...Odkryj Książkę Alain Chartier Lody przez Cały Rok i zanurz się w świat lodów.
Alain Chartier, Najlepszy Rzemieślnik Francji w dziedzinie lodów w 2000 roku oraz Mistrz Świata w Turynie w 2003 roku, rzemieślnik i ekspert w tej dziedzinie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami na temat lodów.
430 przepisów, ilustrowanych 250 fotografiami, ta książka składa się również z pierwszej części...
... aktywności enzymatycznej (w przeciwieństwie do merluka pacyficznego), jego zastosowanie przemysłowe jest łatwe i stałe. Jest na przykład idealny do produkcji surimi w postaci wiórków, japońskich Kamaboko, imitacji pierścieni kalmarów i węgorzy, oraz produktów formowanych z ustawieniem. Umożliwia również, w mieszance, poprawę elastyczności ciasta, a także łatwe przygotowanie produktów bez białka jajka (bez alergenów). Oferujemy różne klasy jakości w zależności od Twojego zastosowania oraz opcje clean label (bez polifosforanów i sorbitolu).
...Dresser do produkcji makaronów, ciasta parzonego, arkuszy biszkoptowych itd...
Głowica do ciasta twardego/miękkiego
Głowica do ciasta płynnego
Wyposażona w ekran dotykowy
Stół ze stali nierdzewnej na kółkach
Lejek z wałkami teflonowymi
2 Reguły 4 wyjścia z końcówkami teflonowymi
1 Reguła dozująca 6 wyjść do makaronów
2 cięcia drutów (4 ramiona)
Rok: 2017
Zasilanie: 220 V - 1,3 kW
Waga: 150 kg...