Francja, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Francja, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa wieprzowego. FIPSO jest jedynym francuskim rzeźnią, która eksportuje mięso wieprzowe do Stanów Zjednoczonych i Chin. Produkty FIPSO posiadają liczne certyfikaty. Niektóre produkty z produkcji są oznaczone: IGP wieprzowina z Południowo-Zachodniej Francji, IGP Szynka z Bayonne, label rouge wieprzowina z wolnego wybiegu oraz linia bez GMO.
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Ste Eulalie
... udział w ponad 50 targach i wystawach! Z pewnością jest jeden w pobliżu Ciebie! Dziś postanowiliśmy sprzedawać nasze produkty w Internecie, aby uczynić nasze hiszpańskie produkty regionalne dostępnymi dla jak najszerszej grupy odbiorców. Oliveras to historia rodzinna: Régine, Georges, Julien Oliveras są do Twojej dyspozycji, aby doradzić i pomóc w wyborze najlepszego produktu dla Twoich potrzeb. Dla...
Francja, Pont-Aven
...Terre & Paille prezentuje swoją farmę w Bossulan w Pont Aven w Bretanii. Jest to gospodarstwo rodzinne od wielu pokoleń. Obecnie Terre & Paille oferuje sprzedaż bezpośrednią z farmy mięsa wieprzowego i wędlin. Wybór ten został podjęty w celu zbliżenia się do konsumentów, nawiązania z nimi bezpośredniego kontaktu i lepszego zaspokojenia ich potrzeb. Świnie hodowane na słomie i karmione paszą bez GMO (pasza oparta na produkcji zbóż na farmie Terre & Paille) gwarantują produkcję zdrowego mięsa o wyjątkowej jakości w Terre & Paille.
La boyauderie sisteronaise, założona w 1985 roku, jest firmą zajmującą się produkcją żywności. Jej specjalnością jest tradycyjna obróbka najwyższej jakości jelit, takich jak produkcja stóp pakowanych, jelit owczych, jelit wieprzowych i jelit wołowych, … Dzięki swojemu rzemiosłu, jej tradycyjne produkty są znane z wyjątkowych smaków.
Francja, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Francja, Niort
Od momentu założenia w 1974 roku, Baty viandes jest firmą zajmującą się ubojem i rozbiórką, specjalizującą się w mięsie wieprzowym, które pozyskuje od lokalnych hodowców. Firma Baty-Viandes oferuje obecnie szeroką gamę produktów mięsnych, od surowego mięsa po pakowanie w UVCI. Produkty są pakowane w folię i w atmosferze ochronnej, z gamą półsoloną oraz przyprawioną w zależności od sezonu. Firma zapewnia większość swoich dostaw własną flotą ciężarówek.
Francja, Reillanne
Firma Dufour specjalizuje się w produkcji mięsa, zarówno w postaci tuszy jagnięcej, jak i pokrojonej, cielęciny, wieprzowiny czy wołowiny. Firma może dostarczyć produkty gotowe do pieczenia lub gotowe do spożycia. Grupa DUFOUR oferuje szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mięsnych, od tuszy po pakowanie w tacki.
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w przetargach publicznych. Referencje w grupach gastronomii zbiorowej i grupach zakupowych.
Francja, Saint-Viance
Viandes de Corrèze od wielu lat utrzymuje wymagające i trwałe partnerstwo z hodowcami z regionu kraju Brive oraz z kooperatywą CAPEL, tworząc systemy jakości. Nasze wymagania dotyczące jakości w 4 gatunkach (cielęcina, wołowina, jagnięcina i wieprzowina) opierają się na synergii umiejętności między rolnikami, hodowcami a naszym rzemiosłem rzeźniczym. Poza oficjalnymi gwarancjami, certyfikatami i...
Francja, Chevilly Larue
Francja, Pleucadeuc
Francja, Viodos-Abense-De-Bas
Francja, Grand Fougeray
Francja, Loudéac Cedex
Francja, Montmerle Sur Saone
Francja, Fontanil-Cornillon
Francja, Chambery
Francja, Chateauroux
Francja, St Sylvain D Anjou
Francja, Paris
Francja, Plomodiern
Francja, Châteaulin
Francja, Pinsaguel

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play