Francja, Pledran
... (biuro, pokój wypoczynkowy itp.) (opcjonalnie) - sprzęt i wszystkie urządzenia (w zależności od potrzeb klienta) - sklep sprzedaży bezpośredniej (opcjonalnie) Wymiary: * Szerokość: 4m * Długość: 10 do 20m (maksymalnie / transport wyjątkowy) kwalifikujący się do dyrektyw normy CE Transformacja: Cięcie / Pakowanie / Gotowanie / przygotowanie Powierzchnia: 40 do 80 m² Czas realizacji: 1 do 3 miesięcy KATEGORIE: Wszystkie gatunki...
Francja, Lalinde
...Przygotowanie kulinarne na bazie ręcznie zbieranej Fleur de sel z wyspy Ré, aromatyzowanej letnią truflą (kruszonka) oraz naturalnym aromatem trufli. Ta przyprawa podkreśli smak Twojego mięsa, makaronów i jajek. To piękny prezent, który można sobie sprawić lub podarować na święta. Waga netto: 60g...
Francja, Baie-Mahault
...Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła hodowanego w optymalnych warunkach, aby zapewnić mięso delikatne i smaczne. Idealna do indywidualnego cięcia zgodnie z Twoimi potrzebami, ta cała tusza wołowa pozwala na przygotowanie szerokiej gamy potraw. Zamów już dziś, aby otrzymać mięso wołowe najwyższej jakości.
Francja, Saint Germain En Laye
... mikrokrystalicznej, żel włókien pszennych), Pochodne celulozy (HPMC, MC), Kompozyty funkcjonalne (alternatywa dla tłuszczów, piekarnictwo, mięsa, mieszanki stabilizujące do napojów i produktów mlecznych), Alginiany, Pektyny, Gumy Tara i inne. Na przykład systemy teksturujące pochodzące z surowców roślinnych. Zastosowania: - BVP; - Mięsa; - Napoje i produkty mleczne; - Inne: zboża, makarony, batony zbożowe, ryby, wegetariańskie, wegańskie, sosy, słodycze, napoje instant, przygotowanie owoców...
Francja, Malataverne
....Składniki składniki ciasta mąka pszenna, semolina, jajka (11,7% w produkcie końcowym), woda. składniki farszu bułka tarta (mąka pszenna, woda, sól) przygotowanie mięsa (mięso wołowe, mięso wieprzowe, sól, mąka pszenna, aromaty szynki surowej (3% w produkcie końcowym) (mięso wieprzowe, sól, przyprawy), olej palmowy, płatki ziemniaczane, serwatka, sól, aromaty, przyprawy i konserwant kwas sorbowy. może zawierać orzechy i soję.
Francja, Le Plessis Trevise
...Ten mikser to wszechstronne urządzenie, które pomoże Ci w przygotowaniach na bazie mąki, sosów, mięsa... Jest idealnie przystosowany do użytku w piekarni, cukierni, rzeźni, pizzerii, cateringu oraz restauracji, ponieważ może wyrabiać zarówno miękkie ciasta, jak i twarde mieszanki ciast, takie jak pizza i chleb. Zalety tego produktu: - Łatwy do czyszczenia - Urządzenie w całości ze stali nierdzewnej - Przystosowane do użytku profesjonalnego...
Francja, Nanterre
...analiza na miejscu, selekcja), Kontrola produktów mięsnych (cięcie i odkostnianie, klasyfikacja kawałków, produkcja mięsa mielonego, produkcja kiełbas), Kontrola wina (analiza w laboratorium winogron, moszczu i gotowego wina). Instrumenty analityczne opracowane przez FOSS poprawiają rentowność i jakość produktów oraz efektywność produkcji. Dzięki tym przyjaznym dla użytkownika i precyzyjnym instrumentom, nasi klienci oszczędzają czas w procesie produkcji, efektywniej wykorzystują surowce, produkują produkty wysokiej jakości i optymalizują bezpieczeństwo żywności.
Francja, Queven Cedex
... sektorze spożywczym: oferujemy różnorodne i oryginalne produkty, które dobrze odpowiadają gustom konsumentów i potrzebom profesjonalistów. Opanowaliśmy zaopatrzenie, krojenie, gotowanie i mrożenie. Nasze doświadczenie w wielu branżach (mięsa, ryby, sery) pozwala nam na bieżąco śledzić trendy i proponować innowacyjne rozwiązania naszym partnerom.
Francja, Saint-Viance
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Francja, Poitiers
... mieszanki, po śmierci, efekty przedrzeźnicze, zarządzanie rzeczami, przygotowanie i ograniczenia, liczby mikrobiologiczne i masy, itd. W szczególności jakość świeżego mięsa jest wyraźnie związana z cechami włókien mięśniowych, ponieważ mięśnie szkieletowe zawierają zasadniczo włókna mięśniowe.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play