• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • świeże mięso wieprzowe

Wyniki dla

Świeże mięso wieprzowe - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. TERRE & PAILLE

    Francja

    Firma TERRE & PAILLE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wieprzowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach świeże mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Pont-Aven, Francja.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. SARL RINJONNEAU & FILS

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SARL RINJONNEAU & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Żywność - import-eksport, Import-eksport artykułów rolno-spożywczych, Kiełbasy i parówki, wędliny, żywność, Żywność - import-eksport, Żywność - wyroby regionalne, suche produkty żywnościowe, i Import-eksport artykułów rolno-spożywczych. Ma siedzibę w Carpentras, Francja.

  4. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  5. MAISON CONQUET

    Francja

    Firma MAISON CONQUET, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach sklep mięsny, mięso wołowe, mięso cielęce, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Laguiole, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. FIPSO INDUSTRIE

    Francja

    Firma FIPSO INDUSTRIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, Wieprzowina - mięso z rzeźni, mięso wieprzowe, i pasztety wieprzowe. Ma siedzibę w Lahontan, Francja.

  2. MAS SA

    Francja

    Firma MAS SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, Kiełbasy i parówki, wędliny wieprzowe, fabryki szynki, Pasztety i pasztetówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Le Rouget, Francja.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Francja

    Firma SALAISONS LABORIE FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, wędliny wieprzowe, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Parlan, Francja.

  4. MAISON ALPIN

    Francja

    Firma MAISON ALPIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny wieprzowe, i handel szynkami gotowanymi. Ma siedzibę w Amancy, Francja.

  5. CHARCUTERIE ADER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ADER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i artykuły dla kateringu. Ma siedzibę w Trie Sur Baise, Francja.

  1. CHARCUTERIE COMMENGES

    Francja

    Firma CHARCUTERIE COMMENGES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i regionalne wyroby rzeźnicze. Ma siedzibę w Pamiers, Francja.

  2. DELMOND FOIES GRAS

    Francja

    Firma DELMOND FOIES GRAS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kaczki, Świeże kaczki, mięso kaczki, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Vezac, Francja.

  1. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

    Francja

    Firma CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kaczki, i Świeże kaczki. Ma siedzibę w Montauban, Francja.

  2. SA SEIGNEURIE & FILS

    Francja

    Firma SA SEIGNEURIE & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny - hurt, Pasztety i pasztetówki, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Fonsorbes, Francja.

  3. MAISON VOISINE

    Francja

    Firma MAISON VOISINE, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, Wyroby masarskie konserwowe, szynka surowa, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Auros, Francja.

  4. VEY SAS

    Francja

  5. JACOB SA

    Francja

    Firma JACOB SA, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Restauracje, catering, jedzenie na telefon, Świeże kury i kurczaki, i Restauracje, catering, jedzenie na telefon. Ma siedzibę w Versailles, Francja.

  6. SAVIC

    Francja

    Firma SAVIC, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże kury i kurczaki. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, Mięso z rzeźni i świeży drób, i drób. Ma siedzibę w La Chaize Le Vicomte, Francja.