Francja, Paris
... chondroitynę Serca wołowe: do jakich psów pasują? Wielkość psa: 5 kg max 5 do 10 kg 10 do 20 kg 20 do 30 kg 30 do 50 kg 50 kg i więcej Na zamówienie: Wołowina Składniki analityczne: Białko surowe: 59,80% - Tłuszcz surowy: 25,10% - Wilgotność max: 10,70% - Minerały: 7,31%...
Francja, Lisieux
Francja, Bressuire Cedex
...Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwa...
Francja, L'étrat
...Firma CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE jest jednym z największych "producentów naturalnych jelit" we Francji. CHARLES FRERES produkuje i dystrybuuje jelita naturalne (owcze, wieprzowe, wołowe i końskie) oraz jelita sztuczne (kolagenowe, celulozowe, wzmocnione celulozowe i plastikowe). CHARLES FRÈRES jest wyłącznym dystrybutorem we Francji marek DEVRO (Czechy) dla jelit i folii kolagenowych, KALLE (Niemcy) dla jelit celulozowych, Faser, plastiku oraz osłon transferowych. Wszystkie te produkty są prezentowane i pakowane dla rzemieślników oraz przemysłu w sektorze produkcji wędlin.
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
BOYAUDERIE VARLIAUD jest producentem naturalnych jelit owczych, wieprzowych i wołowych: surowe jelita owcze, jelita wołowe, solona masa kalibrowana, solone jelita wołowe, jelita tubowe na elastycznej osłonie, wołowe osłonki, jelita tubowe na sztywnym rurze, solone wołowe osłonki. Naszymi głównymi klientami są wędliny i sprzedawcy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play