Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande angażuje się na rzecz doskonałości, produkując własne praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu.
... smaków, które oferujemy, znajdą Państwo między innymi (w zależności od dostępności):
Czekolada gorzka
Czekolada i orzech laskowy
Pistacja
Kawa 100% Arabica
Fasola Tonka
Wanilia Bourbon z Madagaskaru
Czarna porzeczka
Cytryna
Malina z Lot
Owoc Passiflory
Przechowywać w chłodnym miejscu w lodówce w temperaturze 4°C.
Nasza rada: aby cieszyć się makaronikami w odpowiedniej konsystencji, należy je umieścić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed spożyciem.
DDM: Spożyć najlepiej w ciągu 5 dni.
Referencja: MACARONS-COFFx9...