...Konferencje, Wydarzenia motywacyjne :: Transfery z lotnisk w Paryżu - Roissy Charles de Gaulle, Orly, Beauvais :: Transfery z dworców kolejowych i w Paryżu: Gare du Nord, Eurostar, Disneyland Paryż :: Francuskie porty i statki wycieczkowe: Le Havre, Calais, Cherbourg :: Spersonalizowana usługa powitania :: Wesela, specjalne okazje i imprezy prywatne :: Prowadzone wycieczki po Paryżu i wycieczki :: Kwalifikowani przewodnicy turystyczni i tłumacze :: Paryskie kabarety, rejsy obiadowe i kolacyjne po Sekwanie - Moulin Rouge, Lido :: Wynajem na pełny, pół dnia i tygodniowy w Paryżu i poza nim...
Francja, Etaules
Nasza firma znajduje się w sercu basenu Marennes Oléron od 3 pokoleń. Proponujemy 4 rodzaje ostryg dojrzewających w naszych stawach, Ostryg finezji z Claires Marennes Oléron: dojrzewają w naszych stawach przez 2 do 4 tygodni, ich słony smak wzbogacony jest o delikatny posmak terroir. Ich smak jest lekki i delikatny w ustach. Ostryg finezji z Claires zielonych Label Rouge: charakteryzują się...
Francja, Bourcefranc
... - Spéciales de claire: ostryga o regularnym kształcie, z większą ilością mięsa - Fines de claire verte Label Rouge: produkt o wyższej jakości, mało mięsisty o tak cenionej zielonej barwie - Spéciales Lambert: bardzo mięsista ostryga, o okrągłym i wklęsłym kształcie, z jędrnym i chrupiącym mięsem - Pousses en claire Label Rouge: ostryga premium z basenu Marennes-Oléron, z bardzo dużą ilością jędrnego i chrupiącego mięsa oraz wyraźnym smakiem terroir. Jakość to kluczowe słowo dla zakładów LAMBERT.
Francja, Capdenac Gare
...Jesteśmy hurtownią specjalizującą się w sprzedaży świeżych owoców i warzyw od 1995 roku. Głównie zaopatrujemy restauratorów, dystrybutorów, instytucje publiczne oraz stowarzyszenia. Nasze świeże produkty są w jakości "Wybór hurtowników". Oznacza to, że są wybierane z pasją i profesjonalizmem. Posiadamy kilka gam owoców i warzyw (ekologiczne, pochodzące z 100% naturalnych nasion, Label Rouge, AOP...
Francja, Montpellier
LE MOULIN DU SAURET to firma założona w 1146 roku i jest lokalnym partnerem piekarni rzemieślniczej. LE MOULIN DU SAURET posiada certyfikat ekologiczny na produkcję mąki „RASPAILLOU” z pszenicy gardois oraz uprawnienia do produkcji mąki Label Rouge „La Festive”. Od 2011 roku na budynkach młyna zainstalowano 500 m² paneli słonecznych, co pozwala na produkcję 30% zapotrzebowania na energię elektryczną młyna.
Francja, MULHOUSE
Agencja komunikacji i reklamy Mars Rouge podkreśla fundamentalne znaczenie silnego i dobrze opanowanego wizerunku. Grafika, audiowizualne, druk, web i relacje prasowe: W ramach globalnych projektów obejmujących wszystkie jej obszary kompetencji, zespoły Mars Rouge ściśle współpracują, aby zapewnić przestrzeganie ustalonego planu działania oraz spójność w ogólnym podejściu do projektu z jednego medium do drugiego.
Francja, Pont Sainte Marie
SAMR jest specjalistą w dziedzinie łożysk ślizgowych. SAMR odlewa stopy miedzi i reguliny w małych seriach, aby zaspokoić potrzeby rynku przemysłu ciężkiego. Produkujemy łożyska, pierścienie, podkładki oraz wszystkie elementy tarcia dla łożysk ślizgowych z materiałów bi- lub tri-metalicznych na bazie materiałów antytarciowych. Opanowaliśmy technologię otworów o prostej lub złożonej geometrii, stał...
