Francja, Bagnolet
Baisers Sucrés oferuje szeroki asortyment czekolad skierowanych do profesjonalistów z branży spożywczej (restauracje, piekarnie, cukiernie, katering…) w Île-de-France. Wybierając Baisers Sucrés, decydujesz się na współpracę z wysokiej jakości czekoladnikami oraz autentycznymi produktami, dostarczanymi w ramach umowy w ciągu 24 do 48 godzin, w chłodzeniu dodatnim lub ujemnym. Nasze wartości to jako...
Francja, Boufféré
... powierzchni 200 m² w Copechagnière. Będzie ona stopniowo powiększana do 2 200 m². Rok 2000 przynosi nowy etap z utworzeniem drugiego zakładu produkcyjnego w Boufféré w Parc Vendée Sud Loire (2 200 m²), w pobliżu A83, na trasie Nantes-Bordeaux. Cztery lata później zakład rozrasta się do 6 000 m². Jako partner dużych sieci handlowych, Brioches Fonteneau produkuje brioche i wyroby cukiernicze pod własną marką „Ma Boul’Ange”, a także dla marek dystrybutorów, promując w ten sposób produkty z regionu Vendée.
Francja, Saint Julien Aux Bois
Producent słodkich tart, Fabié jest specjalistą na rynku HORECA oraz cateringu lotniczego. Nasza wiedza pozwoli naszym klientom oferować wyróżniające się produkty dzięki francuskiej tradycji cukiernictwa. Działamy w sektorze sprzedaży na wynos, hotelarstwie i gastronomii, usługach domowych, cateringu lotniczym, a także w handlu detalicznym. Dzięki zintegrowanej usłudze R&D możemy również pracować...
Francja, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS produkuje i dystrybuuje wysokiej jakości mrożone wypieki, opracowane na podstawie własnych receptur: desery amerykańskie lub francuskie, ciasteczka, brownie, muffiny, crumble, ciasta, tarty itp. AMERICAN DESSERTS stawia na przyjemność smaku i autentyczność z wizualnym efektem „domowej roboty”. Nasze wypieki są przygotowywane z starannie wyselekcjonowanych składników bez GMO dla o...
Francja, Brioux sur Boutonne
specjalista od ciast serowych, bożonarodzeniowe kłody, Broyé du Poitou, galette...
Francja, St Paul De Loubressac
ey Surgelés znajduje się w regionie Lot, przy drodze krajowej 20, zaledwie 5 minut od węzła autostradowego Cahors Sud. Założona w 1994 roku, specjalizuje się w produkcji mrożonych ciast surowych. Firma rozwija się regularnie i w 2010 roku osiągnęła przychody na poziomie 2 milionów euro. Jej głównymi klientami są dystrybutorzy produktów mrożonych na poziomie regionalnym i krajowym oraz kilka sieci ...
Francja, Guignicourt
FLOREPI opracowuje i produkuje szeroką gamę tradycyjnych słodkich wypieków, pieczonych i mrożonych. Nasza wiedza łączy rygor procesów przemysłowych z smakiem przepisów opracowanych z poszanowaniem wartości i wymagań rzemieślniczych. Codzienna uwaga poświęcona produkcji naszych wyrobów pozwala nam zapewnić naszym klientom unikalny smak i stałą jakość. Oferowane przez nas produkty mają różne formaty...
Francja, Yvetot
Jesteśmy cukiernikami z pokolenia na pokolenie od 1919 roku. Wkrótce minie 100 lat, a nasza rodzinna historia jest już długa. Specjalizujemy się w ciastach owocowych, brownie i innych specjałach. Mamy specjalną, świąteczną ofertę z ciastami, brownie i logami. Nasze przepisy są nieustannie udoskonalane, aby sprostać Twoim oczekiwaniom. Miłość do smaku i tradycji jest zakorzeniona w naszych metodach...
Francja, Colomiers
Firma LE PETRIN DU PAPE to przede wszystkim zespół profesjonalistów w dziedzinie piekarstwa, który dzięki nowoczesnemu sprzętowi jest w stanie produkować tysiące chlebów każdego dnia. Zespół składa się z około 100 osób, specjalizujących się w produkcji lub w dostawach. Produkujemy i dostarczamy na terenie Tuluzy i okolic szeroką gamę chlebów białych, wiejskich i specjalnych, pieczonych lub półpiek...
