Francja, Bailly-Romainvilliers
CORAK ma na celu integrację różnych rozwiązań technologicznych w punktach sprzedaży, aby walczyć z nieznaną utratą, promować oferty handlowe oraz analizować zebrane dane w celu optymalizacji strategii marketingowych sklepów. Nasze obszary ekspertyzy obejmują monitoring wideo, bramki antykradzieżowe EAS wszystkich technologii, akcesoria ochrony przed kradzieżą dla towarów (obudowy i etui antykradz...
Francja, Rueil-Malmaison
... procesie jest kluczowy dla wydajności materiałowej linii przygotowawczej. Proponujemy zatem różne noże, które są szczególnie przystosowane do krojenia kukurydzy, ale także do krojenia w grupach, przycinania i krojenia w poprzek zielonej fasoli. FEMIA opracowała rozwiązania kalibracyjne, które odpowiadają szczególnym wymaganiom różnych rodzajów warzyw. Bębny i wibratory Femia dokładnie selekcjonują i klasyfikują przetworzone warzywa według ich rozmiaru i mogą być dostosowane, aby odpowiadały dokładnie poszukiwanym standardom kalibracyjnym.
Francja, Champs Sur Marne
... VISION Technologies zapewnia jakość produkcji w drukarstwie dzięki wysokowydajnym kamerom matrycowym, kamerom liniowym i skanerom przemysłowym. Produkt ScanLine do profilometrii LASER 3D ScanLine umożliwia między innymi skanowanie filetów łososia w celu optymalizacji krojenia z wskaźnikami przetwarzania przekraczającymi 80%. Nasze systemy pomiarowe 3D ScanLine są regularnie wykorzystywane w kolejnictwie do monitorowania pozycji przewodów trakcyjnych oraz profilu toru, na przykład...
Francja, Méry
...Nieustannie wprowadzamy innowacje, aby oferować specjalistyczne ostrza do cięcia, maszyny do krojenia o idealnym cięciu oraz dostosowane do linii produkcyjnych, takich jak te wymagające cięcia o stałej wadze. Cięcie o stałej wadze, które oferujemy, jest dostosowywalne do wszystkich produktów dzięki naszym modułowym skanom wizji lub Rx. Mamy również nowe patenty dostępne na cięcie za pomocą drutu wibracyjnego oraz przesiewanie o wysokiej wydajności.
Francja, Avignon Cedex 9
... roślinnych. Dzięki naszemu procesowi Palgacol proponujemy możliwość zimnej restrukturyzacji produkcji szlachetnych i oryginalnych produktów, surowych lub gotowanych, z dotychczas mało lub wcale nie wykorzystywanych składników, skierowanych do cateringu i warsztatów przetwórczych. Gotowy produkt charakteryzuje się zawsze równą prezentacją i identyfikuje się z produktami pochodzenia, mięsem lub rybą. Wydajność podczas gotowania jest zbliżona do wydajności surowego mięsa, z doskonałą stabilnością podczas krojenia i gotowania.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania