Francja, Mietesheim
Od 1873 roku Alélor jest producentem musztard, chrzanu i przypraw. Firma rodzinna zatrudniająca 20 pracowników, Alélor jest ostatnią fabryką musztardy w Alzacji i jedyną w Francji, która przetwarza korzenie chrzanu. Alélor współpracuje z Izbą Rolniczą, aby wspierać lokalny sektor rolniczy i zachować uprawę nasion musztardy oraz korzeni chrzanu we Francji. Krótki łańcuch dostaw, ścisła selekcja sur...
Francja, Nanteuil-Lès-M
Przyprawy Briards zawsze z dumą strzegły swojego autentycznego procesu produkcji, zarówno w wytwarzaniu musztard, jak i octów, oferując światu produkty swojego rzemiosła. Autentyczność i jakość ich produktów pozwoliły tej małej firmie zająć miejsce na rynku premium, co umożliwia jej obecnie realizację 75% obrotu na eksport, przyciągając konsumentów z blisko 40 krajów, takich jak Wietnam, Irlandia,...
Francja, Reze
Specjalista w produkcji preform PET przeznaczonych do pakowania płynów, SGT (Société Générale des Techniques) dysponuje szeroką i kompletną gamą 155 preform, co pozwala na zaspokojenie wszystkich potrzeb butelkarzy: woda, napoje gazowane, olej, ocet, mleko świeże i UHT, soki, wina, produkty gospodarstwa domowego i środki czyszczące. Produkując preformy PET jednowarstwowe, SGT spełnia najwyższe...
Francja, Mulhouse
Ocet Melfor, stworzony w 1922 roku, to przyprawa opracowana na bazie octu alkoholowego, miodu i naparu z ziół. Ocet, którego kolor jest bursztynowy, pochodzi z rozcieńczonego alkoholu buraczanego, który jest modyfikowany przez fermentację octową, filtrowany i ponownie rozcieńczany wodą. Doskonale podkreśli smaki potraw. Ocet Melfor l’Original jest dostępny w butelkach o pojemności 50 i 100 cl. Linia produktów obejmuje również inne wersje, w tym Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial conserves oraz Melfor Côté balsamique.
Francja, Raismes
Covinor od ponad 20 lat jest niekwestionowanym liderem w zakresie przetwarzania i pakowania octów, sosów vinaigrette, sosów, majonezów, musztard Dijon itp. Wśród głównych producentów octów we Francji, Covinor oferuje swoje produkty w 90% dystrybucji żywności i obecnie eksportuje do ponad 50 krajów na 5 kontynentach.
Francja, Ustaritz
...Założona w 1996 roku, Maison du Piment specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości Piment d’Espelette AOC AOP. Oprócz proszku Piment d'Espelette, Maison du Piment produkuje i sprzedaje sznurki Piment d'Espelette AOC AOP, oleje, ocet i musztardę z Piment d'Espelette, sole z Piment d'Espelette, sosy z Piment d'Espelette oraz baskijskie tapas z Piment d'Espelette. Maison du Piment sprzedaje swoje specjały na bazie Piment d'Espelette we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Ascain
... i rzemieślnicze napoje według starożytnych procesów. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bez dodatku konserwantów czy barwników. Txopinondo produkuje również sok jabłkowy, aperitif o zawartości alkoholu 17° (na bazie wódki Sagarno, czerwonego wina z Irouléguy i moszczu jabłkowego), likier z zielonych jabłek o zawartości alkoholu 18°, likier anyżowy z dzikich jabłek o zawartości alkoholu 18°, wódkę Sagarno o zawartości alkoholu 40°, ocet jabłkowy oraz ocet balsamiczny z jabłek.
Francja, Ham
... roślinami aklimatyzowanymi z innych regionów (lawenda, tymianek). Wykorzystujemy dobroczynne właściwości roślin, oferując naturalne rozwiązania dla codziennego dobrostanu. Oferujemy szeroką gamę produktów bio w kategorii delikatesów oraz zdrowia i dobrostanu: - herbaty ziołowe bio - hydrolaty bio - olejki eteryczne bio - sole aromatyzowane bio - musztardy z ziołami bio - ocet i sosy vinaigrette bio...