Francja, Landeleau
Les Délices de Landeleau to rodzinna firma zajmująca się produkcją naleśników, galettes, blinów i podobnych produktów od 1955 roku, opierająca się na tradycyjnych recepturach i składnikach wysokiej jakości. Od produktu bazowego, tradycyjnego naleśnika bretońskiego, asortyment produktów wzbogacił się o propozycje odpowiadające nowym trendom konsumpcyjnym oraz potrzebom różnych diet. Oferujemy produ...
Francja, Montbozon
Produkcja Biszkoptu z Montbozon w Haute-Saône (Francja). Przepis na autentyczny biszkopt z Montbozon nie jest nowością. Wszystko zaczęło się dawno temu, na dworze króla Ludwika XVI. To rewolucja, że dzisiaj każdy może delektować się biszkoptem z Montbozon. Bo zanim trafił do spiżarni Francuzów, robił furorę w Wersalu, zwłaszcza wśród pary królewskiej. Potem nadeszła Rewolucja Francuska w 1789 roku...
Francja, ARGENTON SUR CREUSE
Producent wypieków pieczonych i mrożonych dla dużych i średnich powierzchni, dla gastronomii, dla browarów, kanapkowni,... Producent wypieków w opakowaniach mrożonych. Producent wypieków przemysłowych. Producent ciasteczek, muffinów, brownie, chouquettes, chouquettes czekoladowych, makaroników, małych ciast, ciast, czterech ćwiartek, ciast czekoladowych, madelein w opakowaniach mrożonych. Producen...
Francja, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées to firma z regionu Hauts de France, produkująca mrożone ciasta i pieczywo dla piekarni i cukierni. Produkujemy wyłącznie wysokiej jakości wypieki i ciasta, aby zapewnić smak i aromat doskonałych produktów.
Francja, Condat Sur Trincou
Od ponad 25 lat MARTINE SPECIALITES oferuje sieciom handlowym i gastronomicznym szeroki wybór ciast, dostosowanych do wszelkich potrzeb: od bazy ciastkarskiej, która pozwoli na swobodę twórczą, po upieczoną tartę, polaną i udekorowaną, gotową do sprzedaży. MARTINE SPECIALITES dołącza do DELMOTTE i 3 ABERS pod europejską marką Desserts. Te trzy firmy łączą swoje umiejętności, aby zaoferować szeroki...
Francja, Huelgoat
Creperie Keltia Nevez została założona w 1982 roku w Huelgoat (w centrum Finistère), turystycznym mieście znanym z legendarnych lasów i chaosów. Nasze naleśniki są wytwarzane w sposób rzemieślniczy z mleka od lokalnych producentów, świeżych jajek i świeżego masła, bez konserwantów i dodatków. Oferujemy również gamę produktów ekologicznych z pszenicy lub drobnego orkisz. Ręczna produkcja i lokalne ...
Francja, Bordeaux
JOCK to firma z Bordeaux specjalizująca się w produkcji deserów w proszku. JOCK oferuje gotowe ciasta do deserów oraz przygotowania deserów, takie jak kremy czekoladowe. JOCK udostępnia swoje know-how oraz bogate doświadczenie, aby zaproponować Państwu produkty wysokiej jakości.
Francja, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS rozwija, projektuje i produkuje zautomatyzowane urządzenia przemysłowe na zamówienie dla sektora spożywczego. PROCYS specjalizuje się w dziedzinach takich jak piekarnictwo, cukiernictwo, wyroby ciastkarskie, czekoladowe, cukiernicze... i działa od momentu produkcji (piec, frytkownica, formierka) aż do wejścia do maszyn pakujących. PROCYS dostosowuje swoje rozwiązania do potrzeb klientów...
Francja, Labeuvrière
Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą miękkość i nieodparcie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby na kanapki oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zboża (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Poolis...
Francja, Aix Les Bains
Francja, Gretz Armainvilliers
Francja, Chelles
Francja, Saint-Paul-En-Jarez
Francja, Morschwiller Le Bas
Francja, Nelling
Francja, Olonne-Sur-Mer
Francja, Creissels

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play