Francja, Bréal-Sous-Montfort
...Gama „Plateau de Saveurs” składa się z aromatów serowych oraz aromatyzowanych preparatów serowych. Ten „Plateau de Saveurs” oferuje wybór naturalnych aromatów i preparatów w proszku z serów, które dodadzą niezbędnego akcentu do Twoich kompozycji. Zastosowanie: Przekąski Sosy Zupy i potrawy Zupy dania gotowe Makaron Pizze...itd. Emmental, naturalne aromaty, nuty kulinarne, preparaty serowe...
Francja, Mietesheim
... Połącz ją z codziennymi przepisami, aby wzbogacić tradycyjną kuchnię lub zaproponuj ją swoim gościom, aby podkreślić różne dania mięsne lub wędliny. Składniki: Woda, nasiona musztardy, ocet, sól, przyprawy, aromaty naturalne, konserwant: bisulfit sodu. Dostępna również w wiadrach o pojemności 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, a także w pojemnikach z pompką o pojemności 3L.
Francja, Paris
Francja, Raillencourt Ste Olle
... odpowiadają specyficznym potrzebom przemysłu, gastronomii oraz dużych i średnich powierzchni handlowych. Nasze sosy mogą być kolorowe lub neutralne, płynne lub gęste, łagodne lub pikantne, gorące lub zimne, lub po prostu marynaty. Dzięki naszemu laboratorium-kuchni o wysokiej technologii nieustannie poszukujemy nowych produktów, których jakość i smak zaspokoją oczekiwania konsumentów. Nasza fabryka posiada certyfikat IFS wyższy oraz od 2014 roku BRC, co ułatwia nasze partnerstwa z rynkami zagranicznymi.
Francja, Fontaine-Simon
... zachowywana. Ten szczególny system odzyskiwania gwarantuje maksymalną jakość organoleptyczną owoców oraz zachowanie ich składników odżywczych. Dostępne w różnych granulacjach, w całości, w kawałkach, w płatkach lub w proszku, owoce suszone są dostępne w wersji Bio oraz konwencjonalnej, łącząc elastyczność i łatwość użycia w wielu zastosowaniach w przemyśle spożywczym: piekarnictwo, wędliny i przetwory mięsne, czekolady, dania gotowe, suplementy diety, produkty mleczne i serowe, produkty dietetyczne, sosy i przyprawy, herbaty i napary.
Francja, Pont Saint Martin
... INDUSTRIE jest w kontakcie z przemysłem spożywczym i oferuje unikalne teksturujące składniki na bazie manioku, takie jak TAPIOCALINE, SPECIALINE i PRETALINE, które znajdują zastosowanie w coraz większej liczbie aplikacji: przetworzone produkty mięsne i rybne, wędliny, dania gotowe i sosy, produkty mleczne i serowe, BVP. Zespoły TIPIAK INTERNATIONAL zapewniają obecność handlową na rynkach zagranicznych dla wszystkich produktów konsumpcyjnych grupy pod marką TIPIAK oraz na rynkach profesjonalnych (przemysł, gastronomia, dostawy do domu).
Francja, Chateau Thierry
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play