Francja, Mietesheim
... kulinarnych rozwiązań dla wszystkich miłośników smaku. Odpowiadamy na szczególne potrzeby restauracji, cateringów i przemysłu, zarówno we Francji, jak i za granicą, ponieważ wszystkie nasze przyprawy dostępne są w słoikach lub w dużych opakowaniach, od grama do tony, w zależności od Twoich potrzeb. Musztardy, chrzan, ketchup, ogórki, buraki, pesto i pasty do smarowania dostępne są również w wersji ekologicznej. Pod naszą marką delikatesów Domaine des Terres Rouges oferujemy również musztardy premium, oliwy z oliwek, octy balsamiczne i octy z miąższem owocowym.
Francja, Aiguilhe
... francuskiego mięsa, jagnięcina (czarna rasa Velay), cielęcina z Velay i Forez, fin gras z Mézenc, wieprzowina z Haute-Loire. Głowa cielęca, nóżki wieprzowe, maouche lozérienne, potée auvergnate, kura w garnku, blanquette de veau. Gama tradycyjnych francuskich sosów, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos zielony, sos madère, sos à la diable, aioli. Gama pesto z ziołami, pesto z czosnkiem niedźwiedzim, pesto z pokrzywy. Sos, gravy sauce, produkt z Francji, tradycyjna francuska kuchnia gotowana przez szefa kuchni. Praca na zlecenie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play