Francja, Auxerre
...Akord metwin: wędliny, mięso czerwone, warzywa konserwowe, sery twarde i deser Winifikacja: Zbiory w skrzynkach, z przesiewem na stołach wibracyjnych, ręczna i optyczna selekcja, bez zgniatania. Maceracja od 28 do 30 dni. Starzenie w beczkach (50% nowych, 50% po winie). Oko: ciemna i intensywna barwa Nos: nuty kawy, wiśni i porzeczki Usta: świeże i słodkie owoce czerwone, dąb i tymianek Rada...
Francja, Marseille
...- Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana...), - Wędliny i przetwory mięsne, - Ciastka i wyroby cukiernicze, - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty rybne, - Mrożonki. Możemy zaproponować różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Twoim partnerem w eksporcie. Rzeczywiście, towarzyszymy Ci w odkrywaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, które odpowiadają Twoim...
Francja, Auros
Założona w 2002 roku, MAISON VOISINE jest firmą rodzinną. Jesteśmy producentem i hurtownikiem produktów rzemieślniczych z regionu Akwitanii. MAISON VOISINE została założona, aby stworzyć narzędzie do lokalnej i regionalnej dystrybucji z odpowiednim wyposażeniem chłodniczym. Firma oferuje bezpośrednie dostawy do naszych klientów: rzeźników, wędliniarzy i sklepów spożywczych. Pochodząc z kilku pokol...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet baskij...
Francja, Vannes
... dekoracje - Aromatyzowane grzanki i smażone dodatki - Suszone sery - Wędliny - Sery włoskie - Przetworzone warzywa: półsuszone, konfitury, w puszkach - Oleje roślinne - Suszone lub konserwowane owoce - Orzechy i ich pochodne: orzechy laskowe, pistacje - Słodkie nadzienia i polewy o średniej wilgotności lub bezwodne - Czekolady...
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Revel
Francja, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia to przede wszystkim historia pasji, pasjonatów. Pasjonatów dobrze wykonanej pracy, pasjonatów relacji międzyludzkich, pasjonatów, jakimi byli Gilbert i jego żona Jeanine, gdy w 1961 roku postanowili otworzyć swój sklep w sercu pięknej wioski Castelnau d’Estretefonds. Piękne przedsiębiorstwo, w którym Pani wkłada całą swoją energię, aby podkreślić talenty rzeźnicze Pana. Wychowa...
Francja, St Amand Les Eaux
Francja, La Châtaigneraie
Francja, Louvigné-Du-Désert
Francja, Villeneuve
Francja, Chemilly Sur Yonne
Francja, Apremont
Francja, Quimper
Francja, Zegerscappel
Francja, St Hilaire Petitville
Francja, Avillers
Francja, Le Sourn
Francja, Beynac Et Cazenac

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play