznych prowincji. Firma, hurtownik wędlin, została założona w 1975 roku i osiedliła się na MIN w Rungis już w 1978 roku. Specjalności to głównie regionalne wędliny, foie gras, łosoś Label Rouge, produkty świeże oraz sałatki. Gastronomia: Produkcja specjalności regionalnych i zagranicznych. Tel.: 01 46 87 33 00.
Francja, Plaisance
... Lacaune, tusze świń są dostarczane do Plaisance w poniedziałki, wtorki i czwartki. Są one porcjowane, a różne kawałki przeznaczone do produkcji. Jeśli chodzi o przepisy, od kiełbasy po friton, przez szynkę, to rzemiosło oparte na pięćdziesięcioletnim doświadczeniu, skoncentrowane na poszukiwaniu regularności smaków przez cały rok.
Francja, Manosque
Firma Le Séchoir des Alpes jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w sektorze agrospożywczym, a dokładniej w produkcji wędlin i przetworów mięsnych. Dzięki swojemu tradycyjnemu i rzemieślniczemu rzemiosłu, przekazywanemu z pokolenia na pokolenie, Le Séchoir des Alpes oferuje Państwu gamę produktów wysokiej jakości, które reprezentują wszystkie smaki Prowansji.
Francja, Lacaune
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Francja, Montreuil Bellay
...To etap, w którym są najbardziej pielęgnowane, ponieważ następnie muszą schłodzić się w ściśle kontrolowanych etapach czasowych. Następnie nadejdzie czas dojrzewania w suszarni w ściśle monitorowanych warunkach temperatury i wilgotności przez kilka tygodni.
Francja, MONTREUIL BELLAY
Producent andouillettes dla dużych powierzchni handlowych, RHD, gastronomii, hurtowników, centrali zakupowych. Producent andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel oraz andouillettes Champenoises z czystej wieprzowiny. Andouillettes regionalne 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Andouillettes la Saumuroise 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Producent białej kiełbasy w trad...
Francja, Barbentane
Jesteśmy producentem wędlin rzemieślniczych od 7 pokoleń. Nasze wędliny są wytwarzane ręcznie co tydzień, aby zapewnić świeżość naszych produktów. Bez konserwantów i barwników, oferują smaki naszego regionu. Wędliny suszone: kiełbasa bydlęca, rolada z boczku.....itd. Wędliny gotowane: galaretka, andouillettes, caillettes, itd. Nasze grillowane: andouillettes, kiełbaski (papryka, jagnięcina z miętą, bazylia itd.)...
Francja, Bastelica
Francja, Bressuire
Salaisons de l’Adour zajmują się głównie przetwarzaniem i dojrzewaniem szynki z Bayonne oraz wyjątkowej szynki z czarnej wieprzowiny. Pozyskując wysokiej jakości surowce i czerpiąc inspirację z tradycyjnych metod baskijskich i bigurdzkich, Salaisons de l’Adour zapewniają wysoką jakość i prestiż swoich produktów. Współpracując z lokalnymi hodowcami oraz zatwierdzonym zakładem rzeźniczym, Salaisons de l’Adour mają przewagę, oferując ekologiczną szynkę z Bayonne, która jest produktem naturalnym, a jej wytwarzanie jest zgodne z poszanowaniem naszego środowiska.
Francja, Tarbes
Nasza działalność polega na dystrybucji starannie wyselekcjonowanych produktów wędliniarskich, w tym wędlin i dań gotowych, z zachowaniem ścisłych zasad bezpieczeństwa żywności. Nasze usługi skierowane są do profesjonalistów z branży gastronomicznej, takich jak: rzeźnicy, wędliniarze, sklepy spożywcze, restauracje oraz średnie i duże powierzchnie handlowe.
Francja, Vibraye
Wędliniarnia FASSIER wytwarza produkty opracowane z poszanowaniem najlepszej tradycji wędliniarskiej. Produkty wiodące: szynka gotowana w winie Jasnières, kiełbasa czosnkowa wędzona na drewnie bukowym, golonka gotowana i formowana ręcznie, czernina z podsmażoną cebulą.
Francja, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER w Trie sur Baïse w Hautes Pyrénées powstała w 1926 roku i istnieje od 4 pokoleń. CHARCUTERIE ADER specjalizuje się w produkcji domowych kiełbas z czystego wieprzowiny. Dom Ader, znany oczywiście w regionie, ale także cieszący się renomą w całym kraju, ponieważ znawcy nie wahają się zjechać z drogi, aby spróbować przysmaków, które oferuje, rzeczywiście potrafił zmodernizować swoją...
Francja, Tarare Cedex
Francja, La Cavalerie
Francja, La Vergne
Francja, Ocana
Francja, Pontonx Sur L Adour
Francja, Marseille
Charcuterie w dolinie Bruche produkuje szynki, kapustę kiszoną i różne rodzaje kiełbas.
Francja, Sarlat La Caneda
Francja, Foce
Francja, Angouleme
Francja, Pledran
Francja, St Pierre De Chandieu

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play