Francja, Yssingeaux
Członek grupy Nactarome i marka Grupy Nactis Flavours, Sevarome specjalizuje się w projektowaniu i produkcji aromatów spożywczych, przygotowań z orzechów, składników aromatycznych, a także teksturujących, stabilizujących i barwiących dodatków spożywczych, dla branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego w sektorze słodkim. Sevarome działa zarówno w obszarze Piekarstwa-Ciastkarstwa, jak i Cuki...
Francja, BRIE
Już od 1992 roku Gilles Bocabeille rozwija innowacyjne składniki opatentowane, które zapadną w pamięć (Végédécor®: Przetworzone warzywa). SOREAL wykorzystuje swoją wiedzę z zakresu reologii do tworzenia i produkcji zaawansowanych sosów dla przemysłu spożywczego. W 2006 roku SOREAL włącza do swojego portfolio Comptoir Provençal des Sauces (ILOU) i przyspiesza tempo wzrostu, łącząc obie struktury...
Francja, Ancenis
Filia spółdzielni LAÏTA, EPI INGREDIENTS specjalizuje się w opracowywaniu i sprzedaży proszków mlecznych przeznaczonych dla przemysłu spożywczego. EPI INGREDIENTS oferuje proszki mleka, masła, serwatki oraz inne białka mleczne: kazeinę, kazeiniany, proszki jogurtowe, masła, twarogu lub śmietany. Niektóre z naszych produktów są certyfikowane jako halal lub koszerne. Jako eksperci w fermentacji opra...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play