Francja, Paris
SKOLEOM : Zwiększ swoje sprzedaże, dystrybuując produkty Skoleom! Prezentacja Skoleom Skoleom jest pierwszą agencją SeContent na świecie, pionierem w konwergencji między treścią a e-commerce. Opracowaliśmy rewolucyjną technologię opatentowaną, która pozwala widzom na bezpośrednie zakupy w treściach audiowizualnych, bez przekierowań. Dzięki naszej sztucznej inteligencji, ta technologia płynnie ...
...Fartuch – La Savonnerie de la Chapelle jest w 100% bawełniany, zaprojektowany w Normandii przez naszych przyjaciół z warsztatu Grenouille Rouge! Jako przyszły mydlarz lub szef kuchni, ten jednolity czarny fartuch wyprodukowany we Francji ochroni Cię podczas wszystkich kulinarnych doświadczeń.
Francja, Malataverne
...Bez konserwantów i z mniej niż 1,5% tłuszczu. Ten risotto zachwyci Twoje kubki smakowe. Surowce użyte w produkcie to najlepsze dostępne na rynku (ryż Carnaroli, prawdziwki extra, suszone posiekane warzywa). Używamy kawałków warzyw zamiast proszków warzywnych. Opakowanie zostało wybrane, aby uczynić zawartość widoczną i atrakcyjną. Linia risotto pozwala Ci poczuć się jak prawdziwy szef kuchni w zaledwie 16 minut gotowania.
Francja, Colombelles
...elektro wbijanie, szlifowanie Produkcja zwyczajowa Realizacja technicznych części precyzyjnych w toczeniu, frezowaniu, szlifowaniu i elektroerozji w małych i średnich seriach integracja i montaż Klientela Aeronauka i przestrzeń kosmiczna, motoryzacja, kolej Interlokutorzy Szef firmy: Louis LE COADOU Informacje ogólne Liczba pracowników: 49 SARL z kapitałem 281 600€...
Francja, Biol
DRESS CODE PRO ubiera profesjonalistów z branży gastronomicznej, hotelarskiej oraz pracowników instytucji publicznych i przemysłu spożywczego. Nasze kolekcje są dostosowane do Twojej profesji. Oferujemy szeroki wybór wygodnych i praktycznych ubrań roboczych o nowoczesnych krojach, wykonanych z tkanin wymagających minimalnej pielęgnacji. Ubrania robocze są niezbędne dla ochrony i higieny, a także ...
Francja, Biguglia
...To dlatego, że kochamy migdały w każdej formie, szef stworzył pastę do smarowania... Stan: Nowy SKŁADNIKI: Migdały 43%, czekolada mleczna (masło kakaowe, masa kakaowa, lecytyna) Waga netto: 230 g Pochodzenie: Korsyka...
Francja, Les Eyzies De Tayac
...Ten caviar o dużych, jasnych ziarnach, o wyjątkowej finezji i długości w ustach, dojrzewa przez okres od 1 do 4 miesięcy, a moment optymalnej konsumpcji wybiera nasz szef warsztatu. Maślane i jędrne, morskie, ale bez przesady, zaspokoi Twoje podniebienie. Owoc bardzo rygorystycznej selekcji, ten caviar o rzadkiej jakości stanowi zaledwie 5 do 10% naszej produkcji. Jest porównywalny z najlepszymi...
Francja, Talant
...Nowość i kreatywność są na porządku dziennym w dziele "Signature" autorstwa Johana Martina. Johan Martin jest profesorem w szkole Bellouet Conseil od ponad 7 lat. Ten wszechstronny szef kuchni z łatwością łączy aromaty, smaki, kolory i wzornictwo. Proponujemy 60 przepisów na ciasta indywidualne, desery i wypieki, wszystkie stworzone przez Johana Martina. Doskonale ilustrowana, z schematami montażu, ta książka jest skierowana do amatorów i smakoszy. Referencja: BEL41 W magazynie: 7 produktów Wymiary: 300 stron Język: francuski i angielski...
Francja, Sèvremoine
...Fartuch kuchenny jest kluczowym elementem profesjonalnego stroju kuchennego. Niezależnie od branży, wiele zawodów korzysta z fartucha kuchennego: kucharz, pomoc kuchenna, szef kuchni, zastępca szefa kuchni, piekarz, cukiernik... Wykonany z wysokiej jakości materiałów, ten klasyczny fartuch kuchenny charakteryzuje się eleganckim i przemyślanym designem. Ten strój kuchenny posiada kołnierz typu...
Francja, Paris
...Bateaux Mouches przedstawia rodzinną atrakcję - rejs obiadowy odbywający się w weekendy i w dni świąteczne. Wsiądź na pokład jednej z naszych restauracyjnych łodzi, aby cieszyć się przyjemnym rejsem po rzece Sekwanie w porze obiadowej i daj się porwać dźwiękom akordeonu. Podczas tej usługi rejsu obiadowego nasz szef kuchni serwuje różnorodne menu o nazwie Douce France, które obejmuje 3 dania i butelkę wina dla 2 osób.
Francja, Boulogne Billancourt
...Jest stylowa i modna! Wita Twoich klientów za pomocą reklam lub filmów według Twojego wyboru na swoim nowoczesnym iPadzie! Czyż nie jest znacznie przyjemniej zdezynfekować ręce w sposób zabawny i przyjemny? Szef również jest zadowolony, gdy zadowolony klient, z czystymi rękami, prosi o produkty widziane na iPadzie!
Francja, Joinville-Le-Pont
... i wspólnie wybieramy zestawy obiadowe, koktajle śniadaniowe, bufety, posiłki. W ten sposób oferujemy ceny dostosowane do Twoich wolumenów i lojalności. Dzięki możliwości składania zamówień online na naszej stronie internetowej poprawiamy naszą reaktywność. Szef kuchni Marc Girard i jego zespół zapewnią pełne zadowolenie z Twoich posiłków w jadalni zarządu. Z ponad trzydziestoletnim doświadczeniem...
