Francja, Layrac
SARL Marassé zapewnia usługi cięcia i pakowania mięsa w południowo-zachodniej Francji. Nasz warsztat precyzyjnie i efektywnie kroi oraz pakuje mięso, aby zapewnić, że jest gotowe do sprzedaży i konsumpcji. Przetwarzamy również mięso wołowe i owcze zgodnie z Państwa życzeniem (stek, kiełbasy itp.) Jesteśmy w stanie zaoferować naszym klientom z branży gastronomicznej, domów opieki czy instytucji...
Jako profesjonaliści w dziedzinie jelit od ponad trzydziestu lat, oferujemy szeroką gamę naturalnych jelit (jelita owcze, jelita wieprzowe, jelita wołowe, jelita końskie) do wędlin, a także przyprawy do merguez, przyprawy do chipolatas, przyprawy do kaszanki, profesjonalne noże rzeźnicze, haki Esse, maszynki do mięsa, mieszalniki do mięsa, nadziewarki do mięsa, maszyny próżniowe. Wszystkie nasze produkty charakteryzują się kontrolowaną jakością.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play