Francja, Luitré-Dompierre
Założona z pasją do doskonałości i zaangażowaniem w jakość, CBViandes-Distri jest uznaną firmą handlową zajmującą się mięsem, znaną z produktów najwyższej jakości oraz wyjątkowej obsługi klienta. Wyróżniamy się naszym oddaniem do dostarczania szerokiej gamy starannie wyselekcjonowanych mięs, aby sprostać zróżnicowanym potrzebom naszej klienteli. W CBViandes-Distri naszą misją jest dostarczanie Pa...
Francja, Charvieu Chavagneux
Francja, Warmeriville
...Mięsa i podroby zwierzęce, Oleje i tłuszcze, Ekstrakty roślinne, Ryby i produkty uboczne ryb (2), Substancje mineralne, Cukry, Drożdże, co odpowiada 3,5% ryb i rehydratowanych produktów ubocznych ryb, z 0,5% łososia, 0,5% dorsza i 0,5% pstrąga. DODATKI: Dodatki odżywcze: UMkg: Wit. A 32000; Wit. D: 1000; Wit. E 170; mg/kg: Siarczan żelaza jednowodny (Fe 88); Jodek wapnia bezwodny 2,2); Siarczan...
Francja, Castelnaudary
...Przed otwarciem umieść pudełko w kąpieli wodnej na około 5 minut, aby uwolnić podroby od tłuszczu. Dokończ odtłuszczanie, a następnie podgrzej na patelni. Wlej bezpośrednio na sałatę według własnego wyboru: rukola, mesclun, liść dębu…...
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwa...
Francja, Lisieux
Francja, Paris
...Idealna przekąska dla wszystkich ras psów Nazywane podrobami, mięsa organów, takie jak serce, żołądek czy płuca, są bardzo bogate w białko, minerały i witaminy wysokiej jakości. Stanowią doskonałe źródło cennych składników odżywczych i są naturalnie niskokaloryczne. Pamiętaj: przodek psa żyjący na wolności jadł całe surowe ofiary, w tym podroby, futro, kości i chrząstki. Korzyści z serc wołowych...
Francja, Saint-Genest-Lerpt
...Z cennymi białkami zwierzęcymi: mięso, ryby i podroby w zależności od przepisu 6 różnych smaków Bogaty w witaminy i zioła (pietruszka, tymianek, kolendra & koper)...
Francja, Auxerre
... & fruits de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"przystawki (foie gras), mięsa (pieczony drób z kandyzowanymi cytrynami, podroby cielęce z borowikami), ryby i owoce morza (pieczony homar w sosie cytrusowym, homar po maltańsku podawany na zimno), sery...
Francja, Bressuire Cedex
...Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Francja, Rungis
POMMIER TREPIN COUSIN: Podroby i mięso w hurcie na międzynarodowym rynku w Rungis.
Francja, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
... delikatesów przeznaczonych dla profesjonalistów. Dom MASSE to przede wszystkim pasja do dobrych produktów, takich jak wędzony łosoś, kawior, mięso (prosięta, bezkościowy kark prosięcia, bezkościowy udziec prosięcia, łopatka prosięcia z kością, tylna golonka prosięcia z kością, a także podroby, takie jak nerki cielęce i serca cielęce, wołowina / jagnięcina, oraz oferta mięs krojonych i bardziej szczegółowych nazw regionalnych, drób i dziczyzna, wędliny, grzyby i ravioli, skorupiaki, produkty morskie i ślimaki, oleje i octy oraz delikatesy.
Francja, L'étrat
Firma CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE jest jednym z największych "producentów naturalnych jelit" we Francji. CHARLES FRERES produkuje i dystrybuuje jelita naturalne (owcze, wieprzowe, wołowe i końskie) oraz jelita sztuczne (kolagenowe, celulozowe, wzmocnione celulozowe i plastikowe). CHARLES FRÈRES jest wyłącznym dystrybutorem we Francji marek DEVRO (Czechy) dla jelit i folii kolagenowych, KALLE (Niemcy...
Francja, Marseille
Firma Metras specjalizuje się w przetwarzaniu flaków i podrobów. Mistrz flakowy w Prowansji od lat, Metras zdobywa rynek dzięki swojemu doświadczeniu, które sięga 4 pokoleń, oraz jakości swoich produktów. METRAS dostarcza wszystkie sieci w świeże produkty flakowe, przygotowane, w porcjach konsumpcyjnych, surowe, gotowane i gotowane, z oczywistym szczególnym uwzględnieniem produktów regionalnych, ...
Francja, Milly-La-Forêt
Francja, Corbas
Francja, Les Mureaux
Francja, Rungis
ARNOULT SA: hurtownia podrobów mięsnych w Rungis. Firma rodzinna, Arnoult została założona pod koniec XIX wieku. W trzecim tysiącleciu pozostaje niekwestionowanym adresem w dziedzinie podrobów i mięsa. Potrafiła dostosować się do zmian na rynku, nigdy nie zdradzając najważniejszego: JAKOŚCI.
Francja, Metz Eorny
Francja, St Laurent De Chamousset
Francja, Notre Dame D Oe
Francja, Dole
Francja, Fromentieres
Francja, Saint-Senier-Sous-Avranches

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play