Francja, Saint Loubes
... Francs, Bordeaux Rouge, Bordeaux Supérieur, Côtes de Blaye, Listrac, Margaux, Médoc, Pauillac, Saint-Emilion…) -prestiżową ofertę wielkich win klasyfikowanych, dostępnych w naszych piwnicach -gamę win musujących zgodnych z trendami i potrzebami konsumentów na całym świecie -usługę produkcji na zamówienie, w 100% personalizowalną (od wina po korek i wybór marki), pod nazwą My Bottle, już od 6000 butelek Zespół GRANDS VINS DE GIRONDE jest w stanie odpowiedzieć na wszystkie Twoje potrzeby dotyczące win z Bordeaux lub innych regionów, spokojnych lub musujących, we Francji i na całym świecie.
Francja, SABLE SUR SARTHE
... gotowego do gotowania, zanim pojawiły się produkty pokrojone. Na rynku drobiu oznaczonego, LDC zajmuje pozycję lidera i w ciągu dziesięciu lat zdobyło rynek francuski drobiu oznaczonego. LDC zaczęło od trzech pierwszych francuskich etykiet i oznaczenia pochodzenia kontrolowanego, aby zbudować swoją reputację (drobiu fermowego z Loué, drobiu z Landes i drobiu z Bresse), zanim nabyło regionalne etykiety o dużej renomie (Label Rouge i AOC). Marki: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie i Traditions d’Asie.
Francja, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa wieprzowego. FIPSO jest jedynym francuskim rzeźnią, która eksportuje mięso wieprzowe do Stanów Zjednoczonych i Chin. Produkty FIPSO posiadają liczne certyfikaty. Niektóre produkty z produkcji są oznaczone: IGP wieprzowina z Południowo-Zachodniej Francji, IGP Szynka z Bayonne, label rouge wieprzowina z wolnego wybiegu oraz linia bez GMO.
Francja, Montaut
... półgotowane, kawior z Akwitanii, cassoulet, daube itp. Maison jest znana z jakości (certyfikacja IGP LANDES i SUD-OUEST, Label Rouge) oraz swojej renomy. Sprzedaje swoje produkty we Francji i za granicą poprzez delikatesy, winiarnie, sklepy spożywcze, restauratorów i catering.
Francja, Colombier
Winnica CHATEAU LA RAYRE znajduje się na południowych, gliniasto-wapiennych zboczach Monbazillac. Ta winnica rozciąga się na 22 hektarach winorośli. 14 hektarów przeznaczone jest na produkcję Bergerac Sec z odmianami Sauvignon i Sémillon, a 8 hektarów produkuje Bergerac Rouge z odmianami Merlot, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon. Gwarancją jakości jest to, że wszystkie wina z CHATEAU LA RAYRE zostały nagrodzone w różnych konkursach.
...30 minut od La Rochelle i wyspy Ré, w Marais Poitevin, znajduje się romantyczny zamek, członek Châteaux & Hôtels Collection. Podgrzewany basen na świeżym powietrzu, prywatne spa, pokoje z prywatnym jacuzzi, kolacja przy świecach, park o powierzchni 2 ha. Wysoki komfort, obsługa pokojowa. Dyskretna i troskliwa obsługa, ciepła i delikatna atmosfera, obfita kuchnia domowa. Prosty luksus, poczujesz się jak w domu w tej dużej rezydencji na wsi. Rekomendowane przez przewodnik Rouge Michelin, Guides de Charme, Condé Nast Johansens, Alastair Sawday's.
Francja, Paris
... wskazuje, specyfiką Pelmeni są pelmeni, niezwykle popularne w Rosji syberyjskie pierożki, które od średniowiecza są robione z mąki pszennej i nadziewane mięsem i/lub warzywami, podawane z bulionem, śmietaną i świeżymi ziołami, takimi jak koperek. Pelmeni reinterpretują tradycyjne pelmeni, oferując nowe przepisy, bardziej w guście smakoszy i bardziej wyszukane. Pelmeni zaopatruje się przede wszystkim u dostawców z krótkiego łańcucha dostaw, aby ograniczyć swój ślad węglowy. Towary wysokiej jakości najczęściej będą oznaczone jako „BIO”, AOP lub Label Rouge.
