Francja, Yssingeaux
... Cukiernictwa, Czekoladnictwa, Lodów oraz Gastronomii. Z siedzibą w Yssingeaux (Haute-Loire), nasza placówka dysponuje laboratorium oraz zespołem dedykowanym do rozwoju produktów na zamówienie. Dzięki swojej specyficznej ekspertyzie, to laboratorium pozwala nam się wyróżniać i ujawniać nasze umiejętności poprzez różne środki, takie jak sensoryczna ekspertyza naszych zespołów, techniczność w procesach...
Francja, Erquinghem-Lys
DAWN FOODS FRANCE oferuje szeroką gamę wydajnych i innowacyjnych produktów: mieszanki cukiernicze, nadzienia, stabilizatory do kremów i musów, przygotowania owocowe, polewy, glazury, czekolady, aromaty, składniki do lodów, dodatki i dekoracje. DAWN FOODS FRANCE jest jednym z liderów w sektorze BVP (Piekarnictwo, Cukiernictwo, Patisserie) w Europie i rozwija swoją działalność na czterech głównych rynkach: cukiernictwie rzemieślniczym, gastronomii, lodziarstwie i przemyśle.
Francja, Malemort Sur Correze
GILLES PATISSIER to firma specjalizująca się w produkcji mrożonych deserów cukierniczych. GILLES PATISSIER dostosowuje się do różnych sieci dystrybucji, oferując zarówno tradycyjne produkty, jak i tematyczne (Wielkanoc, Boże Narodzenie...) oraz proponuje szeroką gamę wyjątkowych deserów. W tym celu stawia na kreatywność i elastyczność firmy w odpowiadaniu na różne oczekiwania klientów.
Francja, Villers Cotterets
... około 85 receptur, które realizujemy co miesiąc. Nasze desery i wypieki są pakowane w opakowania zbiorcze lub indywidualne. Nasza produkcja na zamówienie pozwala nam opracować specyficzne receptury odpowiadające Twoim potrzebom oraz stworzyć Twoje unikalne opakowania lub etykiety. Nasze produkty, uniwersalne i łatwe do spożycia, są przeznaczone dla wszystkich rodzajów gastronomii: gastronomii komercyjnej, raczej szybkiej i nowoczesnej, cateringu lotniczego i kolejowego, dystrybucji automatycznej oraz działów piekarniczo-ciastkarskich.
Francja, Saverne
Chcesz wysłać Bredele do swoich bliskich? Nie możesz odwiedzić naszych sklepów i chcesz skosztować jednego z naszych ciastek? Délice D’alsace to nasz sklep internetowy, w którym znajdziesz wybór produktów, w tym naszą szeroką gamę ciastek alsackich (bredele) i innych specjałów. Z 20-letnim doświadczeniem, firma Haushalter, znajdująca się naprzeciwko wspaniałego zamku Rohan w Saverne w Alzacji, wybiera to, co najlepsze i tworzy przysmaki dla swoich smakoszy. Nasze branże: Piekarnia, Cukiernia, Czekoladziarnia, Cukiernia, Piekarnia, Ciasteczkarnia, Catering, Lodziarnia.
Francja, Guignicourt
FLOREPI opracowuje i produkuje szeroką gamę tradycyjnych słodkich wypieków, pieczonych i mrożonych. Nasza wiedza łączy rygor procesów przemysłowych z smakiem przepisów opracowanych z poszanowaniem wartości i wymagań rzemieślniczych. Codzienna uwaga poświęcona produkcji naszych wyrobów pozwala nam zapewnić naszym klientom unikalny smak i stałą jakość. Oferowane przez nas produkty mają różne formaty i gramatury, co sprawia, że są idealnie dopasowane do różnych rynków: GMS, gastronomii oraz sieci specjalistycznych w zakresie piekarstwa i cukiernictwa.
Francja, Yvetot
Jesteśmy cukiernikami z pokolenia na pokolenie od 1919 roku. Wkrótce minie 100 lat, a nasza rodzinna historia jest już długa. Specjalizujemy się w ciastach owocowych, brownie i innych specjałach. Mamy specjalną, świąteczną ofertę z ciastami, brownie i logami. Nasze przepisy są nieustannie udoskonalane, aby sprostać Twoim oczekiwaniom. Miłość do smaku i tradycji jest zakorzeniona w naszych metodach. Szczególnie dbamy o pochodzenie naszych składników: pszenica francuska, wiśnie z Prowansji, sól z Guérande...
Francja, Saillans
Le Père Craquant to tradycyjna firma zajmująca się produkcją suchych ciastek. Jej rzemieślniczy proces produkcji pozwala firmie na zapewnienie wysokiej jakości pracy oraz harmonijne współdziałanie z składnikami. To poszanowanie tradycji, ale także innowacji, poprzez rozwój nowych smaków, sprawia, że z biegiem czasu ciasteczka Le Père Craquant stają się zdrowym i dietetycznym produktem, zachowując jednocześnie smak i aromaty z przeszłości.
Francja, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées to firma z regionu Hauts de France, produkująca mrożone ciasta i pieczywo dla piekarni i cukierni. Produkujemy wyłącznie wysokiej jakości wypieki i ciasta, aby zapewnić smak i aromat doskonałych produktów.
