Francja, St Medard D Eyrans
Założona w 1948 roku w Nérac w Lot-et-Garonne, firma LOU GASCOUN zbudowała swoją reputację przez prawie 50 lat na jednym produkcie: słynnej żółtej puszce pasztetu z wątróbki wieprzowej, opartej na rodzinnej recepturze. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane ręcznie, zgodnie z tradycyjnymi przepisami z Południowego Zachodu, z wykorzystaniem starannie wyselekcjonowanych świeżych składników, przygoto...
Francja, Lescar
Grupa EURALIS skupia 15 000 rolników i 5 000 pracowników wokół zaangażowania kooperacyjnego. Początkowo skoncentrowana na kukurydzy, EURALIS zdywersyfikowała swoje produkcje i usługi rolnicze oraz rozwinęła działalność w sektorze agrożywnościowym. Dziś grupa jest europejskim liderem na rynkach rolnych i agrożywnościowych, rozwija się we Francji i na arenie międzynarodowej. Od zawsze Euralis dosto...
Francja, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading to handlowiec sprzętu dla przemysłu spożywczego: przemysł mięsny, serowarski, czekoladowy, ciastkarski, cukierniczy, konserwowy oraz piekarniczy. Możemy dostarczyć nowe i używane urządzenia od następujących marek: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Francja, Rillieux La Pape
... sanitarno-epidemiologiczne wydane przez DDPP w Rodanie, zgodnie z obowiązującym prawem. 3 kluczowe punkty: - Ręcznie robione przepisy Zadbaliśmy o odnalezienie oryginalnych przepisów i mamy na celu przywrócenie ich do życia oraz ich kontynuację. - Głównie lokalne mięsa Wszystkie nasze certyfikowane mięsa BIO pochodzą z naszego regionu Owernia-Rodan-Alpy lub z sąsiednich departamentów. - Naturalne składniki Wszystkie nasze produkty są certyfikowane jako BIO i wytwarzane bez nitrytów, konserwantów ani barwników, a także pakowane w naturalne jelita wieprzowe lub wołowe.
Francja, Etaules
... mogły uzyskać gęste i jędrne mięso oraz wyraźny smak w ustach. Nasze ostrygi specjalne królewskie: produkt najwyższej jakości, który otrzymuje naszą pełną uwagę: bardzo niska gęstość w stawie, specyficzna hydraulika, środowisko z obfitością pożywienia, co pozwala na uzyskanie wyjątkowego, bardzo gęstego mięsa, które daje długi, słony, a następnie słodki smak w ustach. Niezwykła równowaga między słodyczą a słonością.
Francja, Rugles
... miesięcznie. Standardowe produkty dla branży spożywczej to między innymi haki i uchwyty, huśtawki, spłaszczacze do mięsa, pręty i zęby, rygle i uchwyty prętów oraz portiki do chłodni. Dzięki swojemu doświadczeniu przemysłowemu, grupa Califil rozwija swoją działalność, zachowując swoje wartości: rygor, wymagania jakościowe, poszanowanie środowiska, wytrwałość i ciekawość. Dysponując dużymi parkami maszynowymi, grupa Califil realizuje produkcję swoich artykułów katalogowych lub na zamówienie w małych, średnich lub dużych seriach.
Francja, Le Portel
...Jesteśmy producentem / wytwórcą pulpy, mięsa i kawałków ryb (łosoś, dorsz, czarniak), które mrozimy w blokach przemysłowych. Nasza roczna produkcja wynosi około 4000 ton produktów mrożonych. Nasza fabryka, z siedzibą w Boulogne/Mer, posiada certyfikaty BRC, BIO i MSC.
