Francja, Soreze
...Fermenty mlekowe i podpuszczka do produkcji serów świeżych. Partia 10 dawek umożliwiająca przetworzenie 5 litrów mleka na około 30 małych serów świeżych. W sumie można przetworzyć 50 litrów mleka na sery świeże. Każda dawka jest pakowana w indywidualną tubkę. Brak problemów z dozowaniem. Zaleca się użycie całej tubki, aby zachować właściwości podpuszczki. Ten wyjątkowy produkt został opracowany...
Francja, Marseille
Specjalista w imporcie włoskich produktów spożywczych do Francji dla profesjonalistów. Hurtownik produktów włoskich: sery włoskie, wędliny włoskie, sosy włoskie. Dystrybucja produktów włoskich: hurtownicy, GMS, delikatesy, przemysł, restauratorzy. Import specjalności włoskich bezpośrednio z Włoch w wersji świeżej i mrożonej. Dostawy w całej Francji z przyjazdami świeżych produktów co tydzień.
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze. Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
Francja, Saint-Denis-De-Villenette
Francja, Ostwald
... idealnym stosunkiem 1/3 tych „dobrych” kwasów tłuszczowych, które są niezbędne, a których nasz organizm nie może sam wytworzyć. Zalecenia dotyczące użycia: nie podgrzewać! Używać na surowo w potrawach zimnych i ciepłych (sosy vinaigrette, pesto, sałatki, ryby, kanapki, świeże sery, surowe warzywa, ryż, makaron, maki ...) Może być również stosowany jako kosmetyk organiczny. Przechowywanie: w...
Francja, Auxerre
...Akord metwin: wędliny, mięso czerwone, warzywa konserwowe, sery twarde i deser Winifikacja: Zbiory w skrzynkach, z przesiewem na stołach wibracyjnych, ręczna i optyczna selekcja, bez zgniatania. Maceracja od 28 do 30 dni. Starzenie w beczkach (50% nowych, 50% po winie). Oko: ciemna i intensywna barwa Nos: nuty kawy, wiśni i porzeczki Usta: świeże i słodkie owoce czerwone, dąb i tymianek Rada...
Francja, Ham
... idealna do przyprawiania różnorodnych sałatek, surowych warzyw i letnich potraw. Jej subtelna równowaga smaków harmonijnie łączy się z wieloma składnikami, takimi jak świeże warzywa, sałaty, sery i drób. Przed użyciem energicznie wstrząśnij butelką, aby dobrze wymieszać składniki i uwolnić wszystkie smaki. Przykładamy dużą wagę do jakości naszych produktów. Vinaigrette La Picarde jest przygotowywana z wysokiej jakości składników pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Referencja: AR805811 Pojemność: 250ml...
Francja, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, filia Grupy Savencia, oferuje i rozwija szeroką gamę serów, zarówno świeżych, jak i mrożonych: emmental, mozzarella, sery świeże, ser kozi, kremy serowe, ser topiony. Używane jako składniki funkcjonalne, nasze produkty są przeznaczone dla BtoB (IAA, dystrybutorzy…) w Europie i na całym świecie. Oferujemy również dostosowaną i spersonalizowaną usługę: różnorodne formaty, etykiety i folie drukowane z Twoją marką… Jakość, pełna identyfikowalność i bezpieczeństwo żywności są gwarantowane przez wiedzę i zaangażowanie naszych serowarów.
Francja, Annecy Cedex 9
... smarowania, sery w plastrach, sery wstępnie pokrojone, plasterki. Dostarczamy duże powierzchnie handlowe w świeże produkty i certyfikowane nabiał organiczny, którego ścisła identyfikowalność jest zapewniona: CABÉCOU bio, CAMEMBERT bio, PERAIL bio, Mozzarella bio. Nasza platforma logistyczna dostarcza również mrożone produkty z gamy Sweet Tropic: tropikalne owoce zbierane w pełni dojrzałości, nasłonecznione i mrożone w ciągu kilku godzin po zbiorach, co gwarantuje zachowanie ich smaku i tekstury.
Francja, Auros
... marketingowe, które również udostępniamy naszym klientom. Dostarczamy na terenie całej Europy. Możemy zatem dostarczyć Państwu świeże i suche produkty bezpośrednio w ciągu 4 dni, w naprawdę korzystnych warunkach. Nie wahaj się z nami skontaktować w celu uzyskania dodatkowych informacji!
Francja, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE to serowarnia specjalizująca się w produkcji serów kozi, owczych i krowich oznaczonych certyfikatem "rolnictwa ekologicznego". Oferujemy szeroką gamę produktów: tomy, logi, crottiny, cabécous, camemberty, cegły, sery świeże... Serowarnia wykorzystuje metody dawnych mistrzów serowarstwa, znane z produkcji wyrobów o doskonałej jakości. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE sprzedaje swoje produkty w dużych regionalnych supermarketach, sklepach specjalistycznych oraz w gastronomii wysokiej klasy we Francji i za granicą.
Francja, Rungis
Po ponad pół wieku służby dla sera i serowarów, Odéon potwierdza rok po roku swoją pozycję największego specjalisty w dziedzinie serów i produktów mlecznych na Targach Rungis. Produkty: pasja Odéon! Masło, Jajka, Ser… wszystko, tylko nie Bof! Unikalna deska serów, paleta śmietan pełnych niuansów, niezrównana gama masła i oczywiście świeże jajka! Gama Odéon to ponad 2000 produktów, które...
Francja, Isigny Sur Mer
Isigny Sainte-Mère to połączenie dwóch spółdzielni mleczarskich: jednej z Isigny-sur-Mer w Calvados oraz drugiej z Sainte-Mère-Eglise w Manche. Isigny Sainte-Mère eksportuje swoje produkty mleczne na całym świecie; śmietanę, sery świeże, sery, masło i mleko w proszku dla niemowląt. Eksport stanowi obecnie ponad połowę obrotu.
Francja, Rungis Cedex
Firma BUISSON jest hurtownią artykułów spożywczych z produktami świeżymi, przeznaczoną dla profesjonalistów. BUISSON: hurtownik serów w Rungis oraz hurtownik wędlin europejskich. Działamy od 1982 roku w sercu międzynarodowego rynku w Rungis. BUISSON zarządza 1500 m2 chłodni, spełniających normy europejskie. Jako hurtownik artykułów spożywczych dla Europy, nasze działania są wspierane przez partner...
Francja, Change-Laval
...Działamy w procesach spożywczych, projektując i realizując modułowe urządzenia oraz w pełni zautomatyzowane linie produkcyjne. Nasze kompetencje w sektorze spożywczym obejmują zakłady mleczarskie (sery świeże, sery topione), produkty mleczne, napoje, soki, zupy, sosy, piekarnie, czekolady itd. Produkujemy i sprzedajemy na przykład jednostki pasteryzacji i obróbki cieplnej, dostarczamy moduły dozowania i mieszania, sprzęt ze stali nierdzewnej oraz zautomatyzowane stacje CIP.
PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION jest dystrybutorem produktów gastronomicznych w Rungis na eksport. PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION oferuje gamę luksusowych i wysokiej jakości produktów z Międzynarodowego Targu w Rungis na eksport morski. Specjalizujemy się w eksporcie morskim i lotniczym: ostrygi, sery, foie gras, owoce i warzywa, ryby, ciastka przemysłowe, delikatesy... Eksportujemy świeże produkty...
Francja, Saint Arnoult En Yvelines
... Cellier à Fromages oferuje wybór serów z mleka surowego A.O.P., a także sery produkowane w sposób bardziej kameralny. Marie Montini, serowarka przeszkolona przez jednego z najlepszych rzemieślników we Francji, oferuje również ultra świeże produkty mleczne: masło, mleko surowe, ser świeży (gładki lub wiejski, Faisselle z koziego mleka), a także wina dopasowane do wybranych serów. W Le Cellier à Fromages znajdziesz również szeroką gamę rzemieślniczych produktów delikatesowych (tapenady, oliwy z oliwek, suszone pomidory, dżemy, pierniki, ciastka)."}...
Francja, Verdun
Cloche d’Or to mleczarnia serowarnia w Pont de Ruan. Wytwarza sery kozie z świeżego mleka, formowane zgodnie z tradycyjnymi metodami. Producent serów koziego. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego (AOC). Świeże i dojrzewające. Z surowego mleka. Z pasteryzowanego świeżego mleka.
Francja, Pont De Ruan
Cloche d’Or to mleczarnia serowarnia w Pont de Ruan. Wytwarza sery kozie z świeżego mleka, formowane zgodnie z tradycyjnymi metodami. Sery kozie. Ochrona oznaczenia geograficznego. Świeże i dojrzewające. Z surowego mleka. Z pasteryzowanego świeżego mleka...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play