Faissole to firma specjalizująca się w produkcji sucharów i grzanek. Dzięki wiedzy fachowej i tradycji sięgającej 130 lat, firma zdołała ugruntować swoją pozycję na tym rynku. Obecnie przedsiębiorstwo nadal się rozwija i poszerza swoją ofertę o produkty ekologiczne, aromatyzowane oraz z dodatkiem owoców pochodzących z naszych regionów.
Francja, Colomiers
Firma LE PETRIN DU PAPE to przede wszystkim zespół profesjonalistów w dziedzinie piekarstwa, który dzięki nowoczesnemu sprzętowi jest w stanie produkować tysiące chlebów każdego dnia. Zespół składa się z około 100 osób, specjalizujących się w produkcji lub w dostawach. Produkujemy i dostarczamy na terenie Tuluzy i okolic szeroką gamę chlebów białych, wiejskich i specjalnych, pieczonych lub półpiekanych. Nasza oferta chlebów obejmuje bułki indywidualne, chleby kanapkowe oraz chleby rodzinne. Uzupełniamy naszą ofertę chlebów o gamę wypieków.
Francja, Montbozon
... roku. Kucharz króla, uciekając, znalazł schronienie w małej wiosce Montbozon u rodziny Lanternier. Aby podziękować swoim gospodarzom za gościnność, powierzył im cenny przepis na swój biszkopt. To, co było deserem królów, stało się królem deserów. Ta maksymum nigdy nie opuści biszkoptu z Montbozon, nawet gdy dziadek obecnej menedżerki odkupił słynny przepis od rodziny Lanternier na początku I wojny światowej.
Francja, Bruges
...Założona w Brugii w 1990 roku, firma LE BOUCHON DE BORDEAUX jest małą rodzinną fabryką specjalizującą się w produkcji ciastek i herbatników. Flagowym produktem firmy "Le Bouchon de Bordeaux" jest ciastko w kształcie korka od butelki wina. Asortyment "Bouchons de Bordeaux" został rozszerzony o różne smaki. Firma oferuje również Canelous (w kształcie czekoladowych canelé), czekoladki oraz guinettes (małe wiśnie pokryte fondantem aromatyzowanym armagnacem i czekoladą). LE BOUCHON DE BORDEAUX sprzedaje swoje produkty we Francji i na rynkach międzynarodowych.
Specjalista w zakresie przestrzeni sprzedaży i aranżacji sklepów dla handlu spożywczego: Piekarnia, Cukiernia, Czekoladziarnia, Rzeźnia, Wędzarnia, Wędliniarnia - Catering.... MOSAIC Agencement oferuje haute couture w aranżacji. Znajdź wszystkie realizacje MOSAIC Agencement na stronie www.mosaic-agencement.com...
Francja, Tain L Hermitage
Firma Gâteau Dauphinois projektuje i wytwarza ręcznie, z pokolenia na pokolenie, ciastka nadziewane owocami, bez barwników i konserwantów. Ofiarą swojego sukcesu i jakości, firma sprzedaje swoje produkty we Francji, a teraz także za granicą. Jej tradycyjna receptura i produkcja, bez konserwantów, barwników czy sztucznych aromatów, pozwala jednak na zachowanie tego smacznego ciastka przez kilka miesięcy.
Francja, Narbonne
Pedro Sas specjalizuje się w produktach laboratoryjnych dla piekarni i cukierni. Pedro zyskał silną reputację wśród profesjonalistów. Pedro ma międzynarodowy zasięg i obejmuje 4 departamenty francuskie: Aude, Tarn, Haute Garonne i Ariège.
Francja, Soultz Sous Forets
Firma Paul Heumann produkuje chleb przaśny od 1907 roku.
Francja, Labeuvrière
Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą miękkość i nieodparcie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby na kanapki oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zboża (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Poolish (o delikatnych aromatach zbóż i słodkich migdałów) oraz Zakwas (o wyraźniejszych nutach: lekkiej kwasowości, nutach żyta i zakwasu).
Francja, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE to firma specjalizująca się w gotowych do napełnienia wypiekach. DUFOUR INDUSTRIE oferuje pełną i zróżnicowaną gamę produktów liofilizowanych: ptysie, babas, ciasto francuskie, kruche tarty, genoise i bezy.
Francja, Servon Sur Vilaine
Bridor oferuje gamę ponad 30 pysznych przepisów opracowanych przez mistrzów piekarstwa ze szkoły Lenôtre w Paryżu. Szeroki wybór bagietek. Małe i duże chleby na blasze. Chrupiące i złociste, przeznaczone dla profesjonalistów z branży hotelarskiej i gastronomicznej. Produkty wyłącznie z czystego masła i bez tłuszczów utwardzonych. Dostawca piekarni. Dostawca chleba. Dostawca wyrobów cukierniczych. Dostawca ciast. Producent surowych, mrożonych wyrobów cukierniczych. Dostawca mrożonych wyrobów cukierniczych wstępnie fermentowanych. Hurtownik mrożonych wyrobów cukierniczych.
Francja, Sainte Hermine
Francja, Roncq
Francja, Sarrebourg
Francja, Montelimar
Francja, Saint-André-Les-Vergers
Francja, Tourche
Francja, Reims Cedex 3
Francja, Le Luc
Francja, St Quentin Fallavier
Francja, Paris

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play