Couédic Madoré Equipement jest specjalistą w dziedzinie procesów uboju i cięcia mięsa. CME oferuje gamę maszyn, sprzętu i usług do przetwarzania produktów mięsnych, ryb oraz wszystkich produktów spożywczych. CME pokazuje swoje możliwości wyobraźni w realizacji procesów i sprzętu dla różnych prędkości i różnych procesów. Niezależnie od wielkości Twojego projektu, znajdziemy z Tobą rozwiązanie, które będzie odpowiednie. Od fazy handlowej aż po uruchomienie, nasze doświadczenie w różnych dziedzinach branży mięsnej gwarantuje, że otrzymasz narzędzie dostosowane do Twoich potrzeb.
Francja, Rungis Cedex
Grupa Ovimpex jest wiodącym graczem w handlu, cięciu i pakowaniu mięsa wołowego i owczego od 1964 roku. Specjalizujemy się w imporcie mięsa głównie z Europy. Nasza siedziba znajduje się w Rungis, ale mamy zasięg krajowy. Grupa OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Nasze produkty: jagnięcina w tuszy, cięcie jagnięciny, cięcie baraniny, wołowina w tuszy, cięcie wołowiny, kawałki jagnięciny, cielęcina w tuszy, cięcie cielęciny, baranina w tuszy.
Francja, Mulhouse
...Tekstyliów, Mięsa, drobiu i ryb. Wśród produktów wytwarzanych przez HABASIT znajdują się: Taśmy transportowe, Modularne taśmy plastikowe, Monolityczne taśmy z napędem pozytywnym, Tekstylne taśmy transportowe, Plastikowe łańcuchy, Pas transmisyjny mocy, Pas zębaty, Pas płaski, Pas okrągły, Pas bez złączenia, Narzędzia produkcyjne, Profile ślizgowe i prowadnice. HABASIT to rozległa sieć sprzedaży bezpośredniej oraz sieć partnerów i usług świadczonych przez kompetentny zespół techniczny, co zapewnia krótkie terminy, natychmiastowe odpowiedzi i wysoki poziom jakości.
Francja, Bourcefranc
... - Spéciales de claire: ostryga o regularnym kształcie, z większą ilością mięsa - Fines de claire verte Label Rouge: produkt o wyższej jakości, mało mięsisty o tak cenionej zielonej barwie - Spéciales Lambert: bardzo mięsista ostryga, o okrągłym i wklęsłym kształcie, z jędrnym i chrupiącym mięsem - Pousses en claire Label Rouge: ostryga premium z basenu Marennes-Oléron, z bardzo dużą ilością jędrnego i chrupiącego mięsa oraz wyraźnym smakiem terroir. Jakość to kluczowe słowo dla zakładów LAMBERT.
Francja, Boz
LCB FOOD SAFETY dostarcza analizy, porady i szkolenia w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz produkuje środki higieny i dezynfekcji dla sektorów agrospożywczych (żywność dla zwierząt i magazynowanie; hodowla drobiu; hodowla trzody chlewnej; inkubatory; dania gotowe; produkty mleczne; magazynowanie; transport; mięsa, wędliny i produkty mięsne) oraz szpitali. Nasza wiedza na temat sposobów...
Francja, Bersaillin
... tataru, Maszyny próżniowe, Mieszalniki dla rzeźników i wędliniarzy, Wyrabiające maszyny z ramieniem, Mieszalniki, Wypychacze, Piły do kości dla rzeźników i wędliniarzy, Krojenie serów, Krojenie szynki, Krojenie mięsa i kotletów.
Francja, Saverne
MADO FRANCE to firma specjalizująca się w handlu maszynami dla przemysłu spożywczego, w szczególności do obróbki mięsa oraz sprzętem przeznaczonym dla rzeźnictwa i wędliniarstwa: ostrzałki, noże, krajalnice (dla rzemiosła i przemysłu), maszynki do mielenia, automatyczne maszynki do mielenia, maszynki do mielenia w sklepach, maszynki i mieszalniki, przemysłowe maszynki do mielenia, maszyny i woreczki do pakowania próżniowego, maszyny dla rzeźników i wędliniarzy, piły taśmowe oraz systemy porcjowania. MADO France dystrybuuje maszyny marek BIZERBA, GIESSER, KOMET, MADO oraz VAKONA.
