Francja, La Ciotat
Grupa So Mochi, z marką Mochiri. Założona w 2017 roku w La Ciotat przez Juliena Biondo i Jonathana Stioui, grupa SO MOCHI zdobywa swoją legitymację w japońskiej gastronomii dzięki marce MOCHIRI, stając się w ciągu kilku lat referencją dla tej japońskiej słodkości, jaką jest Mochi Lody. Ich wspólna pasja do gastronomii i podróży zaprowadzi ich do rozwijania swojej wiedzy w kraju Wschodzącego Słońc...
Hiszpania, San José De La Rinconada Sevilla
Brandao to marka zajmująca się wytwarzaniem i sprzedażą słodyczy, ciast, czekolad i tortów w sposób rzemieślniczy, dla osób, które z powodów medycznych lub etycznych nie mogą spożywać nabiału, glutenu, orzechów, jajek, cukru ani produktów pochodzenia zwierzęcego. Oferujemy również szeroki wybór opcji dla osób z połączonymi ograniczeniami dietetycznymi. W Brandao nie chcemy, aby ktokolwiek czuł się...
Belgia, Veurne
Od 1978 roku Mestdagh z pasją tworzy rzemieślnicze produkty mrożone. Sprzedajemy wybór wysokiej jakości przekąsek i deserów pod naszą marką własną. Na życzenie klienta przygotowujemy również ekskluzywne słodkie i słone wyroby pod marką prywatną.
Belgia, Beerse
Specjalności lodowe Glacio zaskakują świat! Z naszych warsztatów w Belgii, Glacio przynosi najlepszą belgijsko-europejską tradycję kulinarnych deserów na świat. W postaci lodów, sorbetów, deserów lodowych i lodowych pralinek w zaskakującej różnorodności smaków, kolorów i kształtów.
Portugalia, Póvoa De Varzim
SaccarinaNa Saccarina, wszystkie artykuły są unikalne. Do ich produkcji używamy wyłącznie naturalnych produktów, bez dodatku sztucznych barwników czy konserwantów. Tradycyjne portugalskie techniki i przepisy zapewniają naszym produktom jakość i smak z dawnych lat.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play