Francja, Pont Sainte Marie
...Embiellage Collector jest specjalistą w sprzedaży internetowej łożysk i pierścieni do pojazdów zabytkowych, z dostawą w ciągu 48 godzin. WWW.EMBIELLAGE-COLLECTOR.COM. Embiellage Collector opiera się na doświadczeniu i wiedzy swojej siostrzanej firmy SAMR SAS (Société d'application du métal rouge), francuskiego producenta łożysk od 1947 roku. To z tego historycznego know-how korzysta Embiellage Collector, aby dziś zaoferować zarówno łożyska, których szukasz, jak i potrzebne Ci porady techniczne.
Francja, Moissac
...ALBAFRUIT commerciale sa production et celle des arboriculteurs, viticulteurs et maraîchers indépendants situés le long des vallées et des collines qui longent la Garonne et ses affluents : pommes, kiwis, prunes, cerises, fraises, chasselas de Moissac, melons. Les pommes représentent le premier volume avec pour principales variétés : Gala, Granny, Braeburn, Golden, Jazz, Chantecler, Canada gris, Fuji, Rouge. Tous les fruits sont vendus sous la marque KERAUNI ou marque distributeur à l'exception de la pomme Jazz.
Francja, Paris
...Hotel de l'Europe ma idealną lokalizację w Paryżu, w połowie drogi między Gare du Nord (200 metrów) a Gare de l'Est (5 minut pieszo), w pobliżu Grands Boulevards i słynnego Moulin Rouge. 20 minut pieszo od Sacré Cœur i Montmartre. Aby zapewnić przyjemny pobyt, hotel oferuje punkt internetowy, dostęp do Internetu Wifi oraz przytulne pokoje z wygodnymi udogodnieniami. Pokoje dźwiękoszczelne z...
Francja, Pomport
... ten sposób winnica GRANGE NEUVE produkuje i sprzedaje następujące wina: Monbazillac, Bergerac rouge, Bergerac blanc sec, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac moelleux, Méthode traditionnelle (wino musujące brut) oraz sok winogronowy.
Francja, Ivry Sur Seine
... colorant, uniquement salée, la boutargue peut se conserver 6 mois au sec ou au frais (+6 à 8°C). Produit de la Mer par excellence, la boutargue ou poutargue fera "chanter" vos apéritifs. A l’apéritif, une belle assiette de tranches découpées ; le plus simple étant de laisser la protection de cire .Accompagné de bon pain, de blinis ou de cracker (nature), ou tout simplement sans rien ! Le goût puissant, salé et iodé de la boutargue s’accompagne bien volontiers d’un alcool type vodka, ou alcool de figue (Boukha Bokobsa préconisée !), ou avec un vin blanc sec, pastis, champagne, mais pas de vin rouge.
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent specjalizuje się w krojeniu drobiu oraz w produktach przetworzonych z drobiu, a także w francuskim mięsie dzikich zwierząt. Drobiu. Dziczyzna pochodzenia francuskiego, drobiu Fermières Menard & Label Rouge, wieprzowina D'anvial pochodzenia francuskiego. Dziczyzna: Zbieramy ją w dużych krajowych rezerwatach, takich jak Rambouillet czy Chambord, a także w małych regionalnych...
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE produkuje foie gras, żołądki, konfitury, piersi, skrzydełka, rillettes, terriny i pasztety z kaczek.
... specjalności gotowane produkowane w Dijon w zakładzie, który nieustannie się rozwija, z podejściem IFS wprowadzonym w 2006 roku oraz salą białą do krojenia o normie ISO 8, otwartą w 2007 roku. Badania i innowacje są naszymi głównymi kierunkami rozwoju, zarówno w zakresie produktów, procesów, pakowania, jak i opakowań. Ta polityka pozwoliła nam w ostatnich latach zdobyć nagrodę INNOWACJA SIAL 2004, produkt uznany za SMAKI ROKU 2006 oraz nagrodę honorową SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Francja, Coudray Au Perche
Wieprzowina to nasza specjalność. Jesteśmy nawet specjalistami. Jednak 30 lat temu postanowiliśmy robić wieprzowinę inaczej. Wieprzowina wysokiej jakości, z ras mięsnych, pochodząca z lokalnego łańcucha dostaw i produkowana zgodnie z precyzyjnymi normami (wieprzowina Label Rouge na słomie, wieprzowina Bleu-Blanc-Cœur i certyfikowana, a wkrótce wieprzowina BIO). Tworzymy z niej smaczne produkty...
Francja, Roquefort Sur Soulzon
...Od 1906 roku serowarnia PAPILLON specjalizuje się w produkcji serów. Serowarnia produkuje Roquefort, czyste sery owcze oraz oliwę z oliwek BIO. Gwarancją jakości jest to, że firma PAPILLON posiada liczne certyfikaty, takie jak certyfikat "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Ochroniona Nazwa Pochodzenia" oraz "Rolnictwo Ekologiczne".
Francja, St Emilion
...SCODEX WINES jest zarówno producentem, jak i handlowcem win w Bordeaux. Firma produkuje szeroką gamę własnych win pochodzących z VIGNOBLES GALHAUD. Produkuje i sprzedaje wina SAINT EMILION GRAND CRU, BORDEAUX ROUGE oraz CREMANTS DE BORDEAUX. Oferuje również szeroki wybór następujących win: SAINT-ÉMILION, BORDEAUX ROUGE, MÉDOC, SAUTERNES, VIN DE PAYS DES CÔTES CATALANES, VIN DU PAYS D'OC.
Francja, Gornac
WINA ROUX oferują wspaniałe wina z Bordeaux. Posiadają następujące zamki: Château HAUT PHILIPPON, Château LAFORET, Château ROUX DE BEAUCES, Château LES TUILERIES, Château TAFFARD, Château TAFFARD DE BLAIGNAN. Produkują i sprzedają wina Bordeaux Supérieur, Bordeaux Rouge, Bordeaux Rosé, Bordeaux Clairet, Entre Deux Mers Blanc, Bordeaux Moelleux oraz Cru Bourgeois.
Francja, Azé
...Winiarnia d'Azé znajduje się w sercu winnicy mâconnais, na południu Burgundii (w trójkącie Tournus-Cluny-Mâcon). Zachowując tradycyjne metody (starzenie w beczkach dębowych dla win przechowalniczych), winiarnia d'Azé zdobyła nowoczesne technologie (prasy pneumatyczne i zbiorniki ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury). W Winiarni d’Azé można odkrywać i degustować: wina białe, czerwone i różowe: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge fût de chêne, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
...Macvin, Crémant du Jura, L'Etoile, Côtes du Jura paille, Côtes du Jura jaune, Côtes du Jura blanc, Côtes du Jura rouge, Château Chalon, Côtes du Jura, Arbois Blanc, wina czerwone, wina białe, wina białe, wina żółte, wina różowe, Chardonnay, Savagnin, Poulsard, Trousseau, Pinot noir, Crémant, aperitif, wódki, wina bio, wina ekologiczne, winnica...
Francja, Montagne
Winnice DELBECK specjalizują się zarówno w produkcji wina, jak i soli winnej. Winnice DELBECK produkują białe, różowe i czerwone wina z apelacji Saint-Georges Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Bordeaux Rouge, Bordeaux Blanc i Bordeaux Rosé. Produkują również Poivrinę oraz sól aromatyzowaną Kwiatem Merlot, Kwiatem Cabernet, Kwiatem Syrah, Kwiatem Pinot i Kwiatem Sauvignon. Poivrina to gastronomiczny dodatek składający się z pieprzu i wina.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play