Francja, Montelimar
... karmelem i solą z Guérande, zapakowany w woreczek 200g z tekturowym dnem, który zawiera nugatowe papiloty. Składniki: cukier, syrop glukozowy, miód, migdały, karmel z solonym masłem (8,7%), cukier puder, skrobia ziemniaczana, chleb niesfermentowany (woda, oliwa z oliwek, mąka), białko jajka, naturalny ekstrakt waniliowy. Sposób produkcji: Miód i syrop glukozowy są gotowane w kotle, białko jajka jest uzupełniane przez gotowany cukier, wanilię, migdały i karmel. Alergeny: migdały, jajka, możliwe śladowe ilości orzechów.
...Mąka maniokowa mąka ziemniaczana mąka kukurydziana Mąka maniokowa to skrobia pozyskiwana z bulw roślin tropikalnych, które należą do rodziny Aceraceae i są spokrewnione z rącznikiem, gumą i jatrofą. Po ugotowaniu z wodą i pod wpływem ciepła staje się przezroczysta i ma wyrazisty smak. Mąka maniokowa jest wytwarzana z mąki tapiokowej, która jest rafinowaną skrobią pozyskiwaną z korzeni tapioki lub...
Francja, Sendets
...Sablés aperitif z czosnkiem czarnym, wytwarzane ręcznie. Idealne do dzielenia się podczas chrupiącego i pełnego smaku aperitifu. Sablés z czosnkiem czarnym i comté z pewnością przypadną do gustu podczas aperitifu w gronie rodziny lub przyjaciół. Są produkowane w piekarni w Manosque (04). Składniki: Mąka PSZENNA*, czosnek* czarny, COMTÉ*, olej kokosowy*, guma akacjowa*, Cukier puder* (cukier trzcinowy blond**, skrobia ziemniaczana*), JAJKA w proszku*, sól z Guérande. *składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. **Składniki pochodzące z handlu sprawiedliwego.
Francja, Perpignan
...Torby biodegradowalne są wytwarzane z naturalnych materiałów, takich jak skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana czy trzcina cukrowa. Główną cechą tych toreb jest to, że z powodu materiału, z którego są wykonane, potrzebują znacznie mniej czasu na rozkład, a gdy już to nastąpi, nie pozostawiają żadnych zanieczyszczających pozostałości, co czyni je doskonałymi sojusznikami środowiska. Ten...
Francja, Malataverne
...Ciasto z nugatem o wadze 4 kg, pokrojone na 20 indywidualnie zapakowanych porcji (około 200 g). Do sprzedaży na wagę lub na porcje: migdały, cukier, syrop glukozowy, miód, białko jajka, opłatek (skrobia ziemniaczana, woda, olej roślinny), aromaty naturalne. Składniki: masło solone, karmel, cukier, masło, śmietana, syrop glukozowy, sól.
Francja, Paris
... zawartość tłuszczu: zaledwie 4,5% tłuszczu, nasze filety pomagają utrzymać zdrową wagę. Waga psa: 5 Kg max 5 do 10 Kg 10 do 20 Kg 20 do 30 Kg 30 do 50 Kg 50 Kg i więcej Na zamówienie: Drób Składniki analityczne: Białko surowe 38,0%, Tłuszcz surowy 4,5%, Składniki mineralne 5,5%, Włókno surowe 1,5% Skład: Kaczka, skrobia ziemniaczana, glicerol i sorbitol Poziom żucia: Poziom 1 - Mały żuj...
Francja, Objat
...Składniki: Migdały, kandyzowany melon (pochodzenie Francja) (melon, syrop glukozy fruktozy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, cukier puder, miód lawendowy, syrop cukru inwertowanego, syrop glukozowy, opłatek (skrobia ziemniaczana, woda, olej słonecznikowy), naturalny ekstrakt z kwiatu pomarańczy, kandyzowane skórki pomarańczowe (skórki pomarańczowe, syrop glukozy fruktozy, cukier, konserwant: E 202, regulator kwasowości: kwas cytrynowy). Białka jaj.
...Twoje kubki smakowe pokochają tę mieszankę aperitifów od CROC'ELLA. Pochodzi prosto z Marsylii. Z tą mieszanką aperitifową możesz się zrelaksować i cieszyć się aperitifem jak w Marsylii. Składniki Migdały Orzechy nerkowca Pistacje Sól Skrobia ziemniaczana Energia: 2540 kJ / 613 kcal Tłuszcze: 47 g Tłuszcze nasycone: 5,6 g Węglowodany: 9,8 g Cukry: 3,6 g Błonnik pokarmowy: nc Białko: 26,6 g Sól: 2 g...
Francja, Talant
...Alternatywnie do masy cukrowej, możesz użyć tej Masły Czekoladowej do modelowania - Czekolada. Z jej pysznym zapachem czekolady, jest łatwa w obróbce, a Twoje kreacje będą się również łatwo kleić bez dodatków. Składniki: Cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, kakao 22-24%, woda, emulgatory E422 i E415, konserwant E202, aromat. Możliwe ślady: Gluten, jajko, orzeszki...
Francja, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Ręcznie robione calissony, pysznie miękkie w fondancie. Składniki: Owoce kandyzowane (gruszka, czereśnia i cytryna), migdały, cukier, białko jajka, opłatek (skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy).
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play