Francja, Caromb
...Szczepy: Grenache 95%, Carignan 5% Wiek winorośli: 12 lat Terroir: Gliniasto-wapienny Zbiory: Maszynowe Degustacja: • Barwa: Intensywny róż • Pierwszy nos: intensywny na drewnie • Drugi nos: dojrzałe owoce czerwone • W ustach: orzeźwiający, mineralny i okrągły • Długi finisz Dopasowanie potraw/wina: • Pikantne dania regionalne, • wędliny wędzone • aromatyczne grillowane potrawy Starzenie: 2 lata Winiarstwo: Bezpośrednie tłoczenie. Moszcz szybko schładzany, aby zachować aromaty. Naturalne klarowanie na zimno. Szybka winifikacja i dojrzewanie w półbaryłkach z francuskiego dębu.
Francja, Marseille
...… Specjalności regionalne/AOP z certyfikowanymi włoskimi producentami. Wiele formatów i opakowań: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Dostawy świeżych i mrożonych produktów w całej Francji. Kilka dostaw w tygodniu. Włoskie produkty ekologiczne. Certyfikacja IFS broker i Eco-cert. Hurtownik włoskich produktów tylko dla profesjonalistów: hurtownicy, dystrybutorzy, restauratorzy, sklepy spożywcze, przemysł, GMS.
...Pasztety, terriny, rillettes czy regionalne specjały, mamy wiele przystawek. Bez foie gras: będą odpowiednie na codzienne posiłki, a z foie gras, docenisz je, gdy przyjmujesz przyjaciół lub na święta.
Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Francja, Carpentras
Od 1985 roku specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji szynek na zamówienie, zarówno w małych, jak i dużych kalibrach. Jesteśmy dumni z oferowania produktów o 100% lokalnej i francuskiej jakości, uznawanych na całym świecie i nagradzanych medalami w 2018 i 2023 roku. Znajdujemy się w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łącząc tradycję z doskonałością, aby zaoferować Państwu najlepsze wędliny...
Francja, La Fouillade
Jesteśmy dumni z bycia producentami produktów rolnych ekologicznych, w tym wieprzowiny i piwa. Wszystkie nasze świnie są hodowane zgodnie z tymi normami, otrzymując paszę składającą się wyłącznie z certyfikowanych zbóż pochodzących z naszej własnej farmy. Ich dobrostan jest dla nas priorytetem, a one żyją w komfortowych warunkach z posłaniem ze słomy, mając również dostęp do przestrzeni na zewnątr...
Francja, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Francja, Pamiers
Firma powstała w 1984 roku, kiedy to dokonano zakupu małej lokalnej firmy wędliniarskiej w Ariège. Przez wiele lat rodzina Commenges zajmowała się sprzedażą wysokiej jakości produktów wędliniarskich. I to w 2000 roku, na początku nowego wieku, korzystając z naszego długiego doświadczenia w przetwórstwie mięsa wieprzowego, postanowiliśmy sami zostać producentami. Tak powstała wędlina Commenges. Dzi...
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Rungis
Firma di spé ré znajduje się w Rungis. Oferujemy regionalne wędliny, takie jak foie gras, produkty świeże, sałatki, łosoś... Zawsze byliśmy związani z odkrywaniem najlepszych produktów z naszych francuskich i zagranicznych prowincji. Firma, hurtownik wędlin, została założona w 1975 roku i osiedliła się na MIN w Rungis już w 1978 roku. Specjalności to głównie regionalne wędliny, foie gras, łosoś Label Rouge, produkty świeże oraz sałatki. Gastronomia: Produkcja specjalności regionalnych i zagranicznych. Tel.: 01 46 87 33 00.
Francja, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES to wędliniarnia, której rzemiosło jest tradycyjne i regionalne. Jakość świń przetwarzanych przez zakłady Bories określona jest przez ścisły „program jakości”. Waga, pochodzenie, zawartość mięsa chudego (ZMC), nic nie jest pozostawione przypadkowi. Firma Bories współpracuje z tym samym dostawcą od lat, aby zapewnić stałą jakość swoich dostaw. Po uboju w rzeźni w...
Francja, MONTREUIL BELLAY
Producent andouillettes dla dużych powierzchni handlowych, RHD, gastronomii, hurtowników, centrali zakupowych. Producent andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel oraz andouillettes Champenoises z czystej wieprzowiny. Andouillettes regionalne 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Andouillettes la Saumuroise 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Producent białej kiełbasy w tradycyjnym stylu, ekstra chudych kiełbas pakowanych próżniowo. Andouillettes z Saumur Champigny pakowane próżniowo. Producent wędlin dla dużych powierzchni handlowych, RHD...
Francja, Ste Eulalie
... udział w ponad 50 targach i wystawach! Z pewnością jest jeden w pobliżu Ciebie! Dziś postanowiliśmy sprzedawać nasze produkty w Internecie, aby uczynić nasze hiszpańskie produkty regionalne dostępnymi dla jak najszerszej grupy odbiorców. Oliveras to historia rodzinna: Régine, Georges, Julien Oliveras są do Twojej dyspozycji, aby doradzić i pomóc w wyborze najlepszego produktu dla Twoich potrzeb. Dla...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play