Francja, Aix En Provence
Roger Sarret, syn piekarza, produkcja biszkoptów to przede wszystkim oferowanie zapomnianego uczucia, przyjemności sprzed lat, ponowne nauczenie się i odważenie się cieszyć tymi małymi codziennymi przyjemnościami. 65 lat później, Roger wciąż jest obecny, jego klienci, wierni jakości, rozwijają się, a produkcja rzemieślnicza wzrosła, nie tracąc przy tym swoich kryteriów jakości. Dziś dla spadkobier...
Francja, Caudry
... wyrastania, tkaniny do wyrastania dla rzemieślników piekarskich, tkaniny piekarskie, tkaniny dla piekarni przemysłowych. Dostosowanie tkanin do Twoich nośników zgodnie z wymaganiami. Podwykonawca cięcia tekstyliów laserem z tkanin nietkanych. Od surowca, jakim jest szpulka nici, po tkaninę na miarę, wszystko jest projektowane na miejscu.
Francja, Haute Rivoire
Usytuowana w sercu Monts du Lyonnais, w regionie znanej z francuskiej gastronomii, BIONATIS została założona w 2002 roku z inicjatywy Jean-Marca AMBROISY'ego, rzemieślniczego piekarza z rodzinną tradycją sięgającą trzech pokoleń, oraz jego spotkania z Thierry'm DELBOSCO, uznawanym za eksperta w branży spożywczej od ponad dwudziestu lat. Od czerwca 2019 roku BIONATIS dołączyła do firmy NOVEPAN, sp...
Francja, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS produkuje i dystrybuuje wysokiej jakości mrożone wypieki, opracowane na podstawie własnych receptur: desery amerykańskie lub francuskie, ciasteczka, brownie, muffiny, crumble, ciasta, tarty itp. AMERICAN DESSERTS stawia na przyjemność smaku i autentyczność z wizualnym efektem „domowej roboty”. Nasze wypieki są przygotowywane z starannie wyselekcjonowanych składników bez GMO dla o...
Francja, Lomme
Zespół, Twój produkt Signature. NOVEPAN jest ekspertem w dziedzinie pieczywa, przekąsek i pizzy mrożonej, aby zaspokoić potrzeby profesjonalistów. Wszystkie nasze produkty pochodzą z naszych 5 francuskich zakładów, a mąki wybieramy z młynów blisko naszych miejsc produkcji. Nasze zobowiązanie: oferujemy produkt, który ODZWIERCIEDLA CIEBIE. W tym celu dajemy Ci kontrolę nad cechami produktu. • PR...
Francja, Aubervilliers
LPB, La Parisienne de Baguette, produkuje i sprzedaje od roku w swojej fabryce w Aubervilliers wszelkiego rodzaju chleby i bagietki dla profesjonalistów. Niezależnie od tego, czy jesteś instytucją, restauratorem, czy innym profesjonalistą, którego działalność wymaga codziennej ilości chleba, dostarczamy naszym klientom każdego dnia. Nasza oferta obejmuje od klasycznej bagietki po wszelkie specjaln...
Francja, Guignicourt
FLOREPI opracowuje i produkuje szeroką gamę tradycyjnych słodkich wypieków, pieczonych i mrożonych. Nasza wiedza łączy rygor procesów przemysłowych z smakiem przepisów opracowanych z poszanowaniem wartości i wymagań rzemieślniczych. Codzienna uwaga poświęcona produkcji naszych wyrobów pozwala nam zapewnić naszym klientom unikalny smak i stałą jakość. Oferowane przez nas produkty mają różne formaty...
Francja, Yvetot
Jesteśmy cukiernikami z pokolenia na pokolenie od 1919 roku. Wkrótce minie 100 lat, a nasza rodzinna historia jest już długa. Specjalizujemy się w ciastach owocowych, brownie i innych specjałach. Mamy specjalną, świąteczną ofertę z ciastami, brownie i logami. Nasze przepisy są nieustannie udoskonalane, aby sprostać Twoim oczekiwaniom. Miłość do smaku i tradycji jest zakorzeniona w naszych metodach...
Francja, Boufféré
... powierzchni 200 m² w Copechagnière. Będzie ona stopniowo powiększana do 2 200 m². Rok 2000 przynosi nowy etap z utworzeniem drugiego zakładu produkcyjnego w Boufféré w Parc Vendée Sud Loire (2 200 m²), w pobliżu A83, na trasie Nantes-Bordeaux. Cztery lata później zakład rozrasta się do 6 000 m². Jako partner dużych sieci handlowych, Brioches Fonteneau produkuje brioche i wyroby cukiernicze pod własną marką „Ma Boul’Ange”, a także dla marek dystrybutorów, promując w ten sposób produkty z regionu Vendée.
Francja, Colomiers
Firma LE PETRIN DU PAPE to przede wszystkim zespół profesjonalistów w dziedzinie piekarstwa, który dzięki nowoczesnemu sprzętowi jest w stanie produkować tysiące chlebów każdego dnia. Zespół składa się z około 100 osób, specjalizujących się w produkcji lub w dostawach. Produkujemy i dostarczamy na terenie Tuluzy i okolic szeroką gamę chlebów białych, wiejskich i specjalnych, pieczonych lub półpiek...
Francja, Montbozon
Produkcja Biszkoptu z Montbozon w Haute-Saône (Francja). Przepis na autentyczny biszkopt z Montbozon nie jest nowością. Wszystko zaczęło się dawno temu, na dworze króla Ludwika XVI. To rewolucja, że dzisiaj każdy może delektować się biszkoptem z Montbozon. Bo zanim trafił do spiżarni Francuzów, robił furorę w Wersalu, zwłaszcza wśród pary królewskiej. Potem nadeszła Rewolucja Francuska w 1789 roku...
Francja, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées to firma z regionu Hauts de France, produkująca mrożone ciasta i pieczywo dla piekarni i cukierni. Produkujemy wyłącznie wysokiej jakości wypieki i ciasta, aby zapewnić smak i aromat doskonałych produktów.
Francja, Saint Vt
Od 1990 roku PLANETE PAIN szerzy autentyczną francuską tradycję piekarską na całym świecie, rozwijając nasze umiejętności w produkcji i dystrybucji pieczywa wstępnie wypiekanego oraz gotowych do pieczenia wypieków o specyficznych wymaganiach. Szukasz klasycznego francuskiego pieczywa i wypieków, etnicznych lub ekologicznych? Innowacyjnych produktów, przyjemnych w spożyciu, dbających o zdrowie? Mas...
Francja, La Loubière
SA L’Epi du Rouergue została założona w kwietniu 1973 roku przez siedmiu piekarzy cukierników z okolicy (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château i Nuces). Zbudowany na terenie strefy rzemieślniczej w Lioujas, położonej 10 km od Rodez w Aveyron, piekarnia miała na celu dostarczanie chleba dla związanych piekarzy, lokalnych społeczności oraz potencjalnych klientów. Pan MOLINIE, któ...
Francja, FEIGNIES
Firma MENISSEZ zajmuje pozycję jednego z liderów w zakresie produktów mrożonych w atmosferze ochronnej oraz pieczywa. Obecnie przedsiębiorstwo osiąga ponad 50% swojego przychodu z eksportu, produkując rocznie ponad 100 000 ton. Obecni na naszym rynku od ponad 50 lat, nasze doświadczenie pozwala nam na bieżąco reagować na potrzeby i sugestie naszych klientów.
Francja, Marcq-En-Baroeul
Château Blanc to znak rzemiosła przemysłowego Grupy HOLDER; historia rodzinna, która pisze się od 1889 roku. Unikalna historia we Francji, piekarzy zdeterminowanych, aby pielęgnować smak dobrego chleba. Château Blanc to pierwszy francuski zamek piekarniczy, cukierniczy, drożdżowy i cateringowy. Zamek nowej ery, w której technologie służą do zachowania tradycji rzemieślniczej. Opracowaliśmy unikaln...
Francja, Servon-Sur-Vilaine
Bridor oferuje gamę ponad 30 pysznych przepisów opracowanych przez mistrzów piekarnictwa ze szkoły Lenôtre w Paryżu. Szeroki wybór bagietek. Małe i duże chleby na blasze. Chrupiące i złociste, przeznaczone dla profesjonalistów z branży hotelarskiej i gastronomicznej. Produkty wyłącznie z czystego masła i bez tłuszczów utwardzonych. Dostawca piekarni. Dostawca chleba. Dostawca wyrobów cukierniczych...
Francja, Ivry Sur Seine
Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą crumb i nieodparzalnie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby kanapkowe oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zbożowy (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Pooli...
Francja, Labeuvrière
Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą miękkość i nieodparcie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby na kanapki oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zboża (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Poolis...
Francja, Pezenas
URBAN SNACKING to firma specjalizująca się w produkcji i dystrybucji świeżych i mrożonych pieczyw oraz wyrobów cukierniczych, świeżego i mrożonego mięsa, kebabów, przetworzonych produktów mięsnych. Dostarczamy przez cały rok, 365 dni w roku, 6 dni w tygodniu, obsługując ponad 400 klientów dziennie. Naszymi klientami są restauracje, snack bary, instytucje publiczne, kliniki, hotele, domy opieki, sz...
Francja, Valbonne
Eksport mrożonych produktów piekarniczych do Niemiec i Holandii: chleb, ciastka.
Francja, Aix Les Bains
Francja, Vignoux Sous Les Aix
Francja, St Just St Rambert
Francja, Meulan
Francja, Gretz Armainvilliers
Francja, Plourin-Lès-Morlaix

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play