Francja, Bordeaux
... strukturę taninową, która czyni je szczególnie odpowiednimi do starzenia. Degustacja "Les Charmes de Laurette" ma niezwykle głęboki kolor, purpurowy z czarnymi refleksami. Elegancko pełne, bez nierównowagi, wyraża aromaty małych, kompotowanych owoców czarnych, z nutami leśnymi i przyprawami. Ta selekcja oferuje dość okrągłe i delikatne taniny. Pasowanie potraw i win: wędliny, czerwone mięso...
Francja, La Chapelle Heulin
...Odmiana winogron: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Granit Dopasowanie jedzenia do wina: Aperitif, ryba, białe mięso, ser.
...Złoty medal na Wielkim Konkursie w Colmar Intensywny i ekspresyjny nos z nutami owocowymi oraz aksamitnym i solidnym finiszem. Idealny na przystawkę, zimne bufety i białe mięso. Zrównoważone, świeże i miękkie wino białe. Harmonizuje z większością potraw. Idealny rocznik. Szczepy: 100% Pinot Auxerrois Opady: 550 mm/rok Wiek: 50 lat Dojrzewanie: 8 do 9 miesięcy w starych beczkach Alkohol: 12% Cukier: 4,1 g/L Kwasowość całkowita: 3,5 Temperatura serwowania: 8 – 10°C Potencjał starzenia: 5 lat...
Francja, Auxerre
...sprzedawane w kartonie po 6 butelek, można mieszać z wszystkimi winami z winnicy. Darmowa dostawa. Dopasowanie jedzenia i wina: Mięsa białe, Mięsa czerwone Porada winiarza: podawać w temperaturze od 16 do 18°C Winnica: Domaine Brunely Appelacja: Côtes-du-Rhône Rocznik: 2019 Uprawa: Wysoka Wartość Środowiskowa Etykieta: Appellation d'Origine Contrôlée...
Francja, Fraisse Des Corbieres
...Domaine du Cardona produkuje hydromel z miodu z garrigue, metodą winiarską, a w niektórych partiach starzenie odbywa się w glinianych dzbanach (nowoczesnych amforach o pojemności 160 l). Hydromel podaje się schłodzony, podgrzany i aromatyzowany, często wchodzi dzisiaj w skład wielu koktajli. Jest również używany w kuchni do deglasowania (foie gras) oraz w marynatach ze względu na swoje właściwości zmiękczające mięso.
Francja, Malataverne
... czerwonego wina z daniem głównym Należy wiedzieć, że czerwone wino idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami, duszonymi potrawami, zapiekankami mięsnymi, niektórymi rybami, drobiem, pomidorami, pizzą i wieloma innymi potrawami. Mięso to idealne danie, aby wydobyć najlepsze butelki podczas posiłku. Mięso takie jak kaczka, jagnięcina czy wołowina mogą być podawane z wysokiej jakości winem Bordeaux, aby wydobyć aromaty mięsa. Gotowany pomidor to składnik, który idealnie komponuje się z czerwonym winem.
Francja, Pantin
...Cuvée jednocześnie bardzo eleganckie i apetyczne. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Bardzo piękny purpurowy kolor. Złożony bukiet, ujawniający nuty konfitur z owoców czerwonych, przypraw, kokosa i wanilii. Drewno jest zintegrowane i zachęcające. W ustach ten rocznik ujawnia się na delikatnych taninach, długiej i subtelnej strukturze, pozostawiając trwałe, złożone owocowe nuty wiśni, wanilii i kakao. Zdjęcie nie jest umowne - Mogą obowiązywać opłaty za pakowanie - prosimy o kontakt. Dopasowanie potraw do wina: - Aperitif - Magret z kaczki - Mięso w...
Francja, Saint Christol De Rodières
...99 % Organiczny ocet winny biały* - 1 % Smak trufli* *Przygotowany z wina z winogron uprawianych organicznie Sugerowane zastosowanie: Dressing do sałatek, mięso białe, foie gras i ryby. Produkt dostępny jest również w butelce 25 cl, w opakowaniach zbiorczych 3-5-10 litrów oraz w beczkach 220 litrów.
Francja, Le Creusot
...musztarda, mięsa, napoje (alkoholowe i bezalkoholowe), napoje gazowane, czekolady i wina. - Niespożywcze: Kosmetyki, produkty sanitarno-higieniczne, artykuły motoryzacyjne. - Inne produkty na życzenie pochodzące od naszych zaufanych partnerów, którzy dostosowują produkty do specyficznych wymagań międzynarodowych klientów. Nie wahaj się z nami skontaktować w celu uzyskania dodatkowych informacji.
Francja, Prades-Le-Lez
... naturalne barwniki. CHR HANSEN jest obecny w Twoim codziennym życiu dzięki swoim składnikom: enzymom i kulturom dla przemysłu mleczarskiego i mięsnego, bakteriom do wina oraz naturalnym barwnikom do lodów, słodyczy i napojów, a także probiotykom. Nasze składniki są wykorzystywane zarówno w branży spożywczej, jak i farmaceutycznej, w żywieniu oraz rolnictwie. We Francji, działy Meat & Prepared Food...
Francja, Saint-jean-d'ardieres
... jus blanc. Te wina, łatwe do degustacji, doskonale komponują się z różnymi rodzajami potraw. Od dań surowych lub duszonych, przez dania bistro i kuchnię fusion, po mięso czerwone i białe, owoce leśne, sery i potrawy pikantne. Każda kulinarna zachcianka jest dobra, to doskonała okazja, aby spróbować jednego z ich win MODE, CLASSIC lub CHIC, w zależności od Twojej chwilowej inspiracji.
Francja, Caylus
... sercu Quercy Czy znasz Conserves d’Autrefois? Na wjeździe do Caylus, w Quercy, zespół 19 osób stara się promować to, co najlepsze w naszej regionalnej gastronomii. Przyjdź i odkryj firmę, która jest przejrzysta.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play