Francja, Talant
... różnych kolorach. Arkusz transferowy czekolady jest prosty w użyciu. Umieść arkusz na blasze nieprzywierającej, a następnie wylej czekoladę na arkusz transferowy na grubość 2-3 mm. Pozwól czekoladzie ostygnąć i stwardnieć, a dekoracje się odbiją. Ostrożnie zdejmij arkusz z czekolady. Aby uzyskać optymalny efekt, zalecamy użycie czekolady do pokrywania. Referencja: IMP1094 Wymiary: 10 Arkuszy 360x250 Mm...
Francja, Objat
Poprzez firmę LIMOUZI SAVEURS, naszą pasją jest odkrywanie cudów terroiru corrézien, tworząc przepisy, które potrafią zaskoczyć i zachwycić. Zawsze w poszukiwaniu nowości, udostępniamy nasze umiejętności, aby zaoferować Państwu wyrafinowane i pyszne produkty. Jesteśmy dumni z naszego zaangażowania w produkcję wszystkich naszych wyrobów w naszym warsztacie w Objat (19), z naszą ekipą cukierników i...
Francja, Saint Lambert De La Potherie
... umożliwiają użycie bloków czekolady o różnych rozmiarach, do 5 kg czekolady. Dodatkowo, nóż z 4 ostrzami stanowi profesjonalną tarkę do czekolady. Łatwa do czyszczenia i użycia, ręczna tarka do czekolady jest idealna dla profesjonalistów w branży gastronomicznej, którzy pragną produkować wspaniałe, lekkie, cienkie i równe wiórki czekoladowe. dimensions: L 350 x P 340 x H 350 mm...
Francja, Saint Pal De Mons
... oknu torba eksponuje produkty, takie jak: cukierki, czekolady, słodycze, herbaty, biżuteria, rzemiosło, kosmetyki,... Kraft dodaje ekologicznego akcentu. Podkreśla prezentację produktów. Umożliwia również recykling torby w branży "papierowej". PE EVOH PE zapewnia lepsze zachowanie produktów Recyklingowalny (zgodnie z branżą) Wymiary 110x185+1/2 dolny zakładek 26 mm (52 mm po rozłożeniu); wymiary...
Francja, Coray
TAMAIN EMBALLAGES produkuje szeroką gamę pojemników i opakowań odpornych na tłuszcz lub wodoodpornych dla przemysłu spożywczego. Firma specjalizuje się w produkcji papierowych pojemników do żywności, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb przemysłu spożywczego w następujących sektorach: piekarnictwo, cukiernictwo, wyroby cukiernicze, czekolady, dania gotowe, produkty cateringowe. Użycie...
Francja, St Etienne
Od 1882 roku, firma Weiss jest jednym z wielkich nazwisk francuskiej czekolady. Jest jednym z ostatnich czekoladników, którzy pracują z kakao i przekształcają je w tabliczki, cukierki i bloki czekolady. Doskonale łączy i harmonizuje ziarna pochodzące z różnych regionów. Weiss gwarantuje użycie składników pochodzących z najbardziej szlachetnych terenów, bez barwników i konserwantów. Mój zestaw...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play