Francja, Castelnaudary
...SKŁADNIKI: mięso i kości cielęce z FRANCJI, woda, warzywa, białe wino (ślady siarczynów), koncentrat pomidorowy, skrobia kukurydziana, przyprawy, sól.
Francja, Lyon
MVO Distribution, negocjant we wszelkiego rodzaju mięsie od 2002 roku, oferuje w bardzo konkurencyjnych cenach mięso wieprzowe / wołowe / drobiowe / cielęce / dziczyznę / jagnięcinę / baraninę / kaczkę / gęś / dzika / jelenia / mięso osła ... Negocjujemy bezpośrednio z naszymi partnerami rzeźniami i zakładami przetwórczymi obecnymi na rynku Francji i UE, oferując szczególnie konkurencyjne stawki,...
Francja, Luitré-Dompierre
...Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalistą w branży gastronomicznej, czy detalistą, mamy mięso, które spełni oczekiwania Twoich najbardziej wymagających klientów. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym: - Mięso wołowe - Mięso cielęce - Mięso wieprzowe - Mięso drobiowe - Mięso owcze Wybierając CBViandes-Distri, wybierasz zaufanego partnera, który stawia jakość i satysfakcję swoich klientów w centrum swoich działań. Dołącz do nas i odkryj różnicę, jaką może wprowadzić dostawca mięsa zaangażowany w doskonałość i jakość.
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwa...
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farç...
... delikatesów przeznaczonych dla profesjonalistów. Dom MASSE to przede wszystkim pasja do dobrych produktów, takich jak wędzony łosoś, kawior, mięso (prosięta, bezkościowy kark prosięcia, bezkościowy udziec prosięcia, łopatka prosięcia z kością, tylna golonka prosięcia z kością, a także podroby, takie jak nerki cielęce i serca cielęce, wołowina / jagnięcina, oraz oferta mięs krojonych i bardziej szczegółowych nazw regionalnych, drób i dziczyzna, wędliny, grzyby i ravioli, skorupiaki, produkty morskie i ślimaki, oleje i octy oraz delikatesy.
Francja, Montauban
Nasza rzemieślnicza firma z siedzibą w MONTAUBAN w regionie 82 oferuje mięsa wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe pochodzące z Oksytanii. Samodzielnie wybieramy i kupujemy zwierzęta u naszych dostawców hodowlanych. Dostawa może odbywać się w postaci tuszy lub pakowanej próżniowo. Nie sprzedajemy do klientów indywidualnych. VIANDES OCCITANES składa się z zespołu profesjonalistów, którzy są do Państwa dyspozycji.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play