Francja, Perriers-Sur-Andelle
...Petrin monophasowy (220 V) - Pojemność ciasta: 25 kg - Pojemność mąki: 15 kg mąki - Pojemność misy: 30L - Napięcie: 230V / 50 Hz / 1ph - Moc: 1.1 kW - Panel sterowania cyfrowy - Sterowanie automatyczne lub ręczne - Podnoszona siatka ochronna ze stali nierdzewnej - Rolki antydeformacyjne misy - Podkładki antywibracyjne - Rok produkcji: 2012 - Numer seryjny: 002...
Francja, Talant
...Odkryj Książkę Alain Chartier Lody przez Cały Rok i zanurz się w świat lodów. Alain Chartier, Najlepszy Rzemieślnik Francji w dziedzinie lodów w 2000 roku oraz Mistrz Świata w Turynie w 2003 roku, rzemieślnik i ekspert w tej dziedzinie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami na temat lodów. 430 przepisów, ilustrowanych 250 fotografiami, ta książka składa się również z pierwszej części...
... aktywności enzymatycznej (w przeciwieństwie do merluka pacyficznego), jego zastosowanie przemysłowe jest łatwe i stałe. Jest na przykład idealny do produkcji surimi w postaci wiórków, japońskich Kamaboko, imitacji pierścieni kalmarów i węgorzy, oraz produktów formowanych z ustawieniem. Umożliwia również, w mieszance, poprawę elastyczności ciasta, a także łatwe przygotowanie produktów bez białka jajka (bez alergenów). Oferujemy różne klasy jakości w zależności od Twojego zastosowania oraz opcje clean label (bez polifosforanów i sorbitolu).
Francja, Montauroux
...Dresser do produkcji makaronów, ciasta parzonego, arkuszy biszkoptowych itd... Głowica do ciasta twardego/miękkiego Głowica do ciasta płynnego Wyposażona w ekran dotykowy Stół ze stali nierdzewnej na kółkach Lejek z wałkami teflonowymi 2 Reguły 4 wyjścia z końcówkami teflonowymi 1 Reguła dozująca 6 wyjść do makaronów 2 cięcia drutów (4 ramiona) Rok: 2017 Zasilanie: 220 V - 1,3 kW Waga: 150 kg...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania