Francja, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT tożsamość rodzinna z siedzibą w Isère, specjalizująca się w cięciach koni, produktach przetworzonych z koni i przetwórstwie mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, odkostnianie, cięcie koni, przetwarzanie mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, w tackach, luzem, w puszkach, dystrybucja. Opanowanie całego łańcucha dostaw koni we Francji. CERTYFIKACJA IFS w naszym zakładzie produkcyjnym, aby zapewnić naszym klientom produkty o najwyższym bezpieczeństwie żywnościowym. Dostosowanie do potrzeb naszych klientów, opracowywanie produktów specyficznych z odpowiednimi specyfikacjami.
Francja, Rochonvillers
... dużych i średnich sklepach (GMS), dla instytucji (szkoły średnie, kuchnie centralne) oraz w sektorze horeca. Każdy kawałek jest starannie krojony, pakowany próżniowo i etykietowany, aby zapewnić pełną identyfikowalność. Mamy również możliwość dostarczenia mięsa w postaci tuszy. Kładziemy duży nacisk na zapewnienie rygorystycznej identyfikowalności naszego mięsa oraz kontrolowanej diety, z trzema...
Francja, Paris
... najwyższej jakości. Mięsa egzotyczne (struś, kangur, bawół, antylopa, zebra, krokodyl...). Mięso wołowe premium: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Jagnięcina z Nowej Zelandii, Szkocji... - Dziczyzna: dzik (Australia, USA), sarnina (Nowa Zelandia, Europa), jeleń (Europa)... Mięsa wyselekcjonowane, o wysokiej jakości. Świeże i mrożone, PAD lub porcjowane. GOURMET FOOD FRANCE oferuje sprzedaż eksportową egzotycznych mięs w Europie. Posiadamy stały zapas mięs, w celu uzyskania informacji: Kontakt: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...
Francja, Le Portel
...Jesteśmy producentem / wytwórcą pulpy, mięsa i kawałków ryb (łosoś, dorsz, czarniak), które mrozimy w blokach przemysłowych. Nasza roczna produkcja wynosi około 4000 ton produktów mrożonych. Nasza fabryka, z siedzibą w Boulogne/Mer, posiada certyfikaty BRC, BIO i MSC.
Francja, Lapalud
... najwyższej jakości zakorzenionego w tradycji francuskiej oraz nasza wdzięczność dla naszych hodowców i współpracowników, bez których nie moglibyśmy zaoferować Wam produktu wyjątkowego. ETS Ribot to francuska firma, która przetwarza mięso królika i kozy (koźlęcia). Pracujemy głównie z produktami świeżymi, ale możemy również dostarczyć produkty mrożone. Nie wahaj się z nami skontaktować, z przyjemnością porozmawiamy z Tobą. Dziękujemy.
Francja, Queven Cedex
... sektorze spożywczym: oferujemy różnorodne i oryginalne produkty, które dobrze odpowiadają gustom konsumentów i potrzebom profesjonalistów. Opanowaliśmy zaopatrzenie, krojenie, gotowanie i mrożenie. Nasze doświadczenie w wielu branżach (mięsa, ryby, sery) pozwala nam na bieżąco śledzić trendy i proponować innowacyjne rozwiązania naszym partnerom.
Francja, Brive Cedex
Krill to francuska firma, która sprzedaje wysokiej jakości mrożone mięso wołowe dla profesjonalnych kateringów, restauratorów i dystrybutorów. W naszych warsztatach rzeźniczych nasze zespoły składają się wyłącznie z doświadczonych rzeźników. Ta niezrównana wiedza zapewnia nam: jakość mięsa, ścisłą kontrolę pochodzenia, bezpieczeństwo oraz zamówienia na miarę. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczyć Państwu mięso najwyższej jakości, pokrojone z dokładnością do najbliższego grama.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play