Francja, Avançon
...Musztarda z Miodem i Cebulą to smaczny dodatek, który łączy słodycz miodu z wyrazistym smakiem cebuli. Ta unikalna mieszanka jest idealna, aby dodać wykwintności Twoim potrawom. Niezależnie od tego, czy używasz jej do przyprawienia sałatki, marynowania mięsa, czy po prostu jako dodatek, ta musztarda z pewnością zachwyci Twoich gości. O wadze netto 250g, jest idealna na posiłki w gronie rodziny lub przyjaciół. Jej bogaty smak i kremowa konsystencja czynią ją niezbędnym elementem Twojej kuchni.
Francja, Cadeilhan
... czosnku, taką jaką wychodzi z pieca, przekształconą dzięki reakcjom Maillarda. Czarny czosnek bio znajduje zastosowanie w wielu potrawach, ale może być również spożywany na surowo. Sos czosnkowy, marynata z czosnkiem czarnym, puree z czosnku czarnego lub po prostu pokrojony w cienkie plasterki w twoich daniach makaronowych. Czosnek czarny doskonale komponuje się ze wszystkimi rodzajami mięsa, wędlinami, foie gras, delikatnymi rybami (sola, ławica, bar) oraz skorupiakami. Dla miłośników słodkości, czarny czosnek wspaniale komponuje się z czekoladą i cytrusami.
Francja, Gennevilliers
...Nasz chutney to słodko-kwaśny sos przygotowany na bazie owoców lub warzyw konserwowanych w occie. W zależności od smaku, jest spożywany jako dodatek do mięsa, na deser na cieście lub nawet smarowany na toście. Dzięki delikatnie owocowemu smakowi, ten chutney z mango z Mali pozwala podkreślić słodko-słony smak w Twoich potrawach, idealny na udany letni brunch lub kolację.
Francja, Grigny
...Ten pyszny sos jest bogaty w zmielony czarny pieprz o pikantnym smaku. Wybrano bardzo delikatny aromatyczny pieprz do przygotowania tego sosu. Doskonale uzupełni Twoje mięsa. OPAKOWANIE: 6 x 1 kg = 6 kg...
Francja, Castelnaudary
...Fasola lingots pochodzenia francuskiego, sos przygotowany (na bazie mięsa wieprzowego, przypraw, warzyw, czosnku, pomidora), sól, pieprz. RADY SZEFOWSKIE: Mogą być dodatkiem do cassoulet lub po prostu towarzyszyć mięsu. Spróbuj dodać je do dania z pieczonym kurczakiem pod koniec gotowania. Fasola w sosie: przepis bardzo prosty, ale tak pyszny!
Francja, Mietesheim
...Sos chrzanowy to gotowy sos przyprawowy, przeznaczony do podgrzewania. Przyjemnie podkreśla swoim pikantnym i pieprznym smakiem wszystkie Twoje potrawy na bazie mięsa, ryb, a nawet warzyw. Bogaty w witaminę C, chrzan przygotowywany jest z francuskiej korzeni uprawianej w Alzacji, ręcznie obranej. Składniki: Woda, korzenie chrzanu, olej słonecznikowy, mleko, ocet, błonnik pszeniczny, skrobia kukurydziana, zagęszczacz: guma guar, guma ksantanowa, sól, aromaty naturalne, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, konserwant: dwusiarczan sodu.
Francja, Guenange
...Ten francuski sos pikantny powstał w 2014 roku. Piment chipote, piment cayenne, habanero i cytryna mają za zadanie pobudzić Twoje kubki smakowe, a przecier pomidorowy dodaje tekstury i słodyczy, a następnie przyprawy, kolendra, czosnek i cebula nadają długość. Będzie idealnym dodatkiem do Twojego mięsa wołowego, fajitas, tataru itp... Składniki: Wyłącznie naturalne składniki, bez barwników i...
Francja, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Pasta z zielonych i czarnych oliwek z pomidorami. składniki : Oliwki zielone i czarne 54%, pulpa pomidorowa 27%, oliwa z oliwek i podwójnie skoncentrowany pomidor 8%, kapary, cebula, bazylia, pasta z anchois, sól. Zastosowanie : Ta tapenada może być używana z makaronem, pizzą lub jako dodatek do warzyw, wkomponowana w sos lub jako dodatek do warzyw, ryb lub białego mięsa. Wymieszana z winegretem, to oryginalny i nowatorski sposób na podanie sałatki. Słoik szklany 180g...
Francja, Paris
...Semolina z pszenicy durum, Jaja 30%, Proszek z buraka czerwonego, Wino Barolo DOCG 2%. Może zawierać śladowe ilości małży. Dla około 3/4 osób. 6/7 minut gotowania w dużej ilości wrzącej, osolonej wody. Odcedzić i doprawić. Zalecamy sos truflowy (białe lub czarne), do mięsa, do warzyw. Czerwone wino (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) lub białe wino (Roero Arneis, Gavi di Gavi) z tego samego regionu będą idealnie pasować. Ean13:3701511702359 Referencja:TagliatelleBioVinItalie1...
Francja, Levallois Perret
...Nigella to bardzo małe nasiono o intensywnym czarnym kolorze i bez zapachu. Zastosowania nasion nigelli w kuchni: Nasiona nigelli posypuje się w całości lub rozdrobnione na końcu gotowania, aby podkreślić smak pieczonych warzyw, ryb, grillowanego mięsa lub ryżu. Są również doskonałe do wzbogacania zimnych sosów, takich jak majonez czy sos jogurtowy. Korzyści z nasion nigelli: Działanie wspomagające trawienie, karminacyjne, rozkurczowe, przeciwpasożytnicze…...
Francja, Saint Christol De Rodières
...Składniki: - Nasiona gorczycy* - Ocet spirytusowy* - Sól - 4% czarne oliwki* - Woda * produkty pochodzące z rolnictwa ekologicznego Zalecenia dotyczące użycia: Sos vinaigrette, mięsa z grilla i mięsa białe. Ta musztarda nadaje się do sosu vinaigrette do sałatki pomidorowej lub do mięs z grilla i mięs białych. Posmaruj po prostu na kawałku chleba jako przystawkę... Produkt dostępny jest również w słoiku 100 g i 200 g.
Francja, Aiguilhe
... francuskiego mięsa, jagnięcina (czarna rasa Velay), cielęcina z Velay i Forez, fin gras z Mézenc, wieprzowina z Haute-Loire. Głowa cielęca, nóżki wieprzowe, maouche lozérienne, potée auvergnate, kura w garnku, blanquette de veau. Gama tradycyjnych francuskich sosów, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos zielony, sos madère, sos à la diable, aioli. Gama pesto z ziołami, pesto z czosnkiem niedźwiedzim, pesto z pokrzywy. Sos, gravy sauce, produkt z Francji, tradycyjna francuska kuchnia gotowana przez szefa kuchni. Praca na zlecenie.
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
...@nsahalal.fr Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony: https://nsahalal.fr/ UWAGA, podane ceny są dla osób prywatnych. Dla profesjonalistów pracujemy wyłącznie na podstawie wyceny w zależności od ilości i dostępności.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play