Francja, Hagetmau
Od 1929 roku firma BESSE FOIE GRAS specjalizuje się w produkcji i sprzedaży foie gras. W ofercie przedsiębiorstwa znajdują się foie gras półgotowane, foie gras z kaczki, foie gras z gęsi oraz specjały z foie gras. Oferuje również terriny, pasztety, konfitury z kaczki, cassoulet landzki oraz zestawy smakowe dla komitetów przedsiębiorstw.
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE produkuje foie gras, żołądki, konfitury, piersi, skrzydełka, rillettes, terriny i pasztety z kaczek.
Francja, Pamiers
Specjały kulinarne z południowego zachodu: Caprices Ariegeois to rodzinna firma z Ariège, u stóp Pirenejów, która oferuje produkty regionalne, tradycyjne potrawy z Południowego Zachodu, w tym tradycyjny, cały foie gras z kaczki, konserwy przygotowane w tłuszczu kaczym, domowe pasztety, terrinę z kaczki z pomarańczą, konfitury oraz zestawy smakowe.
Francja, Figeac
Firma Jean LARNAUDIE specjalizuje się w produkcji regionalnych specjałów na bazie mięsa kaczki. W związku z tym, firma produkuje foie gras, konfitury, pasztety oraz dania gotowe. W Jean Larnaudie, całe foie gras jest nadal przygotowywane ręcznie i w tradycyjny sposób. Zakorzeniona od ponad 60 lat w Lot w Quercy, Jean Larnaudie to przede wszystkim mężczyźni i kobiety związani z regionalnym...
Francja, ST NICOLAS DE BOURGUEIL
... butelce. St Nicolas de Bourgueil czerwone 2009 w butelce. Konfitury z wina St Nicolas de Bourgueil. Sprzedaż online konfitur St Nicolas de Bourgueil. Producent miodu z regionu, czysta tradycja. Eksport win St Nicolas de Bourgueil. Eksport win francuskich. Ostrzeżenie o alkoholu: nadużywanie alkoholu jest niebezpieczne dla zdrowia, należy spożywać z umiarem.
Francja, PEYREHORADE
...firma BARTHOUIL produkuje wędzone łososie najwyższej jakości. Firma BARTHOUIL oferuje również inne ryby (wędzona węgorz), produkty ekologiczne (łosoś ekologiczny, terriny ekologiczne), kawior, ikrę rybną, taramę, regionalne specjały (konfitury z kaczki, świeże, wędzone, suszone piersi...) oraz gastronomiczne zestawy prezentowe.
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Francja, FONTAINE DE VAUCLUSE
Rzemieślnicza firma, której główną działalnością jest produkcja prowansalskich specjałów do smarowania na aperitif (tapenady, tians, pistou...) oraz gotowych przypraw (konfitury cebulowe, figowe, musztardy prowansalskie...). Priorytetem jest wybór surowców, jakość i smak. Yan Bosc, kucharz z zawodu, z pokolenia na pokolenie (18 lat w gastronomii), wpisuje się w tradycję prowansalską, ale również...
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, Gros-Morne
Francja, Carpentras
Francja, Habsheim
Francja, Saugues
Francja, Florentin
Francja, Robion
Producent dżemów rzemieślniczych, gotowanych w tradycyjny sposób. Opracowywane z owoców pochodzących z sadów naszego prowansalskiego regionu. Selekcja owoców odbywa się ręcznie, Wykorzystujemy cukier trzcinowy oraz owoce bogate w smak, Gotowanie w małych partiach w naszych warsztatach, które przestrzegają surowych zasad higieny. Szacunek dla owoców podczas pakowania. Etykietowanie i nakładanie mat...
Francja, Elne
Francja, Montbartier
Dzień dobry Panie/Pani, Kontaktuję się z Państwem w sprawie projektu pudełek dla e-sklepów. Chcielibyśmy zrealizować ekologiczne opakowania, kolorowe i przede wszystkim wszystko na początku lutego (o ile to możliwe). W związku z tym chciałbym uzyskać kontakt do Państwa, aby omówić szczegóły tego projektu. Pozostaję do Państwa dyspozycji, aby wymienić się informacjami na ten temat. Czekając na P...
Francja, Toulouse
Dysponująca nowoczesnym zakładem produkcyjnym u bram Tuluzy, firma rodzinna SAS SAMARAN zachowuje prawdziwy tradycyjny kunszt połączony z normowanym i coraz bardziej kontrolowanym środowiskiem. Produkty są zawsze przygotowywane w sposób rzemieślniczy, a różne przepisy na pasztety, konfitury, terriny, cassoulet z konfitowanym kaczym mięsem... czerpią inspirację z kuchni regionalnej, będącej...
Francja, Drap
Francja, Lubersac
Francja, Quarré-Les-Tombes
Francja, 17490-Gourvillette
Francja, Lectoure
Francja, Saint Anne
Francja, Chabottes
Francja, Apt Cedex
Francja, Chomelix

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play