Francja, Mamirolle
Automatyczne zarządzanie przekształceniem mleka w ser (praca w kadzi): podgrzewanie, dojrzewanie, koagulacja, krojenie, mieszanie. Niestandardowa produkcja sera od małej do dużej pojemności.
Francja, Aboncourt-Gesincourt
PÂTURAGES COMTOIS to spółdzielnia, założona w 1985 roku w wyniku fuzji różnych spółdzielni gminnych, między 1985 a 1996 rokiem. Te wspólnoty, historyczni producenci sera emmental IGP Grand Cru label rouge, zdywersyfikowały swoją produkcję w kierunku wytwarzania serów miękkich z delikatną skórką i skórką mytą. Po przekształceniu w "Pâturages Comtois", spółdzielnia kontynuowała swoją dywersyfikację,...
COOPERATYWA SEROWARSKA BERGERS DU LARZAC to spółdzielnia założona w 1996 roku, która umożliwia 20 producentom z "LARZAC" i "monts du LEVEZOU" w AVEYRON zjednoczenie się w celu stworzenia gamy serów owczych o charakterze. W tym celu ich tomy dojrzewają w naturalnej piwnicy z 4 poziomami pod ziemią, co nadaje im "unikalny" smak i kwiecistą skórkę. Od ponad 11 lat wszystkie ich sery są również dostęp...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play