Francja, Grigny
...Składniki: Mąka pszenna - 30%, warzywa (papryka, cebula czerwona) - 20%, mięso wołowe - 19%, woda, słonina - 8%, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), olej słonecznikowy, sól, cukier, białe wino, glutaminian, olej sezamowy, pieprz, imbir w proszku, skrobia tapioka, E412 guma guar. Średnie wartości odżywcze na 100g produktu: Energia 820kJ / 196kcal, tłuszcz 8,0g (w tym kwasy tłuszczowe...
Francja, Etupes
...Pompy odwracalne (2 kierunki obrotów) Przemysłowe olej napędowy, oleje,... Winiarskie wino, mus... Spożywcze piwo, cukier, miąższ owoców, cukier płynny, syrop, glukoza, mleko, masło, jogurt, jajko płynne, olej, sos pomidorowy, solanka, ... Chemiczne skrobia, klej, klej na bazie wody, emulsje, glicerol, wosk, detergenty, lakiery, tusze, odpady przemysłowe, ... Kosmetyczne i farmaceutyczne...
Francja, Sète
...1 saszetka tubek kałamarnic, czosnek, cebula, farsz (mięso lub ryba do wyboru), sól, pieprz, pietruszka, sos pomidorowy, oliwa z oliwek, "aioli" i białe wino. Zalecamy rozmrożenie tubek kałamarnic pod wodą tuż przed przygotowaniem. Napełnij tubki farszem według własnego wyboru i zamknij koniec tubki wykałaczką. Podsmaż czosnek, cebulę i pietruszkę. Dodaj sos pomidorowy i białe wino. Wmieszaj nadziewane tubki i gotuj na małym ogniu przez 25-35 minut. W momencie podania wymieszaj aioli z sosem. Podawaj z makaronem lub ryżem.
Francja, Boulogne-Billancourt
...Wina z Kanonkop są znane w całej Afryce Południowej z powodu swojej jakości, czystości i finezji. Cabernet sauvignon z posiadłości jest ciemny, z niezwykle złożonymi aromatami takimi jak wilgotny tytoń, przyprawy dębowe, sos z jeżyn, herbata chai i świeża ziemia. Podniebienie jest równie zróżnicowane - można dostrzec nuty słodkiej maliny i wiśni z palonymi ziarnami kawy. Tanniny są bezpośrednie i zrównoważone. Idealnie pasuje do potraw w sosie lub do pięknego kawałka wołowiny.
Francja, Auxerre
...Degustacja Ten wino ma ładny złoty kolor z bardzo owocowym aromatem typu brzoskwinia-morela, a następnie z nutami figi, pigwy i fiołka. Rocznik, który zachowuje piękną świeżość w ustach. Winifikacja Delikatne tłoczenie przez 3 godziny. W kadzi, przeprowadzona fermentacja malolaktyczna. Starzenie na osadzie przez 12 miesięcy w kadzi i beczce. Dopasowanie jedzenia do wina ryba w sosie, foie gras...
Francja, Paris
...Semolina z pszenicy durum, Jaja 30%, Proszek z buraka czerwonego, Wino Barolo DOCG 2%. Może zawierać śladowe ilości małży. Dla około 3/4 osób. 6/7 minut gotowania w dużej ilości wrzącej, osolonej wody. Odcedzić i doprawić. Zalecamy sos truflowy (białe lub czarne), do mięsa, do warzyw. Czerwone wino (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) lub białe wino (Roero Arneis, Gavi di Gavi) z tego samego regionu będą idealnie pasować. Ean13:3701511702359 Referencja:TagliatelleBioVinItalie1...
Francja, Thiais
...Ta maszyna do pakowania próżniowego jest jedyną, która ma profesjonalne cechy wydajności z pojemnością około 250 butelek/godzinę, bardzo łatwa w użyciu i o kompaktowych wymiarach. Idealna do płynów takich jak: wino, olej, sos pomidorowy, likiery, soki owocowe oraz produkty o dużej gęstości (konieczna zmiana akcesoriów). Cechy Produkcja: około 180/200 butelek (750ml)/h...
Francja, Soing-En-Sologne
...Wino świeże i owocowe, idealne na aperitif, jest również doskonałym towarzyszem owoców morza (małże, ostrygi, skorupiaki...) oraz ryb w sosie (szczupak lub sandacz, sos z masła białego). Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Région: VAL DE LOIRE Couleur: Białe Cépages: 100% Melon de Bourgogne Mode de culture: Bio Contenance: 75cl Poids: 1 kg Caractère: Wytrawne Millésime: 2019...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play