... we Francji i jedyną w Alpach Północnych na tej wysokości. Nasza produkcja jest więc szczególnie dobrze dostosowana do warunków surowego i wymagającego klimatu górskiego (śnieg, zimno i wszystkie związane z tym problemy, odśnieżanie, posypywanie solą…), które będą musiały znosić rośliny po zainstalowaniu w Twoich aranżacjach.
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
... także produkty AOP i AOC dla serów i win z Cahors, aby włączyć je do naszych przygotowań. Oferujemy mięso kaczki w postaci konfiturowanych ud, żołądków, suszonych piersi solonych solą z Guérande lub foie gras, konfiturowych i/lub suszonych kiełbas, nadziewanych podrobów i wiele innych potraw do skosztowania... Od pięciu lat zdobywamy medale co roku w ramach ogólnokrajowego konkursu rolniczego w...
Francja, Pertuis
...W Saumoneraie Saint Martin, warsztacie tradycyjnego wędzenia, szanujemy wielką tradycję, aby odkryć prawdziwym miłośnikom smak autentycznego łososia. Każdy łosoś jest traktowany indywidualnie, został wybrany świeży (a nie mrożony), solony na sucho solą z Guérande „Nature&Progrès”, delikatnie wędzony na zimno na drewnie bukowym, bez dodatków ani konserwantów. Oferujemy również delikatną gamę wędzonych i marynowanych łososi, pastis Fenouil, Bourbon Poivre, Vodka Aneth.
... prezentowane w formie świeżej konserwowanej solą lub suszonej w temperaturze 36 - 40°. Oferowane są sześć rodzajów alg: sałata morska, Nori, Dulse, Wakamé, spaghetti morskie i kombu królewskie. Na bord-a-bord.fr znajdziesz przepisy i filmy o gotowaniu z algami!
Confiserie Lopez znajduje się na Front de Mer od 1977 roku, po przejęciu słynnej cukierni Tamisier. Manuel Lopez, mistrz rzemiosła, wytwarza wszystkie swoje słodycze w sposób rzemieślniczy. Niniches, Berlingots, Lizaki, Cukierki jęczmienne, Łamańce, Lukrecje, Pianki, Nugaty i Karmelki z solą morską są wytwarzane ręcznie na oczach klientów, co sprawia radość zarówno małym, jak i dużym. Sklep jest...
Francja, Carentan
...Firma William & James znajduje się w Carentan w Normandii. Specjalizuje się w wędzeniu wysokiej jakości łososia i pstrąga. Od całej ryby do pakowania wędzonego łososia upływa kilka dni, podczas których przeprowadzana jest rygorystyczna selekcja, następnie następuje solenie solą suchą, a potem wędzenie w niskiej temperaturze, a na końcu krojenie cienkich plasterków nożem. Te różne etapy zapewniają jakość produktów William & James, która opiera się na rzemieślniczym kunszcie (Label Maître Artisan), świeżości i jakości surowców.
Francja, Saint-Malo
... solone, masło z wędzoną solą, masło z algami, masło z Yuzu, masło z papryką Espelette. Przyjdź odkryć kunszt wytwarzania Masła Bordier od kostki do kostki z paletami bukszpanu. Zanurz się w wyborze 230 serów dojrzewających w naszych piwnicach (dostępnych również na talerzu koktajlowym). Nabiał, desery mleczne, delikatesy z masłem Bordier, wędliny oraz wybór win. W Domu Masła Jean-Yves Bordier zaprasza również do odkrywania roli masła w historii człowieka i jego diecie! Niesamowita SAGA przez wieki.
Francja, Morangis
Jesteśmy producentem i importerem ryb z Mauretanii od kilku lat. Eksportujemy również nasze ryby do Afryki, Azji i Europy. Oferujemy różne rodzaje świeżych i mrożonych ryb w bardzo atrakcyjnych cenach, takich jak: - pelagiczne, takie jak sardela, muł i sardynka - ryby dennne, takie jak: żółty murena, biały murena, różowa i długa dorada, tigrowa i długa sola, kapitan (kurbin), sama (dentex...
Francja, Ceret
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play