Francja, Baie-Mahault
...Odkryj naszą gamę mrożonych mięs, wyselekcjonowanych ze względu na jakość i świeżość. Każdy kawałek jest starannie przygotowywany i szybko mrożony, aby zachować wszystkie swoje wartości odżywcze i smakowe. Idealne na codzienne posiłki lub specjalne okazje, nasze mrożone mięso dostępne jest w różnych wariantach: wołowina, kurczak, wieprzowina, jagnięcina i wiele innych. Ciesz się wygodą i długowiecznością naszych produktów mrożonych, delektując się jednocześnie delikatnym i smacznym mięsem w każdym kęsie. Zamów już teraz, aby uzyskać optymalne doświadczenie kulinarne.
Francja, Laissac
...Niech słoiki będą po prostu prezentowane na stole lub wędliny umieszczone na talerzu według własnego wyboru, nigdy nie było tak łatwo przygotować deskę wędlin. Taca aperitif dla 25 osób gotowa w mgnieniu oka, Pop i gotowe! (84g wędlin na osobę) 3 miesiące przechowywania w temperaturze pokojowej przed otwarciem. Wędliny bez azotynów produkowane w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron. Ręczna produkcja w tradycyjny sposób z tylko 3 składników: wieprzowina lub wołowina, sól z Guérande, pieprz Kampot IGP z Kambodży. DLC: 90 dni Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 2,1 kg...
Francja, Paris
... psów, które uwielbiają żuć. Przysmaki są wystarczająco wytrzymałe, aby zaspokoić ich potrzebę żucia, ale wystarczająco miękkie, aby nie uszkodzić ich zębów ani szczęki. Dodatkowo, różnorodność przysmaków oferowanych w paczce pozwoli Twojemu psu odkrywać nowe smaki i tekstury, co sprawi, że żucie będzie jeszcze bardziej interesujące i zabawne. Wielkość psa: 20 do 30 kg Na zamówienie: Wołowina, Wieprzowina Poziom żucia: Poziom 3 - Ekspert w żuciu...
...Produkty "mielone" wykazują pewną dynamikę w branży mięsnej, z segmentacją w prezentacji i zastosowaniu. W związku z tym, PLASTOBREIZ oferuje standardowe opakowanie z folią, które można łatwo dzielić, o starannie przemyślanym designie, przeznaczone dla produktów mielonych lub okrągłych panierowanych. Wiele zastosowań: wołowina, drób, wieprzowina, cielęcina, ryby, produkty panierowane, soja...
Francja, Pledran
...Moduł dedykowany do cięcia i przygotowania wszystkich rodzajów mięsa (wołowina, owczarstwo, wieprzowina, kozy itp.). Oferujemy - do wyboru - moduł obejmujący: - strefę przyjęcia surowców (tusze) - strefę cięcia i pakowania - część gotowania (opcjonalnie) - przestrzeń do przechowywania produktów gotowych - pomieszczenie do przechowywania materiałów - szatnię - część pomieszczeń socjalnych...
Francja, Pleucadeuc
...• Produkt przetworzony w arkusze o grubości od 2,5 do 5 mm • Lardécor: przetworzony tłuszcz wieprzowy, termostabilny • Volailledécor: przetworzony tłuszcz drobiowy, termostabilny ZASTOSOWANIE • Na wszystkich rodzajach mięs: wieprzowina, drób, wołowina, jagnięcina… • Do różnych zastosowań: szaszłyki, tournedos, pieczenie, paupiettes, pasztety… ZALETY • Stabilna cena • Bezpieczeństwo...
Francja, Bruges
...Od lat 80. nasza firma oferuje szeroką gamę produktów spożywczych mrożonych i schłodzonych pochodzących z całego świata. Nasza znajomość rynków od momentu założenia, w połączeniu z naszą wiedzą techniczną na temat produktów „Zimnych”, pozwala nam szybko i precyzyjnie odpowiadać na potrzeby naszych klientów w dostosowanych formatach (format GMS lub format gastronomiczny). Nasza oferta...
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Francja, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Francja, Quimperle
... potrzeb. Wieprzowina VPF, Wieprzowina Certyfikowana Cochon de Bretagne, Wieprzowina Label Rouge, Wieprzowina Label Rouge Fermier, Wieprzowina Filière Bleu Blanc Cœur... Rasy mięsne, młode bydło, byki, krowy mleczne... BIGARD oferuje szeroki asortyment produktów, takich jak jagnięcina Label Rouge.
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Saint-Viance
Viandes de Corrèze od wielu lat utrzymuje wymagające i trwałe partnerstwo z hodowcami z regionu kraju Brive oraz z kooperatywą CAPEL, tworząc systemy jakości. Nasze wymagania dotyczące jakości w 4 gatunkach (cielęcina, wołowina, jagnięcina i wieprzowina) opierają się na synergii umiejętności między rolnikami, hodowcami a naszym rzemiosłem rzeźniczym. Poza oficjalnymi gwarancjami, certyfikatami i...
Francja, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Francja, Olonne Sur Mer
... limuzyńska, cielęcina limuzyńska, wieprzowina francuska, jagnięcina, koń i drób z Challans. Jej karta i menu zmieniają się w rytmie pór roku. Catering współpracuje z lokalnymi producentami i przygotowuje tradycyjne dania na bazie świeżych produktów. Możesz wybierać spośród różnych paczek mięsnych (wołowina, cielęcina, wieprzowina, drób i mieszane), bufetu (surowe warzywa, sałatki, tabbouleh, pasztet/rillettes, zestaw wędlin, dodatki, kilka rodzajów mięs do wyboru i talerz serów), a także różnych gorących dań, grillowanych potraw i dodatków.
Francja, Rungis Cedex
...takich jak zwinięte i związane głowy cielęce, onglet PAD (Gotowe do Cięcia, obrane bez nerwu), plastry wątrób wołowych i cielęcych, pokrojone w kostkę nerki wołowe, kostki policzków wołowych, plastry lub kostki serc wołowych i cielęcych itd. Handel produktami podrobowymi: PRODAL posiada stoisko na pawilonie podrobów w Rungis. Oferujemy naszym klientom szeroki asortyment produktów (mięsa pakowane próżniowo, produkty podrobowe, wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, produkty świeże i mrożone…). Zadzwoń do nas pod numer 01 41 80 02 80.
Francja, Corbas
Międzynarodowy handel mięsem: wieprzowina, drób, wołowina. Świeże i mrożone mięso...
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w przetargach publicznych. Referencje w grupach gastronomii zbiorowej i grupach zakupowych.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play