Francja, Saint-Denis-De-Villenette
... zwierząt. Wśród naszych najwierniejszych klientów znajduje się THIERRY MARX, szef kuchni z gwiazdką Michelin. Sprzedajemy nasze produkty w restauracjach, hotelach luksusowych, a także w restauracjach wysokiej klasy. Nasza gama apetycznych produktów i ich atrakcyjne opakowanie zdobyły uznanie wśród wielkich nazwisk gastronomii, takich jak George V, Lecointre czy Park Hyatt.
Francja, Thorigne Fouillard
... Thorigné-Fouillard. Nasz szef warsztatu ma 35-letnie doświadczenie w renowacji samochodów kolekcjonerskich. Nasze umiejętności i wyposażenie pozwalają nam na przykład na całkowitą regenerację silnika, od Mini po Rolls. Mamy również działalność w zakresie sprzedaży komisowej i importu samochodów kolekcjonerskich. Dzięki temu jesteśmy w stanie znaleźć samochód, którego szukasz. Nasze koszty i...
Francja, Peymeinade
... - Kongresy i seminaria - Podróże służbowe - Wycieczki z lub bez przewodnika turystycznego Usługi concierge: - Wynajem/sprzedaż willi/mieszkania - Wynajem/sprzedaż jachtów - Wynajem/sprzedaż prywatnych odrzutowców Różne rezerwacje: - Restauracje, pokoje hotelowe, bilety na wydarzenia itp. Organizacja: - Szef kuchni, agent ochrony, sprzątaczka, niania itp.
Francja, Paris
Idealnie usytuowany naprzeciwko Ogrodu Tuileries, pomiędzy Placem Zgody a Muzeum Luwru, Le Meurice, pięciogwiazdkowy hotel, od 1835 roku jest uważany za klejnot francuskich pałaców. Siedem pięter posiada swoje własne uniwersa, z 160 pokojami urządzonymi w stylu nawiązującym do epoki Ludwika XV. Restauracja gastronomiczna: Le Meurice oferuje wybór niezapomnianych chwil kulinarnych. Szef kuchni o...
Francja, Paris
... spotkania biznesowe lub inne wydarzenia na miarę w unikalnej atmosferze, gdzie przyjazność jest najważniejsza, a różnorodność potraw i modny wystrój są na wyciągnięcie ręki. BUSTRONOME: nowoczesne menu sezonowe, otwarte na świat, ale z wyraźnie francuską kulturą. Jego szef kuchni, pochodzący z gastronomicznego kręgu, pokazuje, że technika i lokalność, estetyka i tradycja harmonijnie łączą się na talerzu. BUSTRONOME: rozkosz dla podniebienia i oczu podróżnika. W czasie lunchu, podwieczorku lub kolacji, każda trasa to odkrycie.
Francja, Saint Tropez
... niektóre pokoje mają również jacuzzi. Znajdują się one wokół wspaniałego basenu w parku. La Bastide Saint Tropez oferuje swoim gościom siłownię oraz salon piękności, który oferuje masaże, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacyjne. Młody szef kuchni Nicolas Sintes proponuje w dwóch restauracjach La Bastide wykwintną kuchnię pełną finezji i smaku. Bistro de La Bastide oferuje krótkie menu z akcentami lokalnymi, podczas gdy restauracja gastronomiczna L'Olivier pozwala szefowi kuchni na wyrażenie swojego talentu.
Francja, Angers
...Usytuowana w pobliżu centrum miasta, restauracja La Réserve d'Angers jest ulubionym miejscem dla turystów odwiedzających miasto. Z panoramicznym widokiem na starą część miasta, La Réserve oferuje przystanek na drinka lub posiłek w atmosferze bistro i kreatywnej kuchni. Kładąc nacisk na lokalne produkty z regionu Angers i ściśle współpracując z lokalnymi dostawcami, szef kuchni obiecuje dania...
Francja, Doué-la-fontaine
... potrzeby. Szef kuchni Christian Patural proponuje tradycyjną i pomysłową kuchnię, dostosowaną do pór roku. Daj się skusić jego regionalnymi potrawami lub specjałami na bazie róży... Hotel udostępnia dwie sale do organizacji przyjęć, posiłków i rodzinnych uroczystości, seminariów oraz posiłków biznesowych. Korzystasz również z bezpłatnego zamkniętego garażu, a także z prywatnego parkingu niestrzeżonego oraz parkingu publicznego. Zwierzęta są akceptowane.
Ponieważ kuchnia odwołuje się do tych samych wartości, które rządzą światem biznesu, Szef Toques Blanches Internationales, Olivier BERTÉ, oferuje kursy kulinarne dostosowane do Twoich potrzeb. Niezależnie od tego, czy chcesz uczcić szczególną okazję, czy podzielić się chwilą przyjemności z współpracownikami, klientami lub partnerami, możesz zarezerwować jedno z naszych warsztatów. Na Twoje...
Francja, Saint-Gilles-Les-Bains
...Piękny hotel usytuowany w jednym z wspaniałych miejsc nadmorskich na Reunionie, Relais de l'Hermitage zaprasza na niezapomniane wakacje w pojedynkę, w parze lub w większym gronie. Aby zadbać o ich zdrowie nawet z dala od domu, szef kuchni przygotował specjalne menu „Marmaille”. Oprócz możliwości odkrywania wyspy, Relais de l'Hermitage udostępnia różne obiekty rekreacyjne, nie zapominając o dwóch basenach, w których można się ochłodzić po egzotycznym obiedzie.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play