Francja, Carnoux-En-Provence
EMGY Conserverie to firma, która projektuje maszyny i profesjonalny sprzęt w sektorze agrospożywczym. Rzeczywiście, firma zawsze stawiała sobie za cel rozwijanie koncepcji i materiałów, aby ułatwić pracę profesjonalistom w branży agrospożywczej, takim jak przetwarzanie mięsa, owoców i warzyw. Firma dysponuje również gamą opakowań dla sektora agrospożywczego (słoiki).
Francja, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES to firma z regionu Landes, specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa kaczki. Nowoczesny zakład produkcyjny posiada europejskie zezwolenie oraz certyfikat kaczki do foie gras z Południowego Zachodu. W ten sposób LE GRENIER DES GASTRONOMES produkuje surowe foie gras z kaczki, piersi kaczki, suszoną i wędzoną pierś kaczki, confit z kaczki, skwarki z kaczki, półgotowane foie gras z kaczki oraz foie gras w puszkach. LE GRENIER DES GASTRONOMES zobowiązuje się do oferowania produktów najwyższej jakości.
...NORMAN (NORMANDIE MANUTENTION) to firma zajmująca się produkcją sprzętu dla rzeźni oraz do obróbki mięsa: maszyny i sprzęt do oskórowania dla rzeźni, urządzenia i sprzęt do depilacji dla rzeźni, sterylizatory nożowe dla rzeźni. NORMAN projektuje sprzęt dostosowany do Twoich potrzeb, który spełnia wymagania dotyczące śledzenia w przemyśle mięsnym (normy NF/CE/USDA) oraz wymagania rytualne...
Francja, Vigan (Le)
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Francja, Paris
... najwyższej jakości. Mięsa egzotyczne (struś, kangur, bawół, antylopa, zebra, krokodyl...). Mięso wołowe premium: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Jagnięcina z Nowej Zelandii, Szkocji... - Dziczyzna: dzik (Australia, USA), sarnina (Nowa Zelandia, Europa), jeleń (Europa)... Mięsa wyselekcjonowane, o wysokiej jakości. Świeże i mrożone, PAD lub porcjowane. GOURMET FOOD FRANCE oferuje sprzedaż eksportową egzotycznych mięs w Europie. Posiadamy stały zapas mięs, w celu uzyskania informacji: Kontakt: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...
Francja, Aiguilhe
... francuskiego mięsa, jagnięcina (czarna rasa Velay), cielęcina z Velay i Forez, fin gras z Mézenc, wieprzowina z Haute-Loire. Głowa cielęca, nóżki wieprzowe, maouche lozérienne, potée auvergnate, kura w garnku, blanquette de veau. Gama tradycyjnych francuskich sosów, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos zielony, sos madère, sos à la diable, aioli. Gama pesto z ziołami, pesto z czosnkiem niedźwiedzim, pesto z pokrzywy. Sos, gravy sauce, produkt z Francji, tradycyjna francuska kuchnia gotowana przez szefa kuchni. Praca na zlecenie.
Francja, Lapalud
... królików i koźląt. Żywienie, o które dbamy z największą starannością: pozyskujemy je od tych, którzy potrafią je przygotować. Od hodowców pasjonujących się swoją pracą, którzy dzielą nasze wartości i miłość do rzeczy dobrze wykonanych. Mamy nadzieję przekazać naszą pasję i miłość do mięs królika i koźlęcia, aby zaoferować Wam zdrowsze, bogatsze i świeższe pożywienie. Nasza pasja i miłość do mięsa...
Francja, La Crèche
... odpowiadają Państwa potrzebom. Chcemy, aby nasze relacje gospodarcze były znaczące. Obsługujemy wielką dystrybucję, dystrybutorów, hurtowników oraz przemysł. Nasze produkty: Mięsa świeże i mrożone pochodzenia francuskiego i Unii Europejskiej. Oferujemy mięso z Jagnięcia, Wołowiny, Baraniny, Dziczyzny, Wieprzowiny, Cielęciny, Drobiu... Mamy kilka linii produktów, pochodzenia francuskiego lub pochodzenia...
Francja, Thionville
Cynoland jest hurtownią karmy dla psów. Cynoland oferuje marki wysokiej jakości karmy dla psów. Asortyment karm składa się z receptur opracowanych na bazie wysokiego procentu świeżego mięsa. Oferujemy hipoalergiczne karmy dla wrażliwych psów, a także karmy monobiałkowe i karmy bez zbóż. Produkty oferowane naszym dystrybutorom karm dla psów są starannie wyselekcjonowane. Od lat dostarczamy naszym...
Francja, Flagey Les Auxonne
... zatwierdzonego rzeźnika. Farma O'Limousine oferuje trzy rodzaje paczek: paczka mięsa cielęcego ekologicznego, paczka mięsa cielęcego różowego ekologicznego, paczka specjalna na grill ekologiczny. Wszystkie nasze paczki są dostępne w wagach 5 kg, 10 kg i 20 kg. Strona internetowa umożliwia rezerwację paczki na farmie oraz pobranie szczegółów i cen paczek mięsa wołowego ekologicznego. Farma...
JOHN BEAN TECHNOLOGIES CORPORATION (JBT FOODTECH) jest globalnym dostawcą rozwiązań technologicznych dla segmentów o wysokiej wartości dodanej w przemyśle przetwórstwa żywności oraz transportu lotniczego. Projektujemy, produkujemy i uruchamiamy technologicznie zaawansowane systemy i produkty dla naszych klientów. Produkty przetwórstwa żywności: rozwiązania do mrożenia i chłodzenia mięsa, owoców...
Francja, Wissous Cedex
Firma VARACHAUX została założona w 1968 roku. Jest to małe i średnie przedsiębiorstwo specjalizujące się w produktach pośrednich spożywczych (PAI) na bazie mięsa. Zaopatrujemy się w rzeźniach i zakładach uboju we Francji i Europie, a nasze produkty sprzedajemy przemysłowi potraw gotowych oraz gastronomii zbiorowej. Nasza działalność polega na przemysłowym przygotowywaniu produktów na bazie mięsa...
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL specjalizuje się w dystrybucji maszyn specjalnych dla przemysłu spożywczego w zakresie: Przygotowania (Krojenia przemysłowe, Mieszarki, Mieszalniki z łopatkami, Woki do potraw gotowych i sosów, Specjalne linie do przygotowywania sosów lub potraw gotowych, Wygładzacze bez noża, Zautomatyzowane linie produkcyjne lub produkcja mielonego mięsa, Napełniacze i dzielniki...
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Le Creusot
...musztarda, mięsa, napoje (alkoholowe i bezalkoholowe), napoje gazowane, czekolady i wina. - Niespożywcze: Kosmetyki, produkty sanitarno-higieniczne, artykuły motoryzacyjne. - Inne produkty na życzenie pochodzące od naszych zaufanych partnerów, którzy dostosowują produkty do specyficznych wymagań międzynarodowych klientów. Nie wahaj się z nami skontaktować w celu uzyskania dodatkowych informacji.
Francja, Marmoutier
Firma KARL SCHNELL projektuje i produkuje maszyny oraz instalacje do przemysłowej obróbki produktów na bazie mięsa lub sera topionego, paszy dla zwierząt, dań cateringowych oraz słodyczy. Asortyment produkcji KARL SCHNELL oferuje pełną gamę produktów dla przemysłu spożywczego, od pojedynczej maszyny po kompletną linię produkcyjną, od przyjęcia surowców po ich porcjowanie: mieszalniki, dojrzewacze...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play