Bułgaria, Sevlievo
...Ślimaki burgundzkie Dostępne opakowania: 12 szt. w opakowaniu 60 szt. w opakowaniu Surowce użyte: Mięso ze ślimaków Helix Aspersa Maxima, muszle ślimaków Helix Aspersa Maxima, Masło (86% tłuszczu), cebula, czosnek, przyprawy, białe wino Przechowywanie: – 18 ° C Sposób przygotowania: gotowe do bezpośredniego spożycia. Podgrzać w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 ° C przez 8/10 minut. Podawać na ciepło.
Włochy, Novoli
...Nasze ślimaki Helix Aspersa Muller są odporne i mają dobrą krawędź. Są zbierane w swoim naturalnym środowisku, selekcjonowane i certyfikowane, aby zapewnić jakość i świeżość. Przechowujemy je w kontrolowanej temperaturze, aby zachować ich trwałość. CECHY PRODUKTU I WARUNKI SPRZEDAŻY 100% naturalne, suche, czyste i oczyszczone ślimaki, gotowe do spożycia Okres dostępności: dostępne przez cały...
Grecja, Lakonia
GOTOWE DO JEDZENIA ŚLIMAKI BOURGUIGNON HEL.ASPERSA MAXIMA Z NASZEJ FARMY ORAZ ZAMROŻONE ŚLIMAKI GOTOWE DO GOTOWANIA.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play