... przechodzi w kwaskowaty smak jabłka granny, kończąc długimi nutami świeżych orzechów i migdałów.
Sugestie degustacyjne
Aperitif lub digestif. W Twoich składnikach kuchennych posłuży do skropienia sałatek owocowych lub zaproponowania gościom "trou basque" (w towarzystwie sorbetu z zielonego jabłka).
...Loco Drinks przedstawia swoje nowe dzieło: Loco Bitters.
Łącząc mocny smakwódki z goryczką cytrusów, Loco Bitters ma szansę stać się nowym trendem w kategorii napojów gotowych do spożycia.
Stworzony z dbałością i doświadczeniem, Loco Bitters jest nowością, produktem, który wcześniej nie istniał.
Produkt dostępny jest w formacie puszki 25 Cl i ma zawartość alkoholu 19% vol.
...Zamek Garreau jest również znany jako domena Gayrosse. Zamek Garreau jest idealnie usytuowany w sercu Bas Armagnac na słonecznym i leśnym terenie. Winnica zamku rozciąga się na 80 hektarach. Armagnac z zamku Garreau produkowany jest z winogron Baco (<80%), Ugni Blanc i Folle Blanche, które są destylowane osobno, a następnie mieszane. Te Armagnac są starzone w dębowych beczkach w podziemnej piwnicy, co nadaje im niezrównany smak i bukiet, w którym unosi się zapach śliwy i fiołka.