Francja, Beaucaire
... pakowanie i przechowywanie, aby oferować miody stabilne w czasie. Oferujemy następujące miody: lawendowy, garrigue, kasztanowy, Camargue, Terre d'Argence, wrzosowy, rozmarynowy, akacjowy, kwiatowy, głóg, sosnowy, łąkowy z Crau, jeżyna/lipa. Produkujemy niepasteryzowany ocet miodowy, idealny dla restauratorów. Na koniec oferujemy bardzo kolorowy pyłek, zarówno świeżo mrożony, jak i suchy.
Francja, Saint Christol De Rodières
LE SAUZET specjalizuje się w produkcji produktów ekologicznych. Nasza firma składa się z dwóch działalności: Winiarstwa z Domaine LOU PAS D’ESTRECH, gdzie od 1984 roku produkujemy wina w rolnictwie ekologicznym, oraz stworzenia SAUZET w tym samym duchu autentyczności z produktami wysokiej jakości w produkcji octów BIO. Dziś jesteśmy w stanie zaoferować szeroką gamę octów naturalnych i aromatyzowan...
Francja, Prigonrieux
...Od 1790 roku WINAIGRERIE GÉNÉRALE produkuje pod marką VINAIGRE TÊTE NOIRE wyborne octy, klasyczne octy, sosy vinaigrette, przyprawy, borowiki oraz octy do "wielkiego sprzątania". Produkty z linii "Wielkie Sprzątanie" są w 100% naturalne i mogą być używane do czyszczenia płyt grzewczych, na przykład. Wśród octów firma produkuje następujące: ocet balsamiczny z Modeny, ocet z czerwonego wina, ocet z Bordeaux, ocet sherry, ocet jabłkowy, ocet z białego wina itd.
Francja, Souillac
...kirsz. Oferujemy również aperitify na bazie wina, owoców, orzechów, ratafia, likiery orzechowe, kasztanowe, malinowe, karmelowe, czekoladowe z wanilią, miętowe oraz kremy owocowe. Oferujemy również owoce w alkoholu, babki, canelé, słodkości czekoladowe oraz przyprawy z południowego zachodu, musztardę i ocet truflowy. Jesteśmy obecni w sklepach winiarskich, delikatesach takich jak Hédiard i Fauchon, a także na stołach wielu restauracji z gwiazdkami Michelin we Francji i za granicą.
Francja, Cabanes
... szczepy to Sauvignon, Listan oraz 3 szczepy gaillacois: Mauzac, Lenc del El i Muscadelle. W ten sposób LES VIGNES DE GARBASSES produkują wina białe, różowe, czerwone, sok winogronowy oraz ocet na bazie wina czerwonego.
Francja, Saint-Médard-De-Mussidan
...Gnojowica, Środki ochrony roślin. - Zbiorniki dla przemysłu spożywczego: Kapusta kiszona, Olej roślinny, Ocet, Marynata, Olej rzepakowy). - Zbiorniki do przechowywania win: Przechowywanie win o zawartości alkoholu do 15°, Przechowywanie krótkoterminowe lub długoterminowe w temperaturze otoczenia lub regulowanej do -2 °C. - Zbiorniki dla środowiska: Oczyszczanie zbiorowe i przemysłowe, Ścieki, Wody...
Francja, La Mure Argens
... pochodzące z górskich smaków, takie jak ocet, ciasta i herbaty ziołowe. Główną działalnością jest produkcja olejków eterycznych z lawendy fine AOC, a Bleu d’Argens specjalizuje się w pielęgnacji i przygotowaniach aromatycznych opartych na 100% naturalnych składnikach aktywnych dla ciała i dobrego samopoczucia: kremy nawilżające i regenerujące, olejki do masażu, peelingi, kąpiele, mydła. Marka Bleu d’Argens posiada oznaczenie AOP lawendy fine z Haute Provence od 2005 roku i uzyskała tytuł Slow cosmétique w 2015 roku.
Francja, Rauville La Bigot
...-sec oraz nasze specjalne cuvées. - Cydr gruszkowy - Tradycyjny pommeau z Normandii AOC, powstały z połączenia soku jabłkowego i calvadosu. - Calvados AOC uzyskany z destylacji naszego cydru. - Ocet cydrowy przetwarzany w naszym własnym acetyzatorze. - Różne galaretki cydrowe (naturalne lub aromatyzowane pommeau lub calvados). Możesz odwiedzić naszą farmę i skosztować naszych produktów przez...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play