Salami z Haute Savoie i Rhône Alpes w naturalnej osłonce, bez barwników i konserwantów chemicznych. Kiełbasy pokryte są naturalnym kwiatem. Szynka dojrzewająca przez minimum 6 tygodni. Wysokiej jakości wędliny suszone przechowywane w komorze dojrzewania w Pontchâteau z poszanowaniem produktu.
Francja, Barbentane
Jesteśmy producentem wędlin rzemieślniczych od 7 pokoleń. Nasze wędliny są wytwarzane ręcznie co tydzień, aby zapewnić świeżość naszych produktów. Bez konserwantów i barwników, oferują smaki naszego regionu. Wędliny suszone: kiełbasa bydlęca, rolada z boczku.....itd. Wędliny gotowane: galaretka, andouillettes, caillettes, itd. Nasze grillowane: andouillettes, kiełbaski (papryka, jagnięcina z miętą, bazylia itd.)...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play