Niemcy, Bad Bentheim
... Granulat skórki cytrynowej zawiera między innymi witaminy A i C oraz minerały takie jak magnez i wapń. Ponadto skórka cytrynowa zawiera również potas i beta-karoten. Granulat ma kwaśny i świeży smak, jednak zapach jest mniej intensywny niż świeżej skórki cytrynowej. Ważne jest, aby podczas obierania cytryny usuwać tylko tę część skórki, która jest żółta. Biała warstwa pod spodem zawiera wiele substancji, które mają gorzki smak. Wysoka zawartość witaminy C w połączeniu z obecnymi flawonoidami sprawia, że ten produkt jest zdrowy…...
Turcja, Izmir
...Suszone skórki cytryny są używane w produkcji aromatycznych i ziołowych herbat ze względu na swój smak.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play