...Fou gras wegański. 100g Wegański smarowidło na aperitif. Trzy lata badań, aby przybliżyć nas do wizualnych i smakowych emocji foie gras, ta wegańska przygotowanie doda odrobinę wielkiej gastronomii i święta do Twoich aperitifów oraz posiłków w gronie przyjaciół lub rodziny.
SKŁADNIKI: olej kokosowy (39%), woda, drożdże piwne bio, proszek z borowików, musztarda, olej rzepakowy, sól, agar agar, mąka z chia bio, tamari bio, czarny pieprz, ocet sherry, przyprawy, mąka orzechowa, koncentrat pomidorowy.
...Kremowy smarowidło o PRAWDA dobrym smaku orzechów laskowych i gryki. Chrupiące i smakowite, jest wyjątkowe. Wszyscy je uwielbiają na naleśnikach, gofrach, brioche lub nawet w przepisach cukierniczych. Należy do najlepiej sprzedających się produktów w Mademoiselle Breizh.
Waga netto: 250g
Objętość: 250g...
ALINE CHOCOLATIERE na nowo interpretuje klasyki cukiernictwa czekoladowego w stylu bastiańskim. To cała Korsyka w czekoladowych przysmakach: subtelne połączenie skarbów Wyspy Piękności i doskonałej czekolady, poprzez miód, cytrusy, orzechy, skarby maquis oraz ikoniczne Canistrelli, które przenoszą w wspomnienia dzieciństwa i obiecują zaskakujące i niepowtarzalne doznania smakowe.
Już od kilku lat...
...Zawiera mniej niż 2% alkoholu.
Dżem Borówkowy Gentiana to fascynujące połączenie dzikości i delikatności, łączące odważny i słodki smak borówek z subtelnymi i ziemistymi nutami korzenia goryczki. Ten unikalny i wyrafinowany dżem świadczy o kunszcie łączenia smaków, tworząc smarowidło, które oferuje symfonię smaków w ustach.
...Ten smarowidło na bazie zielonych i czarnych oliwek jest wielką klasyką kuchni południowej. Używa się go w daniach makaronowych, jako baza do bruschetty lub vinaigrette, po prostu na kawałku chleba lub do przyprawienia zup i warzyw. Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego są przetwarzane na zimno, aby zapewnić autentyczny smak. 100% wegańskie, to pesto z oliwek nie zawiera sera ani innych...
...Odkryj ten smarowidło pralinowe z pistacjami, stworzone z całych pistacji, to intensywne praliné sprawia, że chce się je kosztować z zamkniętymi oczami łyżeczką! Dodaje również ostatecznej rozkoszy do wszystkich Twoich wypieków i podkreśla smak małych ciast podróżnych.
Od Délicatisserie, cukierni najlepszej szefowej kuchni na świecie 2023, Niny Métayer.