Francja, Bagnolet
Baisers Sucrés oferuje szeroki asortyment czekolad skierowanych do profesjonalistów z branży spożywczej (restauracje, piekarnie, cukiernie, katering…) w Île-de-France. Wybierając Baisers Sucrés, decydujesz się na współpracę z wysokiej jakości czekoladnikami oraz autentycznymi produktami, dostarczanymi w ramach umowy w ciągu 24 do 48 godzin, w chłodzeniu dodatnim lub ujemnym. Nasze wartości to jako...
Francja, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS produkuje i dystrybuuje wysokiej jakości mrożone wypieki, opracowane na podstawie własnych receptur: desery amerykańskie lub francuskie, ciasteczka, brownie, muffiny, crumble, ciasta, tarty itp. AMERICAN DESSERTS stawia na przyjemność smaku i autentyczność z wizualnym efektem „domowej roboty”. Nasze wypieki są przygotowywane z starannie wyselekcjonowanych składników bez GMO dla o...
Francja, Nanterre
... (gofry i ciasto) wszędzie we FRANCJI. Oferujemy naszym klientom i partnerom biznesowym ciasto do gofrów wysokiej jakości. Oto cztery opcje, które proponujemy: - Mrożone gofry z Liège słodkie lub słone - Świeże gofry z Liège słodkie lub słone - Mrożone ciasto słodkie lub słone (ciasto do gofrów) - Świeże ciasto słodkie lub słone (ciasto do gofrów) Nasze gofry są produkowane we Francji, w Hauts-de...
Francja, Huelgoat
Creperie Keltia Nevez została założona w 1982 roku w Huelgoat (w centrum Finistère), turystycznym mieście znanym z legendarnych lasów i chaosów. Nasze naleśniki są wytwarzane w sposób rzemieślniczy z mleka od lokalnych producentów, świeżych jajek i świeżego masła, bez konserwantów i dodatków. Oferujemy również gamę produktów ekologicznych z pszenicy lub drobnego orkisz. Ręczna produkcja i lokalne ...
Francja, Saint Martin
Świeże produkty dnia produkcja piekarni, wyrobów cukierniczych i kanapek, kawiarnia Rozwijamy koncepcję francuskiej piekarni, cukierni i kanapek. Szukamy potencjalnych partnerów w Twoim rejonie, nie wahaj się z nami skontaktować, abyśmy mogli dostarczyć więcej informacji na temat tego projektu, mając nadzieję, że znajdziesz w nim interes w rozwoju i dywersyfikacji swoich działań.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, La Croix Saint